AIMST University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AIMST Universitetet er registrert med Ministry of Higher Education, Government of Malaysia, som en tertiær pedagogisk institutt under §§ 38 og 39 av den private høyere utdanningsinstitusjoner loven av 1996. Det begynte formelt sin virksomhet 30. oktober 2001 samtidig med registreringen med avdeling for privatskole under Ministry of Higher Education.

Yret med visjonen om sine grunnleggere, AIMST har som mål å være en ledende privat sektor universitet i landet og regionen catering til behovene til lokale og internasjonale studenter i å tilby kvalitet teknisk utdannelse til en rimelig pris. Læreplanene for de fleste studieprogrammene er trukket fra University of Bristol i Storbritannia De fleste komponentene i studieprogrammene inkluderer dataopplæring, skriving og forskning for å forberede studentene for arbeid og for å gi dem muligheten til å anvende teknologi til alle aspekter av sin utdanning. Opptak til studieprogrammene krever at søkeren møte minimalt de foreskrevne karakterer i relevante fag ved immatrikulering (lokal eller utlandet) nivå eller inneha andre tilsvarende kvalifikasjoner akseptable for AIMST University.

Mediet for instruksjon for alle kurs er engelsk, selv om betydningen av det nasjonale språket vil bli vektlagt i alle aktiviteter i universitetet. AIMST Universitetet vil gi språkstøtte for studenter før og under deres grads studier for å sikre et akseptabelt nivå av taleferdighet.

AIMST

Visjon og Mission

Visjon

Å være en verdensklasse universitet, oppnå god undervisning og forskning, og engasjert i tjeneste for samfunnet i å fremme livslang utdanning.

Mission

For å være en ledende universitet i landet og regionen for å studere medisin og andre helsefag, ingeniørfag, datateknologi, anvendt vitenskap, næringsliv og regnskap.

Å tilby høy kvalitet akkrediterte fagvis programmer på cutting-edge teknologi til en rimelig pris designet for å møte enkelte, samfunnet og nasjonale bemanningsbehov i tråd med den nasjonale pedagogiske filosofi.

For å opprettholde høy faglig standard og undervisning kvalitet som fremmer analytisk tenkning og selvstendige dømmekraft nødvendig for å fungere ansvarlig i en demokratisk og stadig mer globalt samfunn.

For å være et kompetansesenter for forskning og innovasjon i frontier faglige og tverrfaglige områder av vitenskap og teknologi av betydning for landet og regionen.

Virtuell tur

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BScs » Se MSc - HealthcareStudies » Se Diplomer - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Forkurs » Se BSc'er » Se Diplomer - AcademicCourses » Se MSc - Master » Se PhD » Se Bachelor - Bachelor »

Kontakt
Postadresse
International Office,
AIMST University,
Batu 3 1/2, Bukit Air Nasi,
Jalan Bedong,
Semeling,
08100 Bedong, Kedah.
WEST MALAYSIA.

Kedah, 08100 MY
Besøksadresse
Jalan Bedong - Semeling
08100 Bedong
Kedah Darul Aman

Kedah, MY
Sosiale medier
Besøksadresse
1st Floor, Menara Manickavasagam
No.1, Jalan Rahmat

Kuala Lumpur, 50350 MY