Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Sacred Heart University Luxembourg Jack Welch College of Business Sacred Heart Jack Welch College of Business har vært i Luxembourg i mer enn to tiår som tilbyr høgare nivå programmer tilpasset behovene til de som arbeider enkeltpersoner. MBA, AACSB akkreditert, er anerkjent av Luxembourg departementet for høyere utdanning og godt respektert av virksomheten og finans samfunnet. Siden 2012, kan vi tilby en fulltids MBA med internship designet for unge nyutdannede fra utlandet og fra Luxembourg. Vi har studenter fra over førti forskjellige land og våre godt kvalifiserte lærere og ansatte gir vårt program en virkelig internasjonal smak som så mange andre handelshøyskoler ikke kan tilby.

Gren av en amerikansk Business School Sacred Heart University i Fairfield, Connecticut (USA), begynte å tilby næringslivet utdanning i 1965, bare to år etter at den ble grunnlagt. The University College of Business ble senere oppkalt etter den legendariske tidligere styreformann og administrerende direktør i General Electric Company, John F. Welch som fortsetter å gi verdifull støtte. Den Luxembourg grenen av College of Business ble etablert i 1991. Som en del av sin forpliktelse til universitetet, har Mr. Welch frivillig til å være aktivt involvert med Jack Welch College of Business gjennom løpende råd og veiledning. Han vil bistå College som det fortsetter sin misjon å gi studentene tilgang til en topp-kvalitet utdanning og forberedelse for karriere i næringslivet. Videre er han som gir den største gaven i universitetets historie for å hjelpe elevene i økonomisk nød og å fremme fakultetets utvikling og forskning. Nært knyttet til næringslivet i Luxembourg På dette handelshøyskole vi jobbe tett sammen med bedriftens samfunnet. Dette er ikke bare gjenspeiles i vår undervisning ansatte som er dyktig vitenskapsmenn og erfarne bedriftsledere som kommer fra USA universitetet og fra Luxembourg, men også i vår aktive Board of Regents som består av administrerende direktører fra en rekke store selskaper i Luxembourg. Gunstig beliggenhet i Chamber of Commerce Luxembourg Kirchberg våre anlegg er dynamisk og gir mange online læring og forskning. Vi har også et bibliotek for studenter å bruke som et rolig sted å studere eller prosjektteam for å møtes til kurs arbeid. Den AACSB akkreditering og Grand Ducal resolusjon I januar 2007, Jack Welch College of Business tjent sin akkreditering av AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Det ble med en elitegruppe som færre enn 5 prosent av handelshøyskoler i verden hører hjemme. AACSB International regnes som den fremste globale akkrediteringsorgan for skoler som tilbyr undervisning, master og doktorgrader i næringslivet og regnskap. I august 2007 mottok Grand Ducal resolusjon som gir anerkjennelse av våre diplomer i Luxembourg Sacred Heart University. The Princeton Review inkluderer Sacred Heart University i sine guider "Best 379 Colleges - 2015 Edition" og "Best 295 Business Schools - 2015 Edition".

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA på deltid » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA Med Internship

Campus Heltidsstudier 16 måneder August 2018 Luxembourg

MBA med Internship er designet for unge akademikere med eller uten arbeidserfaring fra utlandet eller fra Luxembourg. Dette programmet letter oppføring av studenter inn i arbeidslivet samt letter unge fagfolk til å bytte karriere. [+]

Tjen din MBA i to kontinenter og fullføre en førsteklasses internship i Luxembourg

MBA med Internship program er designet for unge akademikere med eller uten arbeidserfaring fra utlandet eller fra Luxembourg. Dette programmet letter oppføring av studenter inn i arbeidslivet samt letter unge fagfolk til å bytte karriere.

Programmet starter i midten av august og er ferdig i 16 måneder. For studenter som ennå ikke har tatt kurs i økonomi, statistikk eller ledelse, er intensive forberedende kurs som tilbys i løpet av juli og august.

Hva skiller oss fra andre programmer?

Amerikansk MBA, alle kurs undervist på engelsk Fakultetet: fra universitetet i Fairfield, CT og utøvere med sterke teoretiske kvalifikasjoner fra Luxembourg 6-9 måneders betalt internship støttet av individuell coaching. Alternativ: omfattende prosjekt om personlig valg, for eksempel å lage ditt eget selskap. Internasjonal student body kommer fra over 30 land Tilgang til SHU omfattende online bibliotek og databaser Mulighet til å legge kurs i USA på Sacred Heart største campus i Fairfield, CT Ikke EU / EØS-studenter uteksaminert med en MBA kan få arbeidstillatelse i Luxembourg for en etterfølgende periode på to år under visse betingelser. ... [-]

MBA på deltid

Deltid MBA

Campus Deltid 1 - 6 år Åpen påmelding Luxembourg

Den Part-time MBA-programmet er utviklet for Luxembourg-baserte arbeider fagfolk som ønsker å ha lederstillinger i morgendagens globale økonomien. Skiftende forretningsmiljø krever en integrert program preget av en tverrfaglig tilnærming. [+]

Tjen din MBA mens du arbeider

Den Part-Time MBA-programmet er utviklet for Luxembourg-baserte arbeider fagfolk som ønsker å ha lederstillinger i morgendagens globale økonomien. Skiftende forretningsmiljø krever en integrert program preget av en tverrfaglig tilnærming. Når vi har akseptert, vil inn studenter vurderes å måle lederegenskaper, kommunikasjonsferdigheter og innhold kunnskap til å fastslå deres individuelle læreplan. De integrerte sentrale kurs vil bestå av en rekke intensive klasser utformet for å utvikle tverrfaglig kompetanse. Finans, markedsføring, drift og regnskap vil bli undervist samtidig i en "business process" tilnærming.

Hva skiller oss fra andre program?... [-]


Videoer

SHU Luxembourg: Making a Difference

Student Testimonial

Student Testimonial

Student Testimonial

Student Testimonial

Student Testimonial

Student Testimonial

Kontakt

Sacred Heart University

Adresse, linje 1 Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg, Luxembourg
HJemmeside http://www.shu.lu/Programs/
Telefon +352 2276 131