Les den offisielle beskrivelsen

Maastricht University School of Business and Economics er en ledende europeisk institutt for økonomi og internasjonal virksomhet. Vi tilbyr høy kvalitet på opplæringen og gjennomføre banebrytende forskning. Vår skole oppgave trives med å utdanne og trene fagfolk til å fungere effektivt og ansvarlig i internasjonale karrierer og for å generere ideer som forskudd ledelse kunnskap og praksis. Gjennom dette oppdraget har vi som mål å tilføre verdi til samfunnet som vi tilhører.

Utvikling Talent Sammen

På skolen vår tror vi at for læring skal skje, må vi opprette en innstilling der deltakerne kan utvikle evnen til å reflektere over sine erfaringer og å oversette sine refleksjoner til handling. Derfor er våre programmer foregår i små grupper innstillinger. Det er derfor vi bruker mye tid til personlig utvikling. Og det er derfor vi integrerer aksjonslæringsprosjekter i alle deler av våre programmer. Utvikle talenter sammen, Maastricht måte. En billett til en spennende lærings reise som begynner i den vakre byen Maastricht og tar deg til steder du ikke kunne ha forestilt meg før!

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Maastricht University, The MaastrichtMBA

Den MaastrichtMBA er en to-års deltid executive MBA-program som fokuserer på ansvarlig lederskap. I denne sammenheng vi aktivt stimulere deg til å utvikle ferdigheter til ... [+]

Opprette ansvarlige ledere

den MaastrichtMBA er en to-års deltid executive MBA-program som fokuserer på ansvarlig ledelse. I denne sammenheng vi aktivt stimulere deg til å utvikle ferdigheter til å lede deg selv, ditt team og din organisasjon. Ved å bli mer bevisst på dine personlige motiver, verdier, kvaliteter, svakheter, ledelse synspunkter og utfordringer du få en dypere og bedre innsikt i dine egne ferdigheter og evner, som lar deg utvikle en autentisk og ansvarlig lederstil i løpet av vårt program .

Ledende i læring

Å bli en del av vår MaastrichtMBA familie gir deg en solid garanti når det gjelder kvalitet. Den MaastrichtMBA er akkreditert av de ledende internasjonale kvalitetssikringsorganer: AACSB, EQUIS og AMBA. Denne såkalte Triple Crown akkreditering bekrefter den høye kvaliteten på vår forskning og utdanning, og garanterer en optimal verdi av vitnemål. Kun 1% av alle handelshøyskoler i verden kan kreve Triple Crown status!... [-]

Nederland Maastricht
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 måneder
Campus
Les mer på norsk