Les den offisielle beskrivelsen

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

Om Nyenrode


Nyenrode Business University arbeider for en bærekraftig fremtid ved å stimulere våre studenter og deltakere til å vokse til ansvarlige ledere. Vi gjør det ved å tilby dem en kombinasjon av akademisk teori, praktisk relevans og personlig utvikling . På Nyenrode lærer du å debattere, overbevise og oversette teori til praksis.

Nyenrode er det eneste private universitetet i Nederland, grunnlagt i 1946 av næringsliv og næringsliv. Vi har alltid vært internasjonalt orientert. Nyenrode ligger i to ikoniske steder: Amsterdam og Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam ligger i den historiske kvarteret 'De Vijf Keizers' i hjertet av byen. Denne privilegerte beliggenheten stimulerer nye forbindelser mellom næringsliv og akademia; bidrar til våre ambisiøse nasjonale og internasjonale mål. Nyenrode har som mål å bli en topp 20 europeisk handelsskole. Universitetets ekspansjon i Amsterdam er sterkt forbundet med denne ambisjonen.

Nyenrode Business University Breukelen ligger på en historisk eiendom med et trettende århundre slott i hjertet. Vår hovedcampus understreker viktigheten av samfunn og nettverk i utviklingen av ansvarlige ledere.

Nyenrode tilbyr intensiv akademisk utdanning, samt kortsiktige og langsiktige programmer innen forretnings-, ledelses-, regnskaps-, kontroll- og finanslov. Vi utfører også vitenskapelig forskning på disse områdene.

Oppdrag

Nyenrode betjener samfunnet ved å forme ansvarlige ledere

I løpet av din tid med oss utvikler du ferdighetene til å forberede deg på en fremtid som verdensborger og en samfunnsleder. Du blir en som tar ansvar for dine egne handlinger og er klar over omgivelsene dine. Dette gir bærekraftig verdiskapning for deg, for din organisasjon og samfunnet som helhet.

Utdanning på Nyenrode gir mer enn bare kunnskapsutveksling, det gir deg også nye ferdigheter og hjelper din personlige utvikling. En utdanning på Nyenrode er en belønning for livet.

Syn

Nyenrode, den foretrukne samarbeidspartneren til toppstudenter og organisasjoner, er et topp 20 europeisk utdannings- og forskningsmiljø med globale forbindelser.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Nyenrode Business University

Nyenrodes Executive MBA er et toårig program. Som leder, leder eller entreprenør velger du å delta fordi du vil utvikle deg selv til den beste lederen du kan være. Vår Ex ... [+]

Introduksjon

Nyenrodes Executive MBA er et toårig program. Som leder, leder eller entreprenør velger du å delta fordi du vil utvikle deg selv til den beste lederen du kan være. Vår Executive MBA-programmet hjelper deg å øke din lederskapseffekt gjennom hele din Personal Leadership Development Journey, hovedtemaet i programmet.

Programmet består av intensive en-ukers moduler, hvorav syv foregår på Nyenrodes campus og tre utenlands. Du studerer og jobber med en gruppe like-likes-profesjonelle for å utvide dine synspunkter på forretning, ledelse og ledelse, og du vil oppdage nye ting om deg selv; om dine kvaliteter, dine lidenskaper, din stil og din personlighet.

Hva kommer du ut av det?Tittel: MBAEt klart syn på fremtiden for virksomheten og din rolle deriNye og forbedrede personlige lederegenskaperInternasjonalt syn på næringsliv og ledelseEt AMBA og EQUIS sertifisert diplomEt sterkt bånd med dine medmennesker og et ambisiøst nettverkPersonlig informasjonssession... [-]
Nederland Breukelen
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Nyenrode Business University

Med Modular Executive MBA, kan du lage din egen MBA. Studere mens du har en jobb og jobbe med dine ambisjoner. Velg MBA-tittelen med en full MBA eller følg en eller flere ... [+]

Introduksjon

Med Modular Executive MBA , kan du lage din egen MBA. Studere mens du har en jobb og jobbe med dine ambisjoner. Velg MBA-tittelen med en full MBA eller følg en eller flere moduler for en rask oppgradering av kunnskapen din.

Uansett hvilket spor du velger, med Modular Executive MBA på Nyenrode vil du jobbe med din personlige og profesjonelle vekst og holde deg i kontroll.

Lag din egen MBA

Du kan følge en eller flere moduler, og gir deg fleksibiliteten til å velge mellom tre dedikerte spesialiseringer. Avhengig av interesse, tid investering og ambisjon, kan du velge:

En full MBA (bestående av minst 2 spesialiseringsmoduler, 6 kjernemoduler, den internasjonale studieturen og MBA-oppgaven)en eller flere separate moduler av ditt ønskePersonlig og fleksibel MBAKonfigurer din egen MBA med 10 modulerSpesiell oppmerksomhet mot personlig og profesjonell vekstTracks... [-]
Nederland Breukelen
Åpen påmelding
Engelsk,Nederlandsk
Deltid
3 - 7 år
Campus
Les mer på norsk
Nyenrode Business University

Fungerer du daglig i et hektisk miljø med stramme tidsfrister, varierende avdelingsinteresser og begrensede budsjetter? Du er ikke den eneste. IT-innvirkning på organisas ... [+]

Hvorfor en MBA i BusinessDigital ledelse

Fungerer du daglig i et hektisk miljø med stramme tidsfrister, varierende avdelingsinteresser og begrensede budsjetter? Du er ikke den eneste. IT-innvirkning på organisasjoner er stor og økende. Det samler mange investeringer, men disse produserer ikke alltid de ønskede resultatene, og organisasjonsutviklingsprosesser er ofte lange og kompliserte. Det gjør det imidlertid også mulig å organisere nye organisasjonsstrukturer og forretningsmodeller; utvikle nettverk med partnere, en mer tett, interaktiv forbindelse med kunder og mindre hierarkiske lag innenfor bedrifter.

IT er ikke lenger en egen avdeling, men en del av en organisasjons strategi, og krever derfor lederskap og entreprenørskap for å holde seg foran konkurransen. Bryter du gapet mellom IT og Business, garanterer en vellykket fremtid?... [-]

Nederland Breukelen
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Campus
Les mer på norsk

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life