MIBM Global Test SCHOOL

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

MIBM har i flere år vært en ubestridt markant leder i Online Management-kurs over hele India, og gir kvalitetsutdanning og oppfyller internasjonale standarder.

Vi i MIBM har en liste over kvalitetsprogrammer som tilbyr MBA- og Fast Track-programmer som er best egnet for studenter og profesjonelle til å forme karrieren etter dagens globale trender. Vi tror på dyktigheten til utdanning som blir gitt slik at studentene våre er foran konkurransen. Vår oppgave er å forbedre den nåværende statusen til en person for ham / henne å oppnå sine mål med perfeksjon.

MIBM tilbyr ulike online MBA-programmer som er vant til det stadig skiftende markedsmiljøet. Programmene er best egnet for studenter og arbeidstakere som forstår deres tidsbegrensninger. Kursene er designet og utviklet av ledende utdanningseksperter fra hele verden. Våre utdannelseseksperter har designet de beste metodikkene og opplæringsmønstrene for utdanning for å skape bransjeledende fagpersoner. Vårt utdanningsfakultet er rangert som den beste bransjen når det gjelder å tilby online utdanning.

Steder

På nett

Address
Antananarivo, Antananarivo-provinsen, Madagaskar

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss