Les den offisielle beskrivelsen

I løpet av de siste 40 årene har Rotterdam School of Management, Erasmus University, etablert sitt rykte som en av Europas ledende handelshøyskoler.

Langt før "global" ble en viktig deskriptor for forretningsutdanning, reflekterte RSMs studenter, fakultet og ansatte allerede mangfoldet i den globaliserende verden.

I likhet med vårt vertsland, en av verdens mest anerkjente internasjonale handelsnasjoner, har RSM fortsatt å utvide og internasjonalisere, sementere sin status som en av Europas mest internasjonale og innovative handelsskoler.

RSM tilbyr en karakteristisk intellektuell kultur. Vi tror at lederskap kan læres gjennom en kombinasjon av en intellektuell og praktisk utfordring. Vi tror at vanskeligheter som oppstår i arbeid i ulike lag, fremmer kreative nye tilnærminger i virksomheten. Vi har et gjensidig, støttende forhold til multinasjonale selskaper. Og vi oppfordrer til et fleksibelt, bredt og noen ganger ikonoklastisk tenkemåte når det gjelder forretningspraksis og forskning.

Denne spesielle tilnærmingen har hjulpet RSM til å etablere en portefølje av topprangerte programmer, samt en av verdens største og mest produktive ledelsesfakulteter.

18626_IMG_0011.jpg

RSM-tilnærming

På RSM er lederutvikling om realisering av intellektuelt og personlig potensial. Her vil du bli intellektuelt utfordret av akademisk innhold på høyeste nivå og under ledelse av de skarpste forretningstankene: Fakultet som trekker på mange års erfaring med å jobbe for organisasjoner, samt innsikt fra egen forskning. Du vil utfordre oss: spørre fakta som de presenteres og kritisk vurdere antagelser. Og du vil utfordre deg selv: konfrontere dine begrensninger, skyve forbi grenser, oppdage hva som virkelig driver oppførselen din og andres.

Utvikling av ferdigheter for å kunne lede ledende ideer til fremragende resultater i virksomheten krever handling. Alle programmer gir studentene mulighet til å handle på sine ideer i virkelige eller simulerte forretningsmiljøer, fra selskapsforeninger og praktikplasser til faktiske konsulentprosjekter, internasjonal reise og deltakelse i klubber og studentforvaltede konferanser.

På RSM er mangfold ikke bare verdsatt, men det oppfordres også og utvikles. I et unikt åpent og samarbeidsmiljø vil du finne plass til å utforske nye måter å tenke på, inspirasjonen til å utfordre ideer, og til slutt muligheten til å utvikle ditt eget potensial som en fremtidig leder innen næringslivet.

18627_IMG_0435.jpg

fakta

Som en av Europas største internasjonale handelshøgskoler når RSM et ekspansivt internasjonalt publikum av fremtidige og nåværende ledere gjennom sin portefølje av programmer, tjenester og akademiske aktiviteter.

Medarbeider og fakultet gir konstant nye innovasjoner til både forretningsutdanning og kunnskapsoppbygging i tråd med vårt institusjonelle oppdrag:

RSM mission

På RSM er vi stolte av å hevde:

 • Mer enn 40 års erfaring innen forretnings-og ledelsesopplæring.
 • En av Europas 3 største forskningsanlegg.
 • En konsekvent rangering blant Europas toppskoler.
 • Et sted blant 1% av skolene over hele verden med Triple Crown-akkreditering.
 • Utdanningen av over 1200 ledere hvert år.
 • 7.500 bachelor- og poststudenter.
 • 29.000 alumni aktive over hele verden.
 • En av verdens største og mest nevnte forretningsskolefakultet: 250 seniorforskere og 100 ph.d. studenter.
 • 30 forsknings sentre og tiltak.
 • 100 partnerskoler.

18628_rotterdambynight.jpg

Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Nederlandsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Å bygge fremtiden tar mer enn buzzwords og visittkort. Som en utøvende oppdragsgiver vet du nøyaktig hva vi mener. ... [+]

For ledere på farten, kjør din karriere videre på RSM.

Å bygge fremtiden tar mer enn buzzwords og visittkort. Som en utøvende oppdragsgiver vet du nøyaktig hva vi mener. Suksessen tar store ideer og lys ledelse. Det tar et kritisk øye med fokus på å ta bærekraftige beslutninger som skaper verdi på lang sikt. Det tar et sterkt nettverk av fagfolk som er klare til å gjøre store trekk - og ivrige etter å hjelpe deg med å gjøre ditt. Dette er alle tidskrevne nederlandske verdier som har bygget lyse karrierer rundt om i verden i århundrer. Og på RSM får du direkte fra denne typen verdifull tenkning - det er infundert i alle aspekter av vår deltid Executive MBA, som undervises på engelsk, det internasjonale språket i virksomheten. Finn ut hvordan bruk av nederlandske verdier til en internasjonal forretningsutdanning i Europa vil utvide din innflytelse og drive din karriere ytterligere enn du noensinne har trodd mulig. Det er det du vil oppdage på Rotterdam School of Management, Erasmus University.... [-]

Nederland Rotterdam
Januar 2020
Engelsk
Deltid
22 måneder
Campus
Les mer på norsk
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-programmet designet med samme innspill fra fem fremste handelshøgskoler i Asia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika. ... [+]

Hvorfor RSM Global OneMBA?

Fem skoler. Fire kontinenter. OneMBA. Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-programmet designet med samme innspill fra fem fremste handelshøgskoler i Asia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika. Designet for ledende ansatte og fagfolk, tilbyr dette prestisjetunge 21-måneders modulære programmet deg muligheten til å oppleve forretninger gjennom linsen til verdens viktigste økonomiske regioner, noe som gjør den uovertruffen i sin utvikling av kunnskap, ledelsesevner, globale nettverk og internasjonal erfaring. virksomhet hvor det skjer, som det skjer.

En læreplan undervist på engelsk og utformet med like innspill fra fem topprangerte handelshøyskolerGlobalt teamarbeid i et klasserom på 100 geografisk spredte ledereFire uker lange globale boliger holdt på fire forskjellige kontinenterKombinere utviklede økonomier med fremvoksende markederEt fleksibelt deltidsformat designet for ledere i høy etterspørselProsjekter designet for å gi klar merverdi til sponsor selskaperElleve lokale boliger i Rotterdam med European OneMBA-kohortenProgram i et øyeblikk... [-]
Nederland Rotterdam
September 2020
Engelsk
Deltid
21 måneder
Campus
Les mer på norsk

Ettårig MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Vår internasjonale MBA gir deg mer enn en ny linje på ditt resumé. Det gir deg et profesjonelt pass til karrieren du vil, hvor som helst i verden. ... [+]

Hvorfor Rotterdam MBA?

La nederlandsk tenkning drive din karriere fremover.

Vår internasjonale MBA gir deg mer enn en ny linje på ditt resumé. Det gir deg et profesjonelt pass til karrieren du vil, hvor som helst i verden.

Suksess i virksomheten tar mer enn å vite fakta. Det tar et globalt perspektiv, en nyskapende tilnærming, et kritisk sinn, og et fokus på samarbeid og bærekraft. På RSM designer vi hver klasse med disse verdiene i tankene.

Det er den nederlandske måten å gjøre forretninger på. Det er holdt vår fakultet og våre MBA-kandidater i forkant av trender, markedsskift og bedriftslandskapet i flere tiår. Og det fortsetter å drive personlig og profesjonell suksess i Europa og rundt om i verden.... [-]

Nederland Rotterdam
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Sør-Holland, NL
Social Media