Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Sacred Heart University Luxembourg Jack Welch Business School

Sacred Hearts Jack Welch College of Business har vært i Luxembourg i mer enn to tiår, og tilbyr graduate-level programmer tilpasset behovene til de arbeidende enkeltpersoner. MBA, AACSB akkreditert, er anerkjent av Luxembourgs høyskoledepartement og respektert av nærings- og finanssamfunnet.

Siden 2012 tilbyr vi en lønnet fulltids MBA med internship designet for unge nyutdannede fra utlandet og fra Luxembourg. Vi har studenter fra over førti forskjellige land, og våre velkvalifiserte fakultet og ansatte gir vårt program en virkelig internasjonal smak som så mange andre handelshøyskoler ikke kan tilby.

Gren av en amerikansk Business School

Sacred Heart University i Fairfield, CT (USA), begynte å tilby forretningsutdanning i 1965, bare to år etter grunnleggelsen. Universitetets handelshøyskole ble senere oppkalt etter den legendariske tidligere styreformann og konsernsjef for General Electric Company, John F. Welch, som fortsatt gir verdifull støtte. Den luxembourgske grenen av Business School ble etablert i 1991.

Nært knyttet til næringslivet i Luxembourg

På denne forretningskolen arbeider vi nært med bedriftssamfunnet. Dette reflekteres ikke bare i våre lærerpersonale som er oppnådde lærde og erfarne forretningsførere som kommer fra USAs hovedkampus og fra Luxembourg, men også i vårt aktive styre Regents som består av administrerende direktører fra en rekke store selskaper i Luxembourg.

Praktisk plassert i Chamber of Commerce Luxembourg-Kirchberg er fasilitetene våre dynamiske og gir mange lærings- og forskningsverktøy på nettet. Vi har også et bibliotek for studenter å bruke som et rolig sted å studere eller prosjektteam for å møte for kurs.

AACSB akkreditering og Grand Ducal dekret

I januar 2007 tjente Jack Welch Business School sin akkreditering av AACSB International - Association for Advance Collegiate Schools of Business. Den ble med i en elitegruppe hvor færre enn 5 prosent av handelshøgskoler over hele verden tilhører. AACSB International regnes som den ledende globale akkrediteringsorganisasjonen for skoler som tilbyr bachelor-, mastergrad og doktorgrad i næringsliv og regnskap.

I august 2007 mottok Sacred Heart University Grand Ducal Decree som gir anerkjennelse av våre eksamensbevis i Luxembourg.

Princeton Review inneholder Sacred Heart University i sine guider "Best 379 Colleges - 2015 Edition" og "Best 295 Business Schools - 2015 Edition".

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

MBA med internship er designet for unge nyutdannede med eller uten arbeidserfaring fra utlandet eller fra Luxembourg. Dette programmet letter opptaket av studenter inn i ... [+]

Tjen din MBA på to kontinenter og fullfør en førsteklasses internship i Luxembourg

MBA med internship program er designet for unge kandidater med eller uten arbeidserfaring fra utlandet eller fra Luxembourg. Dette programmet letter opptaket av studenter inn i det profesjonelle livet, samt letter unge profesjonelle til å bytte karriere.

Programmet starter i midten av august og er ferdig om 16 måneder. For studenter som ikke har tatt kurs i økonomi, statistikk eller ledelse, tilbys intensive forberedende kurs i juli og august.

Hva skiller oss fra andre programmer?

American MBA, alle kurs undervist på engelskFakultet: fra hovedkampus i Fairfield, CT, og utøvere med sterke teoretiske kvalifikasjoner fra Luxembourg6-9 måneders betalt internship støttet av individuell coaching. Alternativ: Et omfattende prosjekt av personlig valg, for eksempel å skape ditt eget selskap.Internasjonalt studentlegeme kommer fra over 40 landTilgang til SHU omfattende nettbaserte bibliotek og databaserMulighet for å legge til kurs i USA på Sacred Hearts hoved campus i Fairfield, CTIkke-EU / EØS studenter som uteksaminerer med en MBA kan få arbeidstillatelse i Luxembourg under visse forhold.... [-]
Luxembourg Luxembourg City
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
16 måneder
Campus
Les mer på norsk

MBA på deltid

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

Deltid MBA-programmet er designet for luxembourgsk arbeidende fagfolk som ønsker å ha ledende stillinger i morgendagens globale økonomi. Det skiftende forretningsmiljøet ... [+]

Tjen din MBA mens du arbeider

Deltid MBA-programmet er designet for luxembourgsk arbeidende fagfolk som ønsker å ha ledende stillinger i morgendagens globale økonomi. Det skiftende forretningsmiljøet krever et integrert program preget av en tverrfaglig tilnærming. Når du er akseptert, blir studentene vurdert for å måle ledelsesferdigheter, kommunikasjonsferdigheter og innholdskunnskap for å bestemme deres individuelle læreplan. De integrerte kjernekursene vil bestå av en rekke intensive klasser designet for å utvikle tverrfaglige ferdigheter. Finans, markedsføring, drift og regnskap vil bli lært samtidig i en "forretningsprosess" tilnærming.

Hva skiller oss fra et annet program?... [-]

Luxembourg Luxembourg City
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Campus
Les mer på norsk

-XblA2TaSPs&t

uuJ8oDEi7ko&t=95s

H01vADvMpwQ

Sacred Heart University
Address
Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg City, Luxembourg District, Luxembourg
Nettsted
Telefon
+352 2276 131