Luxembourg School Of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

World Class International fakultet

Vårt fakultet består av toppprofessorer tilknyttet institusjoner som Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, University of St. Gallen, Copenhagen Business School, Bocconi University , Zagreb School of Economics and Management, Sciences Po, HEC Paris, og mer.

Forbered deg på å bli utfordret

På LSB , enten du registrerer deg for et utdannelsesprogram, en MBA eller en Master i ledelse, vær klar for en spennende tid. Du vil bli utsatt for forretningssituasjoner der kunnskapen din blir utfordret og løsninger som blir diskutert . Du må kommunisere og finne felles grunnlag med lærere og klassekamerater og bedriftsledere fra hele verden.

Oppdag LSB fremtidige campus

Luxembourg School Of Business nye campus ligger på Château de Septfontaines og den tidligere porselenfabrikken Faïencerie Villeroy & Boch, et historisk område nær sentrum av Luxembourg.

Denne campusen vil tillate Luxembourg School Of Business å ønske lokale og internasjonale ledere og gründere velkommen fra hele verden , i en unik, historisk og dypt luxembourgsk sammenheng.
Chateau de Septfontaines ønsker de første Luxembourg School Of Business studentene velkommen i 2021.

140141_NewLSBCampus.jpg

Innovative læringsmetoder

Å studere på LSB gir deg tilgang til ulike kulturer, opplevelser og tenkemåter. Gjennom samarbeid vil du tjene på de rike erfaringene til dine internasjonale klassekamerater, professorer og bedriftsledere. Det prisbelønte fakultetet er i frontlinjen for innovative undervisningsmetoder i bedriftsøkonomi . Lær å tenke og bestem deg som en leder innen casestudier og konsulentprosjekter.

Handlingskunnskap

Læreplanen er designet for å utvikle deg til en leder som kan se, ta ansvar for og utvikle nye muligheter. Din erfaring fra LSB Master gir mer enn bare akademisk kunnskap og praktiske ferdigheter. Målet vårt er å gi deg en unik opplevelse - akademisk og ellers.

LSB students graduation ceremony" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/141068_Photo2.jpg" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" alt="141068_Photo2.jpg" />

Syn

Å være en globalt anerkjent forretningskole av høy kvalitet i hjertet av Europa.

Oppdrag

Skolens oppgave er å tilby et inspirerende og flerkulturelt læringsmiljø for bedriftsledere fra internasjonale selskaper som opererer i Luxembourg, så vel som over hele Europa og verden. For å oppnå sine pedagogiske og akademiske mål, bruker skolen moderne undervisnings- og forskningsmetoder, fremmer kulturelt og intellektuelt mangfold. Skolen samarbeider med det internasjonale næringslivet og forbereder bedriftsledere til å blomstre i en kompleks global næringsliv.

akkreditering

Luxembourg School Of Business er akkreditert av Luxembourg Ministry of Higher Education and Research. Akkrediteringene gjelder for hele institusjonen så vel som for Master of Business Administration og Master of Management-programmene.

141069_LSBProfessorArielS..jpg

Steder

Luxembourg City

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxembourg City, Luxembourg District, Luxembourg

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss