Les den offisielle beskrivelsen

UNITAR International University

UNITAR International University ( UNITAR ) ble etablert i 1997 og er en visjonær og godt styrt institusjon, kjent for å være det første virtuelle universitetet i Sørøst-Asia og et av de banebrytende private universitetene i Malaysia.

Våre programmer tilbys på vår hoved campus i urbane Kelana Jaya og på 11 andre uavhengige campuser spredt over hele Malaysia. Vi har 36 akademiske programmer som spenner fra instituttets, diplom- og bachelornivå til post-graduate master- og doktorgradsstudier. Vi er stolte av å ha forpliktet akademikere som er innlevert i ulike fakulteter og skoler som Business

Siden begynnelsen har vi forfulgt innovativ læring hvor teknologien utfyller menneskelig interaksjon på en sterk pedagogisk plattform. Vår utøvelse av rimelig og kvalitetsopplæring i både konvensjonelle og eksterne undervisningsmodus fortsetter fram til i dag og er utført i vår UNITAR utdanningskjerne ("UNIEC"), og møter de banebrytende behovene til 21. århundre utdanning.

UNITAR College

Etablert i 2016, fungerer UNITAR College som en søsterinstitusjon til UNITAR International University og er etablert for å være en mater for Universitetet. For tiden tilbyr UNITAR College sertifikatprogrammer innen næringsliv og gjestfrihet. I fremtiden vil vi tilby diplomprogrammer og samarbeidsprogrammer med etablerte utenlandske universiteter.

Programmer av UNITAR College er designet med sikte på å omfavne "Experiential Learning

UNITAR College gir en Pathway til en lysere fremtid for studenter som ønsker å forfølge en internasjonal grad til rimelige kostnader. Global anerkjennelse og internasjonale standarder for studieplanen vil gi kandidater med bedre karrieremuligheter.

Våre ambisjoner

Fokusert på vår visjon. Forpliktet til vår misjon.

Vår visjon

Å være den ledende Innovative Social Sciences University.

Oppdrag

  • Å utvide tilgangen til læring
  • Å Nurture Sunn Graduates
  • Å bygge en bærekraftig virksomhet

Senatet

Universitetssemesteret er den høyeste akademiske kroppen til UNITAR International University ( UNITAR ), underlagt bestemmelser i grunnloven og vedtekter og forskrifter ved universitetet. Universitetssendaten har kontroll og generell veiledningsveiledning, forskning og eksamen og makt til å tildele sertifikater, diplomer og grader.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

UNITAR

Master of Business Administration utruster dagens grad holdere med kunnskap og lederskap ferdigheter som er nødvendige i høyere lederskap roller. Emner som dekker emner s ... [+]

Oversikt

Master of Business Administration utruster dagens grad holdere med kunnskap og lederskap ferdigheter som er nødvendige i høyere lederskap roller. Emner som dekker emner som konkurransedyktig intelligens er avbalansert med bedriftsetikk, og gir kandidater muligheten til å engasjere seg i utfordrende bedriftsmiljøer med prinsipp og integritet.

Programoppføringskrav

Du må oppfylle følgende krav for å bli vurdert for oppføring til UNITAR masterprogrammet:

En bachelorgrad (nivå 6, KKM) med et minimum CGPA på 2,50 eller tilsvarende som godkjent av universitetets senat; ELLEREn bachelorgrad (nivå 6, KKM) eller tilsvarende men ikke møte CGPA på 2,50 kan aksepteres med minimum fem (5) års arbeidserfaring i det relaterte feltet; ELLERAndre kvalifikasjoner som er anerkjent av den malaysiske regjeringen.Kursstruktur... [-]
Malaysia Selangor
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Address
3-01A Level 2, Tierra Crest, Jalan SS6/3, Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
48200 Selangor, Selangor, Malaysia