Nyenrode Business University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Om Nyenrode


Nyenrode Business University arbeider for en bærekraftig fremtid ved å stimulere våre studenter og deltakere til å vokse til ansvarlige ledere. Vi gjør det ved å tilby dem en kombinasjon av akademisk teori, praktisk relevans og personlig utvikling . På Nyenrode lærer du å debattere, overbevise og oversette teori til praksis.

Nyenrode er det eneste private universitetet i Nederland, grunnlagt i 1946 av næringsliv og næringsliv. Vi har alltid vært internasjonalt orientert. Nyenrode ligger i to ikoniske steder: Amsterdam og Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam ligger i den historiske kvarteret 'De Vijf Keizers' i hjertet av byen. Denne privilegerte beliggenheten stimulerer nye forbindelser mellom næringsliv og akademia; bidrar til våre ambisiøse nasjonale og internasjonale mål. Nyenrode har som mål å bli en topp 20 europeisk handelsskole. Universitetets ekspansjon i Amsterdam er sterkt forbundet med denne ambisjonen.

Nyenrode Business University Breukelen ligger på en historisk eiendom med et trettende århundre slott i hjertet. Vår hovedcampus understreker viktigheten av samfunn og nettverk i utviklingen av ansvarlige ledere.

Nyenrode tilbyr intensiv akademisk utdanning, samt kortsiktige og langsiktige programmer innen forretnings-, ledelses-, regnskaps-, kontroll- og finanslov. Vi utfører også vitenskapelig forskning på disse områdene.

Oppdrag

Nyenrode betjener samfunnet ved å forme ansvarlige ledere

I løpet av din tid med oss utvikler du ferdighetene til å forberede deg på en fremtid som verdensborger og en samfunnsleder. Du blir en som tar ansvar for dine egne handlinger og er klar over omgivelsene dine. Dette gir bærekraftig verdiskapning for deg, for din organisasjon og samfunnet som helhet.

Utdanning på Nyenrode gir mer enn bare kunnskapsutveksling, det gir deg også nye ferdigheter og hjelper din personlige utvikling. En utdanning på Nyenrode er en belønning for livet.

Syn

Nyenrode, den foretrukne samarbeidspartneren til toppstudenter og organisasjoner, er et topp 20 europeisk utdannings- og forskningsmiljø med globale forbindelser.

Steder

Breukelen

Address
Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
3621 Breukelen, Utrecht, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer