AIMST University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AIMST University er registrert hos Ministry of Higher Education, Malaysias Government, som et tertiært utdanningsinstitutt i henhold til §§ 38 og 39 i lov om private høyere utdanningsinstitusjoner fra 1996. Den begynte formelt sin virksomhet 30. oktober 2001, samtidig som den ble registrert med Institutt for privat utdanning under departementet for høyere utdanning.

Formålet med visjonen til grunnleggerne er at AIMST skal være et fremste privat sektoruniversitet i landet og regionen som tilfredsstiller behovene til lokale og internasjonale studenter i å tilby kvalitet teknisk utdanning til en overkommelig pris. Læreplanene for de fleste av studieprogrammene er hentet fra University of Bristol i Storbritannia

De fleste komponentene i studieprogrammene omfatter datatrening, skriving og forskning for å forberede studentene på jobb og gi dem mulighet til å bruke teknologier til alle aspekter av utdanningen. Opptak til studieprogrammene krever at søkeren minst oppfyller de foreskrevne karakterene i de aktuelle fagene på matrikuleringsnivået (lokalt eller utenlands) eller har andre tilsvarende kvalifikasjoner som er akseptable for AIMST University .

Undervisningsmediet for alle kurs på engelsk, selv om betydningen av nasjonalt språk vil bli vektlagt i alle aktiviteter på universitetet. AIMST University vil gi språkstøtte til studenter før og under deres studier for å sikre et akseptabelt nivå av flyt.

AIMST

Syn

Syn

Å være et verdensklasse universitet, oppnå fortreffelighet i undervisning og forskning, og engasjert i samfunnets tjeneste for å fremme livslang utdanning.

Oppdrag

Å være et fremste universitet i landet og regionen for studier av medisin og andre helsefag, ingeniørfag, datateknologi, anvendt vitenskap, næringsliv og regnskap.

Å tilby høykvalitert akkreditert bachelor- og forskerutdanning på banebrytende teknologi til en overkommelig pris designet for å møte individuelle, samfunns- og nasjonale arbeidskraftbehov i tråd med den nasjonale utdanningsfilosofien.

Å opprettholde høye akademiske standarder og undervisningskvalitet som fremmer den analytiske tenkningen og den uavhengige dommen som er nødvendig for å fungere ansvarlig i et demokratisk og stadig mer globalt samfunn.

Å være et kompetansesenter for forskning og innovasjon i grenseområdene disiplinære og tverrfaglige områder av vitenskap og teknologi av relevans for landet og regionen.

Virtuell tur

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se Health BScs » Se Health MSc » Se Health Diplomer » Se Health PhD`er » Se Health Master » Se Health Bachelor » Se Forkurs » Se BSc'er » Se Diplomer » Se MSc » Se PhD » Se Bachelor »

Kontakt
Besøksadresse
Jalan Bedong - Semeling
08100 Bedong
Kedah Darul Aman

Alor Setar, Kedah, MY
Sosiale medier
Besøksadresse
1st Floor, Menara Manickavasagam
No.1, Jalan Rahmat

Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, 50350 MY