Les den offisielle beskrivelsen

Keiser University

Keizer University ble grunnlagt i 1977, og er Norges nest største, uavhengige, private ikke-profitt-universitet som serverer mer enn 20 000 studenter, som tjener doktorgrad, mestere, bachelor og assisterende grader i mer enn 90 karrierefelt.

Universitetet består av 18 Florida campus steder, en internasjonal divisjon, Graduate School, en College of Golf og Sports Management, en online divisjon, en off-campus i Shanghai, Kina, Latin American Campus og Language Institute i Nicaragua.

Latinamerikansk Campus

Keiser University - Latin American Campus er en institusjon for høyere utdanning som gir amerikanske grader i Nicaragua og det meste av regionen. Boligkampusen, som ligger i San Marcos, Nicaragua, opererer på den amerikanske akademiske kalenderen og tilbyr mest undervisning på engelsk, både i tradisjonelle og onlineleveringsformater.

På vår intime campus kommer studenter fra hele verden til å trives med professorer i verdensklasse, i små klasser, i en fredelig, naturskjønn og historisk setting. Vi har en liste over kvalifiserte fakultet med Ph.D. og mastergrader fra prestisjetunge universiteter i USA og Europa.

Vi jobber hånd i hånd med deg hvert trinn på veien, fra søknad gjennom finansiering og til og med visumsøknad.

Alt du trenger å gjøre er å studere og oppnå. Planlegg din fremtid i dag og ta KU utfordringen!

Et brev fra kansleren

Kjære venner, kollegaer og verste besøkende,

På vegne av keiserfamilien, styret, vårt fakultet, ansatte og studenter: velkommen til Keizeruniversitetets feiring av nesten 40 års kompetanse i utdanning! Da familien vår startet vår første skole i Ft. Lauderdale i 1977 - med en student og flere klasserom - kunne jeg aldri ha forestilt seg på den tiden at 40 år senere ville vi ha campus i hele Florida, samarbeidsavtaler med universitetssystemene i Kina og Moldova, sammen med en campus i Nicaragua å tjene internasjonale studenter, nesten 3.800 ansatte, og ca. 20.000 studenter med tilknyttede, bachelor-, mastergrads- og doktorgradsprogrammer i flere karrierefelt.

Og likevel, dette er nettopp det vi har oppnådd.

Denne dramatiske veksten kan spores direkte tilbake til vår opprinnelige forpliktelse til vår filosofi om at studentene kommer først. Enkelt sagt, de er grunnen til at vi eksisterer. Vårt oppdrag, og vårt tiår lange engasjement for det, er å være ansvarlig for våre studenter ved å tilby en nyskapende, bevist pedagogisk tilnærming med små klassestørrelser, svært personlig undervisning, praktisk praktisk opplæring og fleksibel planlegging for å imøtekomme våre studenter. Og jeg er ganske stolt over at denne modellen resulterer i en høy grad av oppgradering og stillingen i studiet av våre studenter. I tillegg har vi alltid lært viktigheten av ledelse og betjene samfunnet der vi bor og arbeider. Denne forpliktelsen strekker seg utover klasserommet da våre studenter, fakultet og ansatte kontinuerlig søker muligheter til å frivillige sin tid og ressurser til veldedige organisasjoner. Vi vet at dette er viktig for våre studenter, da våre kandidater rutinemessig forteller oss at dette aspektet av utdanningen ikke bare har nytte sin karriere, men også beriket deres liv og familier.

Jeg inviterer deg personlig til å besøke et eller flere av våre Keizer University-universiteter. Jeg forsikrer deg om at du vil oppleve et omsorgsfullt, vennlig miljø som vi tror bidrar til vellykket læring. Dette miljøet, vår kultur av "studenter først" og vår satsing på kvalitet er oppskriften på vår suksess, og det er det som hjelper våre kandidater inn i arbeidsstyrken med høy grad av personlig og faglig selvtillit.

Vennlig hilsen

Arthur Keizer, Ph.D.

kansler

Keiser University

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Keiser University Latin American Campus

The Master of Business Administration (MBA, for sin akronym på engelsk) Keiser University tilbyr en intensiv graduate program som utdanner studenter i teori og praksis i ... [+]

The Master of Business Administration (MBA, for sin akronym på engelsk) Keiser University tilbyr en intensiv graduate program som utdanner studenter i teori og praksis i det moderne næringslivet. MBA-programmet fremmer selvstendig læring og gjør elevene å bidra intellektuelt til virksomheten yrket. Studentene har muligheten til en MBA eller utvide de generelle konsepter av programmet og ta studiepoeng i ett av to mest avanserte studieretninger: International Business and Management. I tillegg har alle MBA studentene fullføre generelle kurs i verdifulle områder som regnskap, finans, ledelse, markedsføring, drift og strategi. Nyutdannede kritisk analysere og løse business problemer gjennom en robust dataanalyse og integrering av et bredt spekter av Acumen i virksomheten.... [-]

Nicaragua San Marcos
September 2019
Engelsk
Heltid studier
24 - 30 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk