Les den offisielle beskrivelsen

Hanze University of Applied Sciences (UAS) ligger i den pulserende student byen Groningen.

Vi har et bredt utvalg av bachelor- og masterprogrammer, sertifikat og Exchange-kurs, Hanze Summer School og et forberedende kurs.

Anvendt forskning og innovasjon er sterkt integrert i våre akademiske programmer. I tillegg til dette, har Hanze UAS ulike moderne fasiliteter på campus for å tilby sine studenter. En oversikt over informasjon som er viktig for internasjonale studenter finner du på vår internasjonale Service Desk webside. Vi håper å se deg i Groningen snart.

Organisasjon og Ledelse Hanze University of Applied Sciences

Hanze University of Applied Sciences (Hanze UAS), Groningen, har virksomheter i Groningen, Assen, Leeuwarden og Amsterdam med ca 27 000 studenter og 3000 ansatte. Navnet Hanze UAS vedrører en gang pådriver i forhold til virksomheten og handel. For mange år siden, Hansaforbundet var avgjørende for internasjonal handel, samarbeid og kontakter. Dette var tilfellet i Nederland og mange andre land, som Tyskland og Skandinavia. Nederland hadde mange hansabyene, inkludert Groningen.

Derfor kan begrepet 'Hanze "være fast knyttet til fortiden så vel som til byen Groningen. Logoen har også historiske aspekter til den. Den skrå gotisk bokstaven H i Orange kan finnes overalt Hanze UAS relatert. Ta en titt på filmen under for en dypere titt på Hanze University of Applied Sciences.

video platform video management video løsninger videospiller

Arbeidsoppgaver

Vedtekter Hanze UAS staten ansvar for representantskapet og hovedstyret. Deres ansvar er beskrevet i Hanze UAS 'husregler.

Pedagogisk Vision 2020

Hanze University of Applied Sciences, tog Groningen kvalifiserte og engasjerte fagfolk. Det er et miljø der studenter, forskning-forelesere og bedrifter møtes og lære av hverandre. Undervisning, forskning og faglig praksis henger nøye sammen. Oppdrag fra yrkesutøvelse er justert i forhold til undervisningsmetoder for hvert studium. Studenter, forsknings forelesere og samarbeidspartnere i fagfeltet arbeidet sammen om løsninger på problemer i nærheten og langt unna. Læring og arbeids forblir koblet til hverandre gjennom hele livet.

Utdanning beriker individ og samfunn

Hanze UAS føler at den har en spesiell oppgave å gjøre alle i Hanze læring samfunnet klar over hans eller hennes sosiale ansvar. The University of Applied Sciences oppfordrer ansatte og studenter til å utvikle og gi et verdifullt bidrag til samfunnet.

Vektlegging i utdanning

Energi og sunn aldring er de strategiske områdene der Hanze UAS har en høy profil. Disse store sosiale hensyn er primære fokusområder i universitetets utdanningstilbud og forskning. Entreprenørskap er også et nøkkelbegrep og egentlig forbundet med navnet Hanze. Begrepet refererer til forholdet mellom utdanning og praktisk anvendelse og vital forbindelse med næringslivet i regionen, og på nasjonalt og internasjonalt nivå. I tillegg gir Hanze UAS en trygg og ambisiøs læringsmiljø der folk oppmuntre hverandre til å bli det beste de kan være. Hanze UAS er i forkant i å oppmuntre de mest talentfulle studenter og ansatte.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Tysk
  • Nederlandsk

Denne skolen tilbyr også:


Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

The Master of Business Administration (MBA) fulltids program er rettet mot forretningsfolk som tar sikte på å bli morgendagens ledere og ledere. Er du ute etter en omfatt ... [+]

Master of Business Administration: www.hanzegroningen.eu/mba

Den Master of Business Administration (MBA) fulltidsstudium er rettet mot forretningsfolk som tar sikte på å bli morgendagens ledere og ledere. Er du ute etter en omfattende utdannelse ved registrering av business management i en global sammenheng?

Studentene lærer å integrere de viktigste forretningsprosesser i organisasjoner i effektiv strategi. I tillegg skal studentene tilegne seg ferdigheter for å håndtere de ulike, og noen ganger divergerende, interessene til ulike interessenter involvert i internasjonal business.

Adgang til MBA krever SA minimum tre års arbeidserfaring og forbereder kandidatene for senior og generelle lederstillinger. Programmet fokuserer på ledelse og styring i en internasjonal sammenheng.... [-]

Nederland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Welcome Day

We Are Family

Open Day