Luxembourg School Of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business har som mål å gi et inspirerende og flerkulturelt læringsmiljø for bedriftsledere fra internasjonale selskaper som opererer i Luxembourg, samt i hele Europa og i verden.

Ved å oppnå sine pedagogiske og akademiske mål bruker skolen bruk av moderne undervisnings- og forskningsmetoder, fremmer kulturelt og intellektuelt mangfold.

Skolen samarbeider med internasjonalt næringsliv og forbereder bedriftsledere til å trives i en kompleks global næringsliv.

Portefølje av master grader

  • Weekend-MBA-programmet
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA på deltid »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

LSB -Weekend MBA

Campus Deltid 24 måneder September 2019 Luxembourg Luxembourg City

The Weekend MBA Program ved Luxembourg School of Business er utformet for å møte behovene til fagfolk med stramme tidsplaner og en vilje til å lære og i sin karriere. Varigheten av programmet er 24 måneder. Klassene holdes annenhver helg (fredag ​​kveld og lørdag). [+]

The Weekend MBA Program ved Luxembourg School of Business er utformet for å møte behovene til fagfolk med stramme tidsplaner og en vilje til å lære og i sin karriere.

Varigheten av programmet er 24 måneder. Klassene holdes annenhver helg (fredag ​​kveld og lørdag).

Den LSB -Weekend MBA gir deg direkte kontakt med topp internasjonal fakultetet fra noen av de beste handelshøyskolene i verden for å få.

Våre professorer er universitet i verdensklasse og noen ganger ledere av globale selskaper. Noen av dem er topp-nivå ledere i internasjonale selskaper, mens andre forskere, med betydelig bransjeerfaring i en rekke bransjer.

Våre lærere regelmessig arbeider i ulike rådgivning prosjekter for bedrifter til multinasjonale selskaper fra SMB i alle sektorer og i alle tidssoner.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
19, Rue Eugène Ruppert
Luxembourg City, Luxembourg District, L-2453 LU
Sosiale medier