Smartly

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Smartly

Smart er et nytt utdanningsteknologiselskap som er ute for å forandre hvordan vi alle lærer, samtidig som vi kobler utdanning direkte til positive karriereutfall.

Et oppdrag for å endre talentlikningen

Vi bygger et nytt karriere nettverk drevet av overlegen utdanning. Hva om vi alle hadde tilgang til fantastisk utdanning og kraftige profesjonelle nettverk? Hva om arbeidsgivere enkelt kunne identifisere og ansette fantastiske kandidater? Hva om vi kunne forvandle alle sider av talentlikningen? Å finne og utvikle både vårt eget talent og det andre er livsnerven for å realisere mål og drømmer, og i forlengelse for å fremme innovasjon og produktivitet rundt om i verden. Det forandrer liv, og verden. Vi ønsker ikke bare å endre læring, eller legitimasjon, eller profesjonelt nettverk eller hvordan folk finner medarbeidere. Vi er ute etter å gjøre alt for å få fart på karriereutvikling og kapasitetsbygging for å kapitalisere på menneskelig potensial. Vi starter med MBA og eliten studenter, men over tid vil vi utvide tilgangen til flere studenter, legge inn forskjellige land og utvide bredden på kursene våre. Akkurat som Tesla startet med sportsbiler for å bytte transportverden, tar vi et topputdanningsprogram for å etablere vårt merke og validere vår evne. Det er en spennende vei framover. Vi håper du vil være med på reisen!

Hvor talent møter mulighet.

"Smart er fremtidens pedagogiske rammeverk." Trisha Hautéa MIT, PROGRAMFACILITATOR

Hvorfor bedrifter elsker smart.

Elite kandidater

Toppskoler. Utrolig arbeidserfaring. Våre curated jobbsøkere er klare til å starte nå.

Hastighet til å ansette

Vurder talent raskt på skrivebordet ditt eller i mobilappen vår, og hold deg rask og rask.

Lagutvikling

Forbedre dine eksisterende lag med våre mobilvirksomhetskurs og bedriftsopplæringsløsninger.

No-brainer priser

Utrolig utdanning Fra våre gratis MBA til våre rimelige EMBA og forretningssertifikater, gir våre kurs deg markedsmessige ferdigheter som akselererer din karriere. Betydende forbindelser I vårt karriere nettverk, vil du koble deg til andre elever, andre alumni og fantastiske selskaper som er aktivt ute etter å ansette. Din drømmejobb De beste selskapene er her for å ansette. Når de gjør det, betaler de oss et suksessgebyr, noe som sikrer at mange av våre kurs og karriere tjenester forblir gratis.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Videoer

Smartly's Executive MBA Program: Are You Ready for the Future of Education?

Kontakt
Besøksadresse
USA Online, US