Les den offisielle beskrivelsen

Er du opptatt av å nå dine utdannings-og karrieremål?

CasaEducation gir deg muligheten til å melde en av de elektroniske programmene som tilbys av en av de beste og berømte britiske universiteter. Studenter trenger ikke å kutte arbeidsplasser og flytte til Storbritannia. Det er svært fleksibel og praktisk, med ingen kompromisser på service og kvalitet. Alt den krever er en enhet og Internett-tilgang. Grader er 100% British. Den elektroniske plattformen er enkel å bruke, tilgjengelig fra alle deler av verden.

Våre verdier

Oppnå: Vi er dedikert til å hjelpe deg å nå dine mål ved en fleksibel programmer skreddersydd for å passe individuelle behov Utføre: Bruke fasiliteter av høy standard til å utføre og utvikle dine kunnskaper Progress: Forbedre og støtte en ny generasjon av globale næringslivsledere

Vår visjon

CasaEducation og Edinburgh Napier University er partnere for karriere forbedring ved å levere en best online og offline pedagogisk erfaring med en uovertruffen forpliktelse til student suksess.

Vår misjon

CasaEducation er dedikert til å tilby innovative lavere, høyere, og kontinuerlig faglig online og offline utdanning i samarbeid med Edinburgh Napier University (Storbritannia).

Programmene tilbys foster studentens læring med muligheter til å lansere, bedre, eller endre karrierer i dagens mangfoldige globale samfunn.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også: