Universiteter i Kirgisistan

Topp universiteter Skoler i Kirgisistan 2018

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Kirgisistan. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Kirgisistan. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Kirgisistan og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Kirgisistan og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Kirgisistan direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Kirgisistan

Central Asian Studies Institute (AUCA)

Kirgisistan Bishkek September 2018

Den Central Asian Studies Institute er en forskning og faglig enhet av amerikanske universitetet i Sentral-Asia, etablert med oppdrag å fremme studiet av Sentral-Asia lokalt og internasjonalt. Instituttet forfølger dette målet ved å oppmuntre og støtte individuelle og kollektive forskningsprosjekter, seminarer og konferanser, publisere en vitenskapelig journal og ved å utvikle faglige programmer med fokus på Sentral-Asia. I århundrer Sentral-Asia har vært et veiskille for beve… [+] gelse av folk, varer og ideer mellom Europa, Vest-Asia, Sør-Asia og Øst-Asia. Med slutten av sovjetisk styre, regionen har gjenvunnet sin politiske, økonomiske og kulturelle mangfold, og står igjen som en sentral aktør i en tett sammensveiset globale samfunnet. Ved å bringe sammen lokale og internasjonale forskere, fremme en synergi mellom elever, ansatte og gjesteforskere og ved privileging tverrfaglige og komparative forskningsprosjekter sikter Central Asian Studies Institute for å produsere innovative og ansvarlige kunnskap om pågående prosesser i de fem sentralasiatiske republikkene ( Kasakhstan, Kirgisistan, Tadsjikistan, Turkmenistan og Usbekistan). Etablert i 2011, er en non-profit akademisk forskning enhet ansvarlig overfor presidenten i det amerikanske universitetet i Sentral-Asia Central Asian Studies Institute. Direktør for Institute arbeider i nært samarbeid med medlemmer av det internasjonale Advisory Board for å utvikle faglige partnerskap i alle fagfelt knyttet til Sentral-Asia og med medlemmer av styringsgruppen for å oppmuntre og legge til rette for akademisk forskning innen det amerikanske universitetet av Sentral-Asia. Klikk her for å se Esperanto sin Facebook-side for nyheter og oppdateringer! [-]