Les den offisielle beskrivelsen

The University of Waikato - Te Whare Wānanga o Waikato

Studier ved The University of Waikato , New Zealand. The University of Waikato er et moderne, innovativt universitet med stor ambisjon.

Vi tilbyr fleksible studiemuligheter med fokus på å demonstrere bransjeerfaring gjennom praktik, arbeidsplasser og case-studieprosjekter.

Universitetet vårt har 12 500 studenter, inkludert over 2500 internasjonale studenter fra mer enn 86 land. Vi er et av New Zealands ledende forskningsuniversiteter som består av åtte fakulteter og skoler som tilbyr et bredt spekter av fag.

Vår viktigste campus er basert i byen Hamilton på Nordsjælland i New Zealand. På campus finner du en avslappet og vennlig atmosfære, og en rekke tjenester og fasiliteter, inkludert vårt toppmoderne studentsenter, fantastiske sportslige fasiliteter og en rekke kafeer og spisesteder.

I Tauranga utvider vi utdanningstilbudene og har bygget et topp moderne campus i Taurangas sentrale forretningsdistrikt. Klassene startet tidlig i 2019. Tauranga byr på en avslappet kyststil i nærheten av noen av New Zealands vakreste strender. Regionen har en blomstrende økonomi med New Zealands største eksporthavn og innsutries av hagebruk og kiwifrukt.

Mange internasjonale studenter velger å studere ved universitetet for ett eller to semester av studenter i utlandet og overføre de akademiske studiepoengene de har opptjent på Waikato mot sin grad ved deres hjem universitet.

Ved The University of Waikato får studentene en utdanning av høy kvalitet som anerkjennes globalt, samtidig som de gleder seg over en unik og full universitetsopplevelse i et land som er kjent for innovativ tenkning og et fantastisk naturmiljø. 35033_Hamilton_city.jpg

Embracing Māori identitet

The University of Waikato skiller seg ut fra andre universiteter fordi det omfavner sin sterke Māori-identitet og arv som viktige trekk ved sin særegenhet. Universitetet ligger i hjemlandet til Waikato-folket og Kīngitanga (Māori-kongen) og når ut til de mange iwiene (stammene) på Nordøya. På campus er det kaupapa Māori-relaterte arrangementer som holdes hele studieåret for både Māori og ikke-Māori-studenter. Alle internasjonale studenter blir ønsket velkommen til campus på en pōwhiri (velkomst) på Te Kohinga Mārama marae (møteplass) og vil føle innflytelsen fra maori-kulturen fra det øyeblikket de tråkker på campus. 35031_computer_labs.jpg

Kvalitetsutdanning

Vår institusjon står stolt på verdensfasen i utdanning, forskning og studentopplevelse. Studentene kan være sikre på at en University of Waikato kvalifikasjon vil sette dem opp for hvor verden går.

 • Rangert 266 - QS World University Rankings 2020, en forbedring på 135 plasser på seks år
 • 72. i verden for forskningskvalitet og -påvirkning - QS World University Ramkings 2012
 • Elleve fagområder som er rangert blant de 300 beste i verden (QS World University Rankings by Subject 2019).

60234_2.png

Hvorfor Waikato er annerledes

 • Våre mindre klassestørrelser gir studentene en-til-en læringsmuligheter fra våre prisbelønte forelesere.
 • Studentene har mulighet til å delta i praktisk læring og praktik i alle programmene.
 • Vi har spesielt utviklet mastergradsprogrammer som kan fullføres i så lite som 12 måneder av heltidsstudiet.
 • Studentene kan studere på campus i Hamilton eller Tauranga, og de fleste av våre programmer er tilgjengelige for å starte i mars eller juli hvert år. Det er også seks ukers kondenserte kurs i november og januar som kan hjelpe elevene til å komme videre i sine studier.

35032_b117_hamilton-nightlife.jpgFor mer informasjon, besøk waikato.ac.nz eller email international@waikato.ac.nz.

 • Etablert: 1964
 • Sted: Hamilton
 • Studentpopulasjon: 12.500
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

The University of Waikato

Waikato MBA er en svært praktisk førsteklasses ledelse i verdensklasse. Det er designet for å utstyre nye ledere og ledere med ferdigheter og kapasitet til å være trailbl ... [+]

Waikato MBA er en svært praktisk førsteklasses ledelse i verdensklasse. Det er designet for å utstyre nye ledere og ledere med ferdigheter og kapasitet til å være trailblazers som kan klare tvetydighet, kompleksitet og det konstant skiftende forretningsmiljø.

Waikato Management School er forpliktet til å utvikle innovative og etiske bedriftsledere, som støttes av en handelshøyskole som fokuserer på førsteklasses forskning i ledende gjennom innovasjon og ansvarlig ledelse.

Kunnskap og erfaring som deltakerne tar inn i klasserommet, er høyt verdsatt. Kjenne til dette, har vi bygget et program som vil inspirere, utdanne og forvandle våre MBA-kandidater. Sterk vekt legges på handlingslæring og denne stilen av anvendt læring sikrer praktisk anvendelse av teori og gir umiddelbar avkastning på investeringen.... [-]

New Zealand Hamilton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
University of Waikato
Te Whare Wananga o Waikato
Gate 1 Knighton Road
Private Bag 3105

Hamilton, Waikato, 3240 NZ
Social Media
Location address
The University of Waikato, Tauranga
Maharaia Building
70 Windermere Drive, Poike
Tauranga 3143
Private Bag 12027

Tauranga, Bay Of Plenty, 3142 NZ
Social Media