Business School Netherlands, Nigeria

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Business School Nederland Nigeria (BSNN) ble etablert i oktober 2003 som en pedagogisk tjenesteleverandør i Nigeria. Denne spesialisthandelshøyskolen praktiserer nøye den vitenskapelige læringsmetoden som kalles Action Learning.

Hensikten med handlingslæring er å bidra til høyere utdanning i ledelse læring; og legge til rette for utviklingen av afrikanske leders ferdigheter, kunnskaper, forskningskapasiteter og evne til å iverksette tiltak med hensyn til problemene, prospektene og utfordringene som står over for egne organisasjoner.

Programmene som tilbys av Business School, Nederland, Nigeria, har den innebygde karakteren til Action Learning-metoden, og dette har vist seg å være en av de kritiske faktorene som resulterer i handelshøyskolenes nåværende posisjon som den ledende leverandøren av MBA-studier, anerkjent i Europa og med høyt relevant tilnærming til effektiv lederutvikling.

Organisasjon

Hittil har BSNN tjuefem sett med MBA-studenter i Ota og Abuja og over 400 deltakere på 2 eller 3-dagers Action Learning Management Development Programmer (også kjent som Masters Classes) og over 14 studenter på 6-måneders ledelse Kompetanseutviklingsprogram.

Visjon og misjon

BSN Nigerias visjon er å være en global leverandør av spennende forskjellige læringsopplevelser som gjør det mulig for ledere å lære seg raskere enn den nåværende utviklingshastigheten mens oppdraget er å bidra til høyere utdanning i lederlæring; og legge til rette for utviklingen av afrikanske leders ferdigheter, kunnskaper, forskningskapasiteter og evne til å iverksette tiltak med hensyn til problemene, prospektene og utfordringene som står over for egne organisasjoner.

Ansatte

De som jobber med Business School Nederland er mer enn entusiastiske til å anvende Action Learning-metodikken i sitt daglige miljø. Dag etter dag er ansatte opptatt av å utvikle seg selv for å sikre at vi som en organisasjon opprettholder vår topprangeringsposisjon blant de beste MBA-leverandørene.

Steder

Lagos

Address
8 Adekunle Fajuyi Way, Ikeja GRA
Lagos, Lagos, Nigeria