Luxembourg School Of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

World Class International fakultet

Vårt fakultet består av professorer tilknyttet institusjoner som Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, St. Gallen University, Copenhagen Business School, Bocconi University, Zagreb School of Economics and Management, Vitenskap Po, HEC Paris, og mer.

Forbered deg på å bli utfordret

Enten du melder deg på et utdanningsprogram, en MBA eller en Master i ledelse, er du klar til en spennende tid på LSB . Du vil bli utsatt for forretningssituasjoner der kunnskapen din blir utfordret og løsningen blir diskutert. Du må kommunisere og finne felles grunnlag med fakultet og klassekamerater og bedriftsledere fra hele verden.

Oppdag LSB fremtidige campus

Luxembourg School Of Business nye campus ligger på Château de Septfontaines og den tidligere porselenfabrikken Faïencerie Villeroy & Boch, et historisk område nær sentrum av Luxembourg.

Denne campusen vil tillate Luxembourg School Of Business å ønske lokale og internasjonale ledere og gründere velkommen fra hele verden, i en unik, historisk og dypt luxembourgsk sammenheng.

Chateau de Septfontaines ønsker de første Luxembourg School Of Business studentene velkommen i 2021.

140141_NewLSBCampus.jpg

Innovative læringsmetoder

Studier på LSB gir deg tilgang til ulike kulturer, erfaringer og måter å tenke på. Gjennom samarbeid vil du få tak i de rike erfaringene dine internasjonale klassekamerater, professorer og bedriftsledere. Det prisbelønte fakultetet er på frontlinjen av innovative læringsmetoder i bedriftsøkonomi. Lær å tenke og bestemme seg som en leder i case studies og konsulentprosjekter.

Handlingskunnskap

Læreplanen er utviklet for å utvikle deg til en leder som kan se, ta ansvar for og utvikle nye muligheter. Din LSB masteropplevelse bringer mer enn bare faglig kunnskap og praktiske ferdigheter. Målet vårt er å gi deg en unik opplevelse - akademisk og ellers.

85126_STU4425-22.jpg

Syn

Å være en globalt anerkjent forretningskole av høy kvalitet i hjertet av Europa.

Oppdrag

Oppdraget på skolen er å gi et inspirerende og flerkulturelt læringsmiljø for bedriftsledere fra internasjonale selskaper som opererer i Luxembourg, samt i hele Europa og i verden. Ved å oppnå sine pedagogiske og akademiske mål bruker skolen bruk av moderne undervisnings- og forskningsmetoder, fremmer kulturelt og intellektuelt mangfold. Skolen samarbeider med det internasjonale næringslivet og forbereder bedriftsledere til å trives i en kompleks global næringsliv.

akkreditering

Luxembourg School Of Business er akkreditert av Luxembourgs departement for høyere utdanning og forskning. Akkrediteringene gjelder for hele institusjonen, så vel som Master of Business Administration og Master in Management-programmene.

85128_Capture.PNG

Steder

Luxembourg City

Address
19, Rue Eugène Ruppert
L-2453 Luxembourg City, Luxembourg District, Luxembourg

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss