Les den offisielle beskrivelsen

Mykolas Romeris University (MRU) ligger like utenfor sentrum, og er en av de største universitetene i Litauen, og har for tiden ca 8000 studenter fra 48 land . Universitetet tilbyr programmer fullt ut undervist på engelsk for internasjonale studenter på alle nivåer - fra bachelor til PhD i samfunnsvitenskap.

Mykolas Romeris University har Diplom Supplement Label (DS Label) som bekrefter at et diplomtilskudd fra MRU oppfyller Europakommisjonens, Europarådets og UNESCO / CEPES 'standarder.

44336_2016_TEISE_KIEKVIENAM-0208.jpg

Grunner til å studere ved MRU

 1. Progressive, dynamiske, moderne virtuelle læringsplattformer
 2. Flerkulturelt miljø
 3. Mange tjenester er helt gratis: en stor parkeringsplass, idrettshall og treningsstudio, fremmedsprogkurs, sangband, dans- og teaterstudier, basketball team, trådløst internett, kultur- og utdanningsaktiviteter etc.
 4. lave levekostnader (300-350 EUR / måned med innkvartering ved Universitetsstuderende hus)
 5. Et bibliotek som fungerer selv om natten
 6. Gratis introduksjonsuge for internasjonale studenter (informasjonsseminarer, turer, turer, kulturarrangementer)
 7. Et studentvisum som tillater å reise over hele Schengenområdet
 8. Stipend for internasjonal mobilitet (for studier og for internship)
 9. Europeiske diplomer, som lett blir anerkjent over hele verden
 10. King Sejong Institute hvor studenter kan lære koreansk språk og kultur gratis
 11. En av de raskeste offentlige wifi i verden
 12. Vakre koselige Vilnius; frisk, ren luft (reneste i Europa)

44335_2016_MRU_Karjeros_laboratorija-7861.jpg

 • Overnatting: Ja, tilbys for alle internasjonale studenter
 • Hvor: På campus, 5 minutter til fots for å komme til hoveduniversitetsbygningen
 • Pris: 85-100 EUR per måned
 • Begynnelsen av studier: 1. september.

Søknadsprosedyre og nødvendige dokumenter

Følg 4 trinn:

 1. Fyll ut søknadsskjemaet på application.mruni.eu
 2. Last opp nødvendige dokumenter
 3. Sikre din registrering ved å betale søknadsavgiften
 4. Send inn søknaden din

Påkrevde dokumenter:

 1. Opplæringsdokumenter
  1. For bachelorgradssøkende studenter: Sertifisert ekte kopier av videregående opplæringsdiplom eller videregående diplom med utskrift av akademiske poster. Dokumenter må oversettes offisielt til litauisk eller engelsk.
  2. Merk: Det kan kreves tilleggsopplæringsdokumenter (som resultatene av statseksamen eller førskoleutdanning) i henhold til søkerens bostedsland .
  3. For mastergradssøkende studenter: Sertifiserte sanne kopier av universitetets transkripsjon og diplom (en kandidat må ha en bachelorgrad eller en tilsvarende første universitetsgrad med minimum 3 års studievarighet). Dokumenter må oversettes offisielt til litauisk eller engelsk.
 2. Dokument som viser resultater av engelskspråklige ferdigheter.
  1. For bachelorgradssøkende studenter: minst nivå B1; vurderinger av engelskspråklige ferdighetsbevis tilsvarende nivå B1: TOEFL Paper 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4,5-5,0, PTE-nivå
  2. For mastergradssøkende studenter: minst nivå B2, vurderinger av engelskspråklige ferdighetsbevis tilsvarende nivå B2: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Merk: I tilfelle du ikke har IELTS eller TOEFL, er det en mulighet til å ta online engelskspråktest organisert av Universitetet. Du bør velge dette alternativet når du fyller programmet. Det er ingen tilleggsavgift for denne testen.
 3. Passport kopi
 4. Passporttype bilde
 5. Notarisert sponsorbrev fra foreldre / sponsorer og brev fra en bank om deres økonomiske evner (viser inntekter fra de siste 3 månedene).

44337_2016_vasaros_mokikla-5368.jpg

Søknadsfrist

30. juni.

Tilleggsopptak for innbyggerne i EU-landene og landene i det visumfrie reisesystemet for innreise til Republikken Litauen, samt borgere fra de land som krever visum for innreise til Republikken Litauen der det er republikkens ambassader av Litauen vil bli organisert fra 8. juli til 2. august.

44338_2017_diplomu_iteikimas__Business_Media_School-3344.jpg

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mykolas Romeris University

Programmet fungerer som en integrert del av Mykolas Romeris University ved å støtte universitetets oppdrag å fremme bærekraftig utvikling av organisasjoner og samfunnet. ... [+]

Programmet fungerer som en integrert del av Mykolas Romeris University ved å støtte universitetets oppdrag å fremme bærekraftig utvikling av organisasjoner og samfunnet. MRU MBA studier vil utvikle kandidater som er akademisk trent til å konkurrere effektivt i sammenheng med den dynamiske naturen i det internasjonale miljøet. Etter opplæringen skal studentene demonstrere kunnskap og praksis av forretningsprinsipper knyttet til private og offentlige organisasjoner.

Studentene er orientert for å konsumere vitenskapelig forskning for de beste forretningsdriftspraksis: de oppnådde ferdighetene må bevises ved å gi et Capstone-prosjekt for å løse en praktisk forretningssak, i stedet for å skrive en teoretisk orientert masteroppgave, gjør den integrerende studiemodellen elevene å integrere sin kunnskap i ulike mikro- og makro-miljøer for effektiv og effektiv ledelse, blir elevene undervist som fagpersoner ved å gi ferdigheter med å ha overblikk over forretningsprosessene i motsetning til en fagfaglig spesialist.... [-]

Litauen Vilnius
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Mykolas Romeris University
Address
Ateities st. 20,
LT-08303 Vilnius, Vilnius County, Litauen
Nettsted
Telefon
+370 5 271 4625