Les den offisielle beskrivelsen

Om IPADE

IPADE Business School ble grunnlagt i 1967 av en gruppe fremtredende forretningsmenn med det formål å utvikle fremtidige ledere med evnen til å drive sosial og økonomisk vekst, forankret i personlig integritet, samfunnsansvar og global visjon.

IPADE i et øyeblikk

Historie

IPADE Business School ble grunnlagt i 1967.

Fakultet

Våre 11 akademiske avdelinger deltar i utdanning av deltakere fra de ulike IPADE-programmene.

Alumni

Over 37 000 studenter har uteksaminert fra IPADEs klasserom. Det er en utvalgt gruppe forretningsfolk fra ulike sektorer med ulike interesser, som deler IPADE som et knutepunkt; for IPADE utgir kandidatene den viktigste verdien.

Rankings

IPADE har hatt en fremragende tilstedeværelse i ulike internasjonale og innenlandske rangeringer, publisert av Financial Times, Forbes og CNN Expansion som vurderer og vurderer de beste handelshøyskolene og deres programmer.

akkrediteringer

IPADEs kvalitet og konsistens har gjort det mulig å skaffe tre av de internasjonale akkrediteringer som tildeles verdens viktigste handelsskoler.

Rådgivende utvalg

IPADE Business School har fremmet den internasjonale dialogen ved å involvere to av de mest prestisjetunge handelshøyskolene i verden: Harvard Business School og IESE Business School.

studie~~POS=TRUNC

IPADE har tre hovedområder i Mexico City, Monterrey og Guadalajara. For å møte behovene til samfunn i mindre byer i landet, tilbyr IPADE sine programmer i midlertidige satellitt-campuser i hele Mexico.

metodikk

Ved hjelp av Case Method, fullfører deltakerne sine ledelsesmessige ferdigheter ved å utøve deteksjon, analyse og diagnostisering av virkelige forretningsproblemer.

Saksmetoden bruker faglige materialer (forretningssaker) basert på virkelige organisatoriske utfordringer analysert fra ulike perspektiver. Denne prosessen er delt inn i tre faser: personlig studie, samarbeid og en plenarmøte ledet av en ekspertprofessor.

Ved å tegne saken og tilhørende tekniske notater, får deltakerne den nødvendige kunnskapen om grunnleggende for virksomhetsledelsen. Gjestens høyttalere og besøkeprofessorer gir ekstra praktisk innspill, kompetanse og livserfaring.

1. Personlig studie

Deltakerne bruker sin personlige erfaring med situasjonen skissert for å vurdere problemene og lage en handlingsplan.

2. Samarbeid

Teamet av deltakerne kombinerer sin personlige og plenaranalyse for å ta beslutninger som om de var selskapets styre.

3. Plenarforsamling

Saken analyseres ved hjelp av innspill fra hele klassen under veiledning av en ekspertprofessor.

Sosialt arbeid

El Peñón Foundation og Colegio Montefalco er to utdanningsinstitusjoner for dårlige familier som bor i østlige Morelos-staten. Begge skolene er en del av IPADEs samfunnsansvar. Institutional Development Department knytter både deltakere og alumner til de spesifikke tiltakene som skolene fremmer for å støtte opplæring av barn, ungdom og deres familier.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

IPADE Business School

Vårt full-time MBA-program har hovedmålet å utvikle ledelsesmessige ferdigheter som teamarbeid, lederskap, beslutningstaking, global visjon, og evnen til å jobbe under pr ... [+]

Vårt full-time MBA-program har hovedmålet å utvikle ledelsesmessige ferdigheter som teamarbeid, lederskap, beslutningstaking, global visjon, og evnen til å jobbe under press. Vi jobber med saksemetoden for å analysere, diskutere og komme til en konklusjon for mer enn 900 saker i løpet av de to årene av MBA.

IPADE Full-Time MBA-programmet er undervist 100% på engelsk og på to universiteter: Mexico City og Monterrey.

IPADE er preget av personlig oppmerksomhet og små grupper (150 studenter på begge campusene).

Hvorfor Ipade?

Full-time MBA-programmet er utviklet for å utvikle de ferdighetene som er nødvendige for å møte ansvarsområder for toppledelse. Deltakerne vil gjennomgå en grundig transformasjon, og denne opplæringen krever en toårig forpliktelse til faglig og personlig vekst.... [-]

Mexico Mexico City Monterrey
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

IPADE Campuses