London School of Commerce Malta

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

London School of Commerce Malta

En del av London School of Commerce (UK) Group of Colleges i foreningen med Anglia Ruskin University

Malta Campus

The London School of Commerce Malta tilbyr en attraktiv sentralt campus i en fantastisk beliggenhet på den sjarmerende øya Malta der engelsk er en av de to offisielle nasjonale språk, og mye brukt av alle lokalbefolkningen. Den LSC Malta campus er utstyrt med alle de fasiliteter som kreves for en positiv erfaring, inkludert Wi-Fi på hele eiendommen, en velfylt og utstyrt bibliotek og fritidsområder.

Den LSC Malta bibliotek lager består av et lån og referanse samling av alle kjerne tekster og anbefales opplesninger. En samling av studieteknikk og forskningsmetoder referanser er også tilgjengelig. I tillegg vil studentene ha full tilgang til over 70 000 tekster tilgjengelig elektronisk gjennom LSC online bibliotek.

LSC Maltas moderne fasiliteter og omfattende læringsressurser vil gi deg de riktige verktøyene til fremgang jevnt i studiene, samtidig utvikle kunnskap og kompetanse er nødvendig for en karriere i internasjonal business. LSC Malta er stolt over at dens undervisning fakultetet omfatter fremstående professorer, forskere og høyt kvalifiserte profesjonelle akademikere.

Fordeler med LSC Malta

Universitetsområdet ligger i nærheten av den historiske byen Valletta, som står på UNESCOs verdensarvliste, og innenfor rekkevidde av byens transportknutepunkt øyas samt en rekke historiske landemerker, kjøpesentre, fritidsarealer og underholdning steder .

På LSC Malta vil bli nedsenket i et virkelig mangfoldig miljø består av en student befolkning som er en smeltedigel av nasjonaliteter og kulturer, noe som gjør din utdanning en virkelig formativ erfaring går utover kjernen akademiske prestasjoner.

LSC Malta er lisensiert som en Higher Education Institute (lisensnummer 2014-FHI-025).

Viktige fordeler

Skaff en globalt anerkjent grad Mulighet til å overføre studiepoeng til Anglia Ruskin University (UK) for å få en britisk MBA-grad Ekstremt konkurransekursavgift, betales i fleksible avdrag Studier og leve i et unikt miljø av en engelsktalende middelhavsland Kjent internasjonale fakultetet Dra nytte av en moderne, fullt utstyrt campus i en sentral beliggenhet Få tilgang til over 70.000 elektroniske læremateriell

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 Malta Floriana

The Master of Business Administration (MBA) tiltrekker seg folk fra et bredt spekter av akademiske disipliner. [+]

The Master of Business Administration (MBA) tiltrekker seg folk fra et bredt spekter av akademiske disipliner.

Kjernen kurs i MBA-programmet er utformet for å introdusere studentene til de ulike områdene av virksomheten som regnskap, finans, markedsføring, Human Resource Management og strategisk ledelse. Studenter på MBA-programmet har også et utvalg av spesialist valgfag, før du starter et større prosjekt.

Dette kurset fører til en MBA grad tildelt av London School of Commerce Malta. Det er akkreditert på nivå 7 i den maltesiske kvalifikasjonsrammeverk. Dette er internasjonalt anerkjent som tilsvarer UK Masters nivå 7 og europeisk kvalifikasjonsrammeverk Nivå 7.... [-]


Videoer

Inauguration of LSC Malta