Rotterdam School of Management | Erasmus University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

I løpet av de siste 40 årene, Rotterdam School of Management, Erasmus University har etablert sitt rykte som en av Europas ledende handelshøyskoler.

Lenge før "global" ble en viktig beskrivelse for business utdanning, RSM studenter, lærere og ansatte var allerede gjenspeiler mangfoldet i globalisert verden.

Akkurat som våre vertslandet, en av verdens mest anerkjente internasjonale handels nasjoner, har RSM fortsatt å utvide og internasjonal, sementere sin status som en av Europas mest internasjonale og innovative handelshøyskoler.

RSM tilbyr en særegen intellektuell kultur. Vi mener at ledelse kan læres gjennom en kombinasjon av intellektuell og praktisk utfordring. Vi tror at de vanskelighetene arbeide i ulike team skaper nye kreative tilnærminger i business. Vi nyter en gjensidige, støttende forhold til multinasjonale selskaper. Og vi oppfordrer en fleksibel, bred og noen ganger iconoclastic tankegangen i saker av virksomheten praksis og forskning.

Denne distinkte tilnærmingen har bidratt RSM å etablere en portefølje av topprangerte programmer, så vel som en av verdens største og mest produktive ledelse fakulteter.

RSM Approach

På RSM, er lederutvikling om realisering av intellektuelle og personlige potensial. Her vil du bli intellektuelt utfordret av det høyeste nivå faglig innhold og i regi av de skarpeste forretnings tenkere: fakultetet som trekker på mange års erfaring med å jobbe for organisasjoner samt innsikt fra egen forskning. Du vil utfordre oss: avhør fakta som de blir presentert og kritiker vurdere forutsetninger. Og du vil utfordre deg selv: konfrontere dine begrensninger, skyve forbi grenser, oppdage hva som egentlig styrer din oppførsel og andres.

Utvikle ferdigheter til å kunne slå ledende ideer til fremragende resultater i virksomheten, krever handling. Alle programmene gir studentene muligheter til å handle på sine ideer i reelle eller simulerte bedriftsmiljøer, fra selskapets associateships og praksisplasser til faktiske konsulentprosjekter, internasjonale reiser og deltakelse i klubber og studentstyrt konferanser.

På RSM, er mangfold ikke bare verdsatt, det er oppmuntret og utviklet. I et unikt åpen og samarbeidsvillig miljø, vil du finne rom til å utforske nye måter å tenke på, til inspirasjon utfordre ideer, og til slutt, til omfanget utvikle ditt eget potensial som fremtidig leder i næringslivet.

Tall og fakta

Som en av Europas største internasjonale handelshøyskoler, når RSM en ekspansiv internasjonalt publikum av fremtidige og nåværende ledere gjennom sin portefølje av programmer, tjenester og faglige aktiviteter.

Stab og fakultet bringe stadig nye innovasjoner i både opplæring og kunnskap etablering i tråd med vår institusjonelle oppdrag:

På RSM, er vi stolte av å hevde:

Mer enn 40 års erfaring innen business og ledelse utdanning En av Europas topp tre forskningsfasiliteter En konsekvent ranking blant Europas beste tier handelshøyskoler En plass blant de 1% av skoler over hele verden med Triple Crown akkreditering Utdanning av over 1200 ledere hvert år 7500 studenter, og er 29,000+ alumni aktiv over hele verden En av verdens største og mest siterte handelshøyskole fakultet: 250 seniorforskere og 100 PhD-studenter 30 forskningssentre og tiltak 100 + partnerskoler

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Nederlandsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA (deltid)

Campus Deltid 22 måneder September 2018 Nederland Rotterdam

Bygge din fremtid tar mer enn moteord og visittkort. Som en executive på vei oppover, vet du nøyaktig hva vi mener. [+]

For ledere på farten, kjøre din karriere videre på RSM.

Bygge din fremtid tar mer enn moteord og visittkort. Som en executive på vei oppover, vet du nøyaktig hva vi mener. Suksessen tar store ideer og lyse lederskap. Det tar et kritisk øye med fokus på å gjøre bærekraftige beslutninger som skaper verdi på lang sikt. Det tar et sterkt nettverk av fagfolk som er klar til å gjøre store trekk - og ivrig etter å hjelpe deg å gjøre ditt. Disse er alle hevdvunne nederlandske verdier som har vært å bygge lyse karrierer hele verden i århundrer. Og på RSM, vil du få direkte fra denne type verdifull tenkning - det er tilført i alle aspekter av vår deltid Executive MBA, som undervises på engelsk, det internasjonale språket av virksomheten. Finn ut hvordan du søker nederlandske verdier til en internasjonal virksomhet utdanning i Europa vil utvide din innflytelse og drive din karriere lenger enn du noensinne trodde var mulig. Det er hva du vil oppdage ved Rotterdam School of Management, Erasmus University.... [-]


Global Executive Onemba (modulær)

Campus Deltid 21 måneder September 2018 Nederland Rotterdam

Global Executive OneMBA er det eneste Executive MBA-programmet designet med samme innspill fra fem fremste handelshøgskoler i Asia, Europa, Nord-Amerika og Sør-Amerika. [+]

Hvorfor RSM Global OneMBA?

Fem skoler. Fire kontinenter.

[-]

Ettårig MBA

Internasjonal Fulltids MBA

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Nederland Rotterdam

Vår internasjonale MBA gir deg mer enn en ny linje på CVen. Det gir deg en profesjonell pass til karrieren du vil, hvor som helst i verden. [+]

Hvorfor Rotterdam MBA?

La nederlandsk tenkning drive din karriere fremover.

Vår internasjonal MBA gir deg mer enn en ny linje på CVen. Det gir deg en profesjonell pass til karrieren du vil, hvor som helst i verden.

Å lykkes i næringslivet tar mer enn å kjenne fakta. Det tar et globalt perspektiv, en nyskapende tilnærming, en kritisk tanke, og et fokus på samarbeid og bærekraft. På RSM, vi designe hver klasse med disse verdiene i tankene.

Det er den nederlandske måten å gjøre forretninger. Det har holdt våre lærere og våre MBA nyutdannede i forkant av trender, markedsendringer, og virksomheten landskapet i flere tiår. Og det fortsetter å drive personlig og profesjonell suksess i Europa og verden rundt.... [-]


Videoer

RSM MBA alumni stories:

RSM MBA Spirit at MBAT in Paris

Part-time Executive MBA study trip South Africa

Global Executive OneMBA – European residency

Kontakt
Besøksadresse
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, NL
Sosiale medier
Besøksadresse
Rotterdam School of Management
Erasmus University
Taipei Office
2/F-A, No. 170
Dunghua North Road

Taipei, 10548 TW