Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Business School Nederland Nigeria (BSNN) ble etablert i oktober 2003 som en pedagogisk tjenesteleverandør i Nigeria. Denne spesialisthandelshøyskolen praktiserer nøye den vitenskapelige læringsmetoden som kalles Action Learning.

Hensikten med handlingslæring er å bidra til høyere utdanning i ledelse læring; og legge til rette for utviklingen av afrikanske leders ferdigheter, kunnskaper, forskningskapasiteter og evne til å iverksette tiltak med hensyn til problemene, prospektene og utfordringene som står over for egne organisasjoner.

Programmene som tilbys av Business School, Nederland, Nigeria, har den innebygde karakteren til Action Learning-metoden, og dette har vist seg å være en av de kritiske faktorene som resulterer i handelshøyskolenes nåværende posisjon som den ledende leverandøren av MBA-studier, anerkjent i Europa og med høyt relevant tilnærming til effektiv lederutvikling.

Organisasjon

Hittil har BSNN tjuefem sett med MBA-studenter i Ota og Abuja og over 400 deltakere på 2 eller 3-dagers Action Learning Management Development Programmer (også kjent som Masters Classes) og over 14 studenter på 6-måneders ledelse Kompetanseutviklingsprogram.

Visjon og misjon

BSN Nigerias visjon er å være en global leverandør av spennende forskjellige læringsopplevelser som gjør det mulig for ledere å lære seg raskere enn den nåværende utviklingshastigheten mens oppdraget er å bidra til høyere utdanning i lederlæring; og legge til rette for utviklingen av afrikanske leders ferdigheter, kunnskaper, forskningskapasiteter og evne til å iverksette tiltak med hensyn til problemene, prospektene og utfordringene som står over for egne organisasjoner.

Ansatte

De som jobber med Business School Nederland er mer enn entusiastiske til å anvende Action Learning-metodikken i sitt daglige miljø. Dag etter dag er ansatte opptatt av å utvikle seg selv for å sikre at vi som en organisasjon opprettholder vår topprangeringsposisjon blant de beste MBA-leverandørene.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Business School Netherlands, Nigeria

Våre Action Learning Executive MBA kutter over executive fagfolk til junior ledere fra ulike stater i Nigeria og sektorer av økonomien. ... [+]

Oversikt

Våre Action Learning Executive MBA kutter over executive fagfolk til junior ledere fra ulike stater i Nigeria og sektorer av økonomien.

Executive MBA Programoversikt

Executive MBA Programmet drives i det engelske språket med et solid team av Internasjonalt fakultet og Handlingslæringsmetoden.

Borderless Management

Executive MBA hjelper deg med å effektivisere arbeidets utfordringer til en virkelighetsløsning ved hjelp av Action Learning Methodology. Fleksibilitet er nøkkelen; Som handelsskole forstår vi behovet for kontinuerlig utvikling og opplæring på høyeste nivå, og vet også at tiden er avgjørende i vårt daglige liv. Ved dette aktiverer du workshops kvartalsvis fra fredag ​​til søndag, og sikrer dermed minimal forstyrrelse i ditt daglige arbeid.... [-]

Nigeria Lagos
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 måneder
Campus
Les mer på norsk