Maersk Training

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Vi trener organisasjoner, besetninger og enkeltpersoner i oljen

Maersk Training dekker et bredt spekter av offshore-bransjer og treningsbehov, rettet mot hvert felt med spesiell kompetanse. Men vi lærer og trener alltid i henhold til våre grunnleggende verdier, en Maersk Training måte å tenke på med "Oppriktighet, Humbleness og Constant Care" i tankene.

Basert på en sikkerhetskultur

Risiko kan minimeres. Dette gjelder for menneskers helse og liv, og for økonomien, produksjon og miljø. Maersk Training er basert på en sikkerhetskultur som fokuserer på å eliminere risiko ved å være forberedt. Fra tekniske ferdigheter til å kommunisere, forbedrer vår trening både ytelse og sikkerhet for økt konkurransefortrinn.

Trening å være forberedt

Det er et grunnprinsipp for Maersk Training at det å være forberedt på utfordringer, øker sikkerheten og produktiviteten. På Maersk Training trener vi folk til å være forberedt slik at de kan håndtere situasjoner i virkeligheten.

Trening for din egen virkelighet

Den virkelige verdien av trening er demonstrert i det virkelige arbeidsmiljøet. Vi sørger for at treningen vår er så nær og relevant for arbeidsmiljøet som mulig. Opplevelsen av våre trenere, vår fleksibilitet og dialog med våre kunder er viktige verktøy.

Den rette opplæringen til høyre trenger

Respekt for våre kunders treningsinvesteringer betyr å gi opplæring som oppfyller deres behov. Av denne grunn er å tilpasse forventningene, definere nøyaktige behov og målrette trening for å møte disse behovene, viktige deler av prosessen.

Innstilling av standarder

Industristandarder forbedrer ikke bare sikkerheten, men de kan også forbedre produktiviteten og samarbeidet. Maersk Training trener i henhold til høyeste industristandarder, men vi er også involvert i å sette nye standarder og definere vurderinger ved å gi råd til næringer, institutter og myndigheter over hele verden.

En bedre lærerfaring

Vi tror på å forbedre sikkerhet, oppførsel og operasjonell ytelse i det virkelige arbeidsmiljøet. Og i evaluering og vurdering av forbedringer.
En bedre læreropplevelse handler om mer enn et hyggelig opphold på treningsanlegget. Det handler om å forstå og huske mer, og om bedre utnyttelse av treningen.
Vi streber etter å gi en bedre læreropplevelse. Målet er å oppnå høyeste læringsnivå fra en treningsøkt - bruk det du lærer, og du vil forbedre ytelsen og sikkerhetsadferdene dine.

Det er det folk husker

Læring er nyttig så lenge folk husker hva de lærer. Engasjement og praksis er viktig for å få folk til å beholde det de lærer. Folk har en tendens til å glemme hva de bare hører eller leser, og derfor anbefaler vi generelt mer praktisk trening. Vi trener for å oppnå så høy retensjon som mulig, og vi anbefaler regelmessig forfriskning av læringen.

Måle læring

Utfallet av all trening skal være målbar og dokumentert. For å sikre dette gjennomfører vi før og etter opplæringstester for å måle graden av forbedring. Vi oppfordrer kundene til å legge til tilbakemelding om atferdsendringer på arbeidsplassen for å følge effekten av læringsprosessen.

Simulering for virkelig livsopptreden

Vi har investert tungt i å bygge avanserte simulatorer for å gi realistisk trening. Vi leverer mer enn læreboksteori. Vi planlegger og skredder trening til virkeligheten til de menneskene vi trener. Og når vi lever i en dynamisk fremdriftsverden, tror vi på kontinuerlig utvikling, forbedring av treningen og fasilitetene hele tiden.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Online Kurs » Se Kurs »

Programmer
Videoer

Jonny's $10,000 Gamble

Maersk Training in Svendborg, Denmark

Michael Bang, Managing Director at Maersk Training in Svendborg, Denmark

Kontakt

Maersk Training Svendborg

HJemmeside https://www.maersktraining.com/
Telefon +45 70 26 32 83

Maersk Training Aberdeen

Maersk Training Houston

Maersk Training Dubai

Maersk Training Newcastle

Maersk Training Esbjerg

Maersk Training Alexandria

Maersk Training Doha

Maersk Training Chennai

Maersk Training Mumbai

Maersk Training Kuala Lumpur

Maersk Training Rio de Janeiro

Maersk Training Stavanger

Maersk Training Svendborg