Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i 1991 i samarbeid med State University of New York i Buffalo, USA, og Universitetet i Ottawa, Canada, Riga Business School (RBS) er en internasjonalt anerkjent forvaltning-utdanningsinstitusjon innenfor Riga Technical University (RTU) og har mer enn 20 års erfaring i næringslivet utdanning.

Riga Business School er den eneste skolen i Baltikum tilby Nord-amerikansk stil studier, både i undervisning standarder og i struktur, som inneholder intensive case-studier, gruppearbeid og aktiv klasserommet engasjement.

Fakultetet Professorer ved Riga Business School er forskere, konsulenter og tenkte ledere i alle deler av virksomheten. Fakultetet fra fem kontinenter utfordringer og oppfordrer studenter med en læreplan som gir kunnskap, kompetanse, frihet og lidenskap for undervisning. Fakultetet omfatter både internasjonale og lokale professorer, fra en rekke bakgrunner og med lang erfaring i bransjen.

studenter Studenter ved Riga Business School er håndplukket av programmet direktører, derfor studenter ved RBS ikke er en av mengden. Alle her har en sterk personlighet og lærere og ansatte på skolen gjør sitt beste for å utvikle disse elevene inn ledere. RBS har en sterk, individuell tilnærming mot sine elever, derfor er det aldri mer enn 50 elever i en klasse. Og ca 10% av alle studenter er de skarpeste hodene fra hele verden: Aserbajdsjan, Brasil, Tyskland, India, Kasakhstan, Latvia, Norge, Russland, Hviterussland og USA.

The Campus

Riga Business School ligger i hjertet av Riga - en by som alltid har vært et knutepunkt for business. Se selv!

Skolen ligger i nærheten av alt, med en travel sentrum alltid full av liv, ellers en student trenger den gamle delen av byen med vakre bygninger i jugendstil, flere butikker, barer, restauranter, teatre, konsertsaler og alt for å nyte sin eller hennes studier.

Akkrediteringer og utmerkelser

PRME initiativ. RBS er medlem av PRME (prinsipper for ansvarlige Management Education). Initiativet PRME oppmuntrer og muliggjør flytting av handelshøyskoler mot tilnærminger som oppfyller de nye behovene og forventningene til næringslivet og kravene til en ny generasjon av studenter med hensyn til bærekraft og god corporate statsborgerskap.

CEEMAN award. RBS er den første staten institusjon for høyere utdanning i Latvia for å motta CEEMAN (Sentral- og Øst-Europa Management Development Association) IQA Akkreditering award. Vi forfulgt og fått denne akkreditering fordi det speiler våre forpliktelser til vekst, utvikling og streng kvalitetskontroll.

Institusjonell akkreditering. Republikken Latvia departementet for utdanning og vitenskap har tildelt Riga Technical University full og ubegrenset akkreditering. Akkrediteringen ikke har en utløpsdato, og dermed reflekterer tilliten til departementet. Denne akkrediteringen sertifiserer Riga Technical University som en institusjon som kan gi høyere utdanning og tildeling statlig anerkjent grader i Latvia.

Program akkreditering. RBS programmer har høyest mulig akkreditering tildelt i Latvia. Våre seks år akkreditering periode startet i 2013. Denne akkrediteringen bekrefter at våre lederprogrammer i samsvar med de høyeste akademikere standarder.

Eduniversal rangering. RBS har blitt annonsert som den beste business utdanning i Latvia etter Eduniversal rangering. 3 Palms of Excellence award deles ut til skoler som er gode handelshøyskoler med internasjonal forsterkende påvirkning.

Denne skolen tilbyr programmer i:

Norsk

Denne skolen tilbyr også:

Executive MBA (1) Professional MBA (1) BBA (1)

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Riga Business School

RBS Executive MBA er designet for å fremme erfarne ledere til nye lederskap høyder. Programmet legger til nye perspektiver og verktøy til studentenes allerede enorme forv ... [+]

RBS Executive MBA er utformet for å fremme erfarne ledere til nye lederskap høyder. Programmet legger til nye perspektiver og verktøy til studentenes allerede enorme forvaltning kunnskap. Programmet dekker alle aspekter av moderne ledelse praksis. RBS fremste Lederutvikling praksis utvikler ferdigheter og selvtillit til å effektivt implementere strategi til handling. De europeiske og globale studiereiser gir perspektiv og innsikt fra hele verden.

RBS Executive MBA-programmet er en internasjonalt akkreditert og anerkjent grad i ledelse.

Høydepunktene i programmet er:

The Leadership Development praksis (LDP) Programmet går gjennom alle fire moduler av EMBA-programmet. LDP deltakerne få dyp forståelse av de sentrale begrepene lederutvikling og coaching som de er brukt i en rekke forretninger og sosiale sammenhenger. Modulbaserte studier sette studentene i stand til å analysere og arbeide på bred, diversifisert, internasjonal business fenomener. Studentene har stedet møter omtrent en gang i måneden for en lang helg. Praktisk beliggenhet i Riga som alltid har vært et knutepunkt for næringsvirksomhet, spesielt siden det er i skjæringspunktet mellom øst og vest. Å være bare 20 minutter fra Riga International Airport, kan du fly i for klassene og fly ut beleilig. ... [-]
Latvia Riga
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

MBA

Riga Business School

RBS Professional MBA er den eldste og mest prestisjefylte MBA-program i Latvia, og er designet for å produsere ledere i stand til å skillfully operere i det globale forre ... [+]

RBS Professional MBA er den eldste og mest prestisjefylte MBA-program i Latvia, og er designet for å produsere ledere i stand til å skillfully operere i det globale forretningsmiljø. Programmet utdanner ledere med ferdigheter og evner som er nødvendige for å løse komplekse problemer, drive innovasjon, og forbedre verden.

Programmet

Studenter kan få en generell MBA eller velge mellom tre studieretninger:

Marketing. Å ha en spesialisering i markedsføring betyr at du vil være i stand til å lede hele prosessen med markedsføring. Enda viktigere, er du klar til å brette opp ermene og jobbe fordi du får reell eksponering og praksis gjennom hele kurset. Finance. Å ha en spesialisering i finans betyr at du vil dypt forstå detaljene av finansmarkedene, de ulike typer investeringer, og programmet gir deg de strenge analytiske verktøy som trengs for å gjøre intelligente finansiering og investeringsbeslutninger. IT. Å ha en spesialisering i IT betyr at du vil være forberedt på rollen som en industri ekspert for ledende selskaper 21. århundre hvor IT-ledelse spiller en sentral rolle, samt at du kan bruke dagens IT-løsninger for å konkurrere i det globale markedet . ... [-]
Latvia Riga
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk