Les den offisielle beskrivelsen

I løpet av de siste 40 årene, Rotterdam School of Management, Erasmus University har etablert sitt rykte som en av Europas ledende handelshøyskoler.

Lenge før "global" ble en viktig beskrivelse for business utdanning, RSM studenter, lærere og ansatte var allerede gjenspeiler mangfoldet i globalisert verden.

Akkurat som våre vertslandet, en av verdens mest anerkjente internasjonale handels nasjoner, har RSM fortsatt å utvide og internasjonal, sementere sin status som en av Europas mest internasjonale og innovative handelshøyskoler.

RSM tilbyr en særegen intellektuell kultur. Vi mener at ledelse kan læres gjennom en kombinasjon av intellektuell og praktisk utfordring. Vi tror at de vanskelighetene arbeide i ulike team skaper nye kreative tilnærminger i business. Vi nyter en gjensidige, støttende forhold til multinasjonale selskaper. Og vi oppfordrer en fleksibel, bred og noen ganger iconoclastic tankegangen i saker av virksomheten praksis og forskning.

Denne distinkte tilnærmingen har bidratt RSM å etablere en portefølje av topprangerte programmer, så vel som en av verdens største og mest produktive ledelse fakulteter.

RSM Approach

På RSM, er lederutvikling om realisering av intellektuelle og personlige potensial. Her vil du bli intellektuelt utfordret av det høyeste nivå faglig innhold og i regi av de skarpeste forretnings tenkere: fakultetet som trekker på mange års erfaring med å jobbe for organisasjoner samt innsikt fra egen forskning. Du vil utfordre oss: avhør fakta som de blir presentert og kritiker vurdere forutsetninger. Og du vil utfordre deg selv: konfrontere dine begrensninger, skyve forbi grenser, oppdage hva som egentlig styrer din oppførsel og andres.

Utvikle ferdigheter til å kunne slå ledende ideer til fremragende resultater i virksomheten, krever handling. Alle programmene gir studentene muligheter til å handle på sine ideer i reelle eller simulerte bedriftsmiljøer, fra selskapets associateships og praksisplasser til faktiske konsulentprosjekter, internasjonale reiser og deltakelse i klubber og studentstyrt konferanser.

På RSM, er mangfold ikke bare verdsatt, det er oppmuntret og utviklet. I et unikt åpen og samarbeidsvillig miljø, vil du finne rom til å utforske nye måter å tenke på, til inspirasjon utfordre ideer, og til slutt, til omfanget utvikle ditt eget potensial som fremtidig leder i næringslivet.

Tall og fakta

Som en av Europas største internasjonale handelshøyskoler, når RSM en ekspansiv internasjonalt publikum av fremtidige og nåværende ledere gjennom sin portefølje av programmer, tjenester og faglige aktiviteter.

Stab og fakultet bringe stadig nye innovasjoner i både opplæring og kunnskap etablering i tråd med vår institusjonelle oppdrag:

På RSM, er vi stolte av å hevde:

Mer enn 40 års erfaring innen business og ledelse utdanning En av Europas topp tre forskningsfasiliteter En konsekvent ranking blant Europas beste tier handelshøyskoler En plass blant de 1% av skoler over hele verden med Triple Crown akkreditering Utdanning av over 1200 ledere hvert år 7500 studenter, og er 29,000+ alumni aktiv over hele verden En av verdens største og mest siterte handelshøyskole fakultet: 250 seniorforskere og 100 PhD-studenter 30 forskningssentre og tiltak 100 + partnerskoler

Programmer gitt i:
Engelsk
Nederlandsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Å bygge fremtiden tar mer enn buzzwords og visittkort. Som en utøvende oppdragsgiver vet du nøyaktig hva vi mener. ... [+]

For ledere på farten, kjør din karriere videre på RSM.

Å bygge fremtiden tar mer enn buzzwords og visittkort. Som en utøvende oppdragsgiver vet du nøyaktig hva vi mener. Suksessen tar store ideer og lys ledelse. Det tar et kritisk øye med fokus på å ta bærekraftige beslutninger som skaper verdi på lang sikt. Det tar et sterkt nettverk av fagfolk som er klare til å gjøre store trekk - og ivrige etter å hjelpe deg med å gjøre ditt. Dette er alle tidskrevne nederlandske verdier som har bygget lyse karrierer rundt om i verden i århundrer. Og på RSM får du direkte fra denne typen verdifull tenkning - det er infundert i alle aspekter av vår deltid Executive MBA, som undervises på engelsk, det internasjonale språket i virksomheten. Finn ut hvordan bruk av nederlandske verdier til en internasjonal forretningsutdanning i Europa vil utvide din innflytelse og drive din karriere ytterligere enn du noensinne har trodd mulig. Det er det du vil oppdage på Rotterdam School of Management, Erasmus University.... [-]

Nederland Rotterdam
January 2020
Deltid
22 måneder
Campus
Les mer på norsk
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-programmet designet med samme innspill fra fem fremste handelshøgskoler i Asia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika. ... [+]

Hvorfor RSM Global OneMBA?

Fem skoler. Fire kontinenter. OneMBA. Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-programmet designet med samme innspill fra fem fremste handelshøgskoler i Asia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika. Designet for ledende ansatte og fagfolk, tilbyr dette prestisjetunge 21-måneders modulære programmet deg muligheten til å oppleve forretninger gjennom linsen til verdens viktigste økonomiske regioner, noe som gjør den uovertruffen i sin utvikling av kunnskap, ledelsesevner, globale nettverk og internasjonal erfaring. virksomhet hvor det skjer, som det skjer.

En læreplan undervist på engelsk og utformet med like innspill fra fem topprangerte handelshøyskolerGlobalt teamarbeid i et klasserom på 100 geografisk spredte ledereFire uker lange globale boliger holdt på fire forskjellige kontinenterKombinere utviklede økonomier med fremvoksende markederEt fleksibelt deltidsformat designet for ledere i høy etterspørselProsjekter designet for å gi klar merverdi til sponsor selskaperElleve lokale boliger i Rotterdam med European OneMBA-kohortenProgram i et øyeblikk... [-]
Nederland Rotterdam
September 2019
Deltid
21 måneder
Campus
Les mer på norsk

Ettårig MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Vår internasjonale MBA gir deg mer enn en ny linje på ditt resumé. Det gir deg et profesjonelt pass til karrieren du vil, hvor som helst i verden. ... [+]

Hvorfor Rotterdam MBA?

La nederlandsk tenkning drive din karriere fremover.

Vår internasjonale MBA gir deg mer enn en ny linje på ditt resumé. Det gir deg et profesjonelt pass til karrieren du vil, hvor som helst i verden.

Suksess i virksomheten tar mer enn å vite fakta. Det tar et globalt perspektiv, en nyskapende tilnærming, et kritisk sinn, og et fokus på samarbeid og bærekraft. På RSM designer vi hver klasse med disse verdiene i tankene.

Det er den nederlandske måten å gjøre forretninger på. Det er holdt vår fakultet og våre MBA-kandidater i forkant av trender, markedsskift og bedriftslandskapet i flere tiår. Og det fortsetter å drive personlig og profesjonell suksess i Europa og rundt om i verden.... [-]

Nederland Rotterdam
January 2020
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, South Holland, NL
Social Media