American College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

American College er en privat institusjon for høyere utdanning som forplikter seg til å møte studentenes pedagogiske og profesjonelle behov. Høgskolen tar sikte på å hjelpe studentene med å utvikle en sterk kunnskapsbase. I tillegg tar det sikte på å oppmuntre studentene til å oppnå sitt potensial og forbereder kandidatene på karriere og / eller akademisk utvikling.

American College er i Nicosia, hovedstaden på Kypros, en øystat som ligger ved veikrysset mellom Europa, Asia og Afrika. Grunnlagt i 1975, College, er en av de eldste institusjoner for høyere utdanning på Kypros. American College er registrert hos Kypros departement for utdanning og kultur, og tilbyr et bredt spekter av akkrediterte studieprogrammer.

Programmene er modellert på amerikansk og europeisk høyere utdanning, og de er anerkjent nasjonalt og internasjonalt. De fleste av programmene våre tilbys på engelsk. American College vert for studenter fra hele verden, i et flerkulturelt læringsmiljø, og fremmer vennskap, samarbeid og forståelse.

Steder

Nikosia

Address
3 Omirou Avenue, 1097 Nicosia, Cyprus
Nikosia, Nikosia, Kypros

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss