Linton University College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kolej Universiti Linton (KUL) er en dynamisk og raskt voksende høyere lærested i Malaysia. Tidligere kjent som Kolej Linton, KUL startet sin virksomhet i Ipoh, Malaysia 28 år ago.With oppkjøpet av Kolej Linton av Legenda Education Group (LEG) i 2005, sin virksomhet har blitt flyttet til Mantin Campus i Negeri Sembilan. Flyttingen til Mantin ble fullført ved utgangen av september 2005.

i 2010 KUL har blitt oppgradert fra en høyskole til Høgskolen status. The College aspirasjon til å være en av sentrene for pedagogisk i Malaysia blir virkelighet når KUL ble invitert av departementet for høyere utdanning Malaysia for å oppgradere status fra høgskole til høgskole i 22 mars 2010. Etableringen seremoniell anledning Linton Høgskolen ble holdt på sin campus i Bandar Universiti Teknologi Legenda, Mantin, Negeri Sembilan og ble forrettet av YB Dato 'Seri Mohamed Khaled bin Nordin, minister for høyere utdanning Malaysia.

Fra en beskjeden begynnelse, KUL har nå dukket opp som en av de største private høyere læresteder i Malaysia og det er raskt fremover i å oppnå sin streben etter å bli en av de mest respekterte sentre for faglig dyktighet, ikke bare i Malaysia, men også i regionen.

Siden oppstarten har over 22 000 studenter uteksaminert fra KUL. For tiden, KUL har mer enn 4700 studenter. Av dette ca 60% av dem er internasjonale studenter fra 62 land, inkludert Folkerepublikken Kina, Afrika, , Sentral-Asia, Sør-Asia, Og ASEAN-regionen.

KUL, Å være en etablert og langsiktig aktør i universitets- og høyskolesektoren i Malaysia har mange konkurransefortrinn, inkludert å ha en "spesialbygde '& integrert campus som kan romme opptil 25.000 studenter og internasjonale forbindelser med anerkjente universiteter i Storbritannia.

Vårt motto er "We Care". I tråd med dette mottoet, KUL gir omfattende faglig og student støttetjenester for å produsere godt avrundet og arbeidsføre akademikere som vil være i stand til å møte de krav og forventninger til sine fremtidige arbeidsgivere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier 3 semestre January 2019 Malaysia Mantin

Målet med Master of Business Administration programmet er å produsere allsidige ledere med avansert kunnskap om ledelsesteori og praksis, ferdigheter og evner som har anerkjent potensialet for større leiaransvar i offentlig og privat sektor, samt administrere sine egne bedrifter ... [+]

Målet med Master of Business Administration programmet er å produsere allsidige ledere med avansert kunnskap om ledelsesteori og praksis, ferdigheter og evner som har anerkjent potensialet for større leiaransvar i offentlig og privat sektor, samt administrere sine egne bedrifter.

Programmet er strukturert på en slik måte at studentene blir utsatt for en myriade av essensielle og funksjonelle aspekter av business og ledelse verktøy og konsepter som kan bygges på og brukes på en rekke karriere felt med større fokus på den stadig skiftende forretnings miljø.

Nyutdannede er i stand til å dyrke den kritiske kompetansen som trengs for å utmerke seg i en rekke ledende stillinger eller entreprenør virksomhet og utvikle proficiencies i strategisk tenkning, ledelse og personalledelse, kommunikasjon, problemløsning og beslutningstaking ferdigheter.... [-]