Suleman Dawood School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Suleman Dawood School of Business (SDSB) gjennom årene

The Business School, etablert i 1986, var den første av skolene ved Lahore University of Management Sciences (LUMS).

Behovet for en utfordrende og relevant pensum foreslått bruk av case-studier i stedet for konvensjonelle forelesninger til formidling. Denne beslutningen ble støttet av et nært samarbeid med Harvard Business School og University of Western Ontario (UWO), som begge er pionerer i denne læringsfilosofi.

Samtidig er engasjementet mot akademisk og faglig dyktighet støttet av en "Visiting Committee", som består av akademikere og administratorer fra verdenskjente universiteter og institusjoner, inkludert Harvard, UWO, IMD, Cambridge, Stanford, McGill og Asian Institute of Management.

Skolen tilbyr en rekke programmer, inkludert en intensiv fulltids MBA, en week-end Executive MBA, et kurs-baserte PhD Ledelse og bachelorstudiene med hovedfag i regnskap og finans, og Management Science. I tillegg Rausing Executive Development Centre (REDC) tilbyr kortvarige programmer for ledere. Skolen gjennomfører også strenge økonomiske og ledelse forskning gjennom strategiske sektorer forskningssenter, Social Enterprise Development Centre og saken Forskning Senter.

LUMS opprettholder et nært forhold til næringslivet, som fungerer som en kilde til råd og informasjon. Denne interaksjonen ikke bare bidrar til å holde pensum relevant for behovene for organisasjoner i næringslivet, men sørger også for at studentene blir utsatt for dynamikken i næringslivet.

Bedriftsledere samhandle aktivt med både lærere og studenter gjennom hyppige besøk, seminarer og som gjesteforelesere og deres perspektiver berike klasserommet erfaring. I tillegg er bransje sammenhengene styrket gjennom involvering av MBA fakultetet i undervisning og opplæring i lederutviklingsprogrammer som deltok årlig av mer enn 2000 ledere og ledere fra næringslivet.

Vi ønsker å tilby for de varierende pedagogiske behovene til et kulturelt mangfoldig og geografisk spredt studentmassen ved å forberede dem faglig, personlig og profesjonelt, og ved å gi dem tilgang til muligheter for å gjøre en forskjell.

Tre tiår og over 2000 akademikere senere er det rangert som en av de beste handelshøyskolene i regionen. SDSB fortsetter å være førstevalget for elever i Sør-Asia. Dette er hva som gjør et samarbeid med SDSB en verdig forsøke.

Steder

Lahore

Lahore University of Management Sciences

Address
D.H.A,
Lahore Cantt.

54792 Lahore, Punjab, Pakistan
Telefon
+92 42 35608000

Programmer