Les den offisielle beskrivelsen

London School of Commerce Malta

En del av London School of Commerce (UK) Gruppe of Colleges i forbindelse med University of Bedfordshire

Malta Campus

London School of Commerce Malta tilbyr en attraktiv sentralt beliggende campus i en fantastisk beliggenhet på den sjarmerende øya Malta hvor engelsk er et av de to offisielle nasjonalt språk og allment tales av hele lokalbefolkningen. LSC Malta campus er utstyrt med alle fasilitetene som kreves for en positiv læreropplevelse, inkludert Wi-Fi i hele lokalet, et velutstyrt bibliotek og fritidsområder.

LSC Malta biblioteket består av et lån og en referansesamling av alle kjerne tekster og anbefalte avlesninger. En samling av studiekompetanse og forskningsmetodikk referanser er også tilgjengelig. I tillegg vil studentene ha full tilgang til over 70 000 tekster tilgjengelig elektronisk via LSCs nettbaserte bibliotek.

LSC Malta moderne fasiliteter og omfattende læringsressurser gir deg de riktige verktøyene for å utvikle seg jevnt i studiene, samtidig som du utvikler kunnskap og kompetanse som er nødvendig for en karriere i internasjonal virksomhet. LSC Malta er stolt over at dets lærerfag inkluderer profesjonelle professorer, forskere og høyt kvalifiserte profesjonelle akademikere.

Fordeler med LSC Malta

Campus ligger i nærheten av den historiske byen Valletta, som er et UNESCOs verdensarvsted, og innen rekkevidde av øyas hovedtransportavdeling, samt et mangfold av historiske landemerker, kjøpesentre, fritidssone og underholdningssteder .

På LSC Malta vil du bli nedsenket i et virkelig mangfoldig miljø bestående av en studentpopulasjon som er en smeltedigel av nasjonaliteter og kulturer, noe som gjør utdanningen til en virkelig formativ opplevelse som går utover den kjernevitenskapelige prestasjonen.

LSC Malta er lisensiert som et institutt for høyere utdanning (Lisensnummer 2014-FHI-025).

Hovedfordeler

  • Skaff deg en globalt anerkjent grad
  • Mulighet til å overføre studiepoeng til Storbritannia for å få en britisk MBA-grad
  • Ekstremt konkurransedyktige kursavgifter, betales i fleksible avdrag
  • Studer og leve i et unikt miljø i et engelsktalende middelhavsland
  • Kjent internasjonalt fakultet
  • Dra nytte av en moderne, fullt utstyrt campus på en sentral beliggenhet
  • Tilgang til 70 000 nettstudier
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

London School of Commerce Malta

MBA-kurset er rettet mot ambisiøse forretningsadministrative fagfolk som søker en rimelig og effektiv måte å fremme karriere på. Programmet er undervist på en praktisk mo ... [+]

KravEn bachelorgrad fra et anerkjent universitet med gode karakterer (bør tilsvare en britisk Bachelor (Hons) grad)Skal være minst 21 år gammelMinste engelsksprogkompetanse på CEFR B2. Studenter som ikke har de nødvendige engelskmulighetene, er i stand til å studere pre-sessional Academic English kurs.

MBA-kurset er rettet mot ambisiøse forretningsadministrative fagfolk som søker en rimelig og effektiv måte å fremme karriere på. Programmet er undervist på en praktisk modulær basis, ideell for travle ledere, både av lokale og lokale

besøksforelesere kjent i sine ulike områder av internasjonal virksomhet. Kurset kjøres også på deltid. Studentene forventes å delta på en hel helg med lærte moduler hver sjette til åtte uker, og å supplere dette med personlig studie, forberedelse og kurs.... [-]

Malta Floriana
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Inauguration of LSC Malta

Study at LSC Malta

Student from Morocco