Les den offisielle beskrivelsen

The Global Executive MBA (GEMBA) i Shanghai representerer et kraftfullt partnerskap mellom University of Southern California Marshall School of Business og Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics & Management, fange det beste av en virkelig global pedagogisk erfaring.

GEMBA studenter kommer sammen fra hele verden for å lære av supre fakultetet medlemmer og dele uvurderlige erfaringer. Programmet tiltrekker seg et bredt tverrsnitt av forretningsfolk: de er toppledere fra multinasjonale, private og offentlige bedrifter, gründere og ledere i familieeide bedrifter.

Fordelene med en GEMBA grad er umiskjennelig: relevante klasser undervist av utmerket fakultetet, en fremragende globale nettverk, og livslange vennskap innen den verdensomspennende USC trojanske Family.

GEMBA PARTNER

University of Southern California

USC (University of Southern California) er en privat, ikke-for-profit, nonsectarian, forskningsuniversitet, som ble grunnlagt i 1880 med sin største campus i Los Angeles, California. Som Californias eldste private forskningsuniversitet, har USC historisk utdannet et stort antall av regionens næringslivsledere og fagfolk. I de siste tiårene, har universitetet også brukt sin beliggenhet i Los Angeles for å etablere relasjoner med forsknings- og kulturinstitusjoner i hele Asia og Stillehavsområdet. Reflekterer status for Los Angeles som en global by, har USC det største antallet internasjonale studenter på alle universitet i USA. I 2011 ble USC kåret blant de 10 beste drøm høyskoler i landet.

Shanghai Jiao Tong University

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) er anerkjent som en av Kinas fem beste universiteter. SJTU ble grunnlagt i 1896 av ShengXuanhuai og er derfor en av de eldste universitetene i Kina. SJTU har fostret et stort antall enestående individer og gjort betydelige bidrag til velstand i landet, særlig i utviklingen av vitenskap og teknologi. Våre berømte alumni omfatter tidligere generalsekretær i kommunistpartiet JiangZemin, grunnleggeren av PRC er rocketry program Qian Xuesen, og hundrevis av others.More enn 200 akademikere i Kinas Academy of Sciences og Academy of Engineering er alumni av SJTU.

Marshall School of Business

USC Marshall School of Business er en privat forskning og akademisk institusjon forpliktet til å utdanne morgendagens globale ledere. Rangert som en av landets fremste skolens for regnskap, økonomi, entreprenørskap og internasjonal business studier, Marshall deler også den rike historien og levende fellesskap av USC akademiske systemet.

Antai College of Economics and Management

Som tilfellet er med morselskapet institusjon, SJTU er Antai College of Economics and Management (ACEM) anerkjent som en topp-fem handelshøyskolen i Kina. Med en total studentmasse på nesten 6000, og et fakultet av 200, fortsetter ACEM å lede virksomheten utdanning fremover i Kina og i Asia. ACEM er den eneste handelshøyskolen i Kina for å bli trippel-akkreditert: av AACSB, EQUIS og AMBA, og har blitt rangert av Financial Times som No. 2 i Kina for internasjonalt relevant forskning.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

USC-SJTU Global EMBA (GEMBA)

Virkelige verden forretningsmessige utfordringer og muligheter er ikke begrenset til noen del av en bedrifts organisasjonskart (for eksempel økonomi, eller markedsføring, ... [+]

Å bli en global leder

Du søker å bli en stadig mer vellykket og globalt relevant C-suite leder. Men du møter barrierer. Du kan ikke få sentrale kampanjer og jobbtilbud. Eller din kompetanse kan ikke lenger være tilstrekkelig til å møte dine økende ledelsesutfordringer. Eller du ikke mottar øke kompensasjonen du vet du er i stand til å tjene.

For å bli verdensledende du ønsker å være, trenger du:

C-suite-nivå tillit fra sterkere lederskap og mellommenneskelige ferdigheter, for å bygge partnerskap, påvirke andre og skape resultater i et mangfoldig globalt miljø, som bekrefter at du er en globalt mektig leder; Top-tier globale legitimasjon, så bedriftsledere søke deg ut for å ansette og markedsføring som de føler seg mer trygg på din evne til å lede; En virkelig globalt nettverk, utvide spekter av karriere og forretningsmuligheter, samt din forståelse av den globale forretningsmiljø, slik at du effektivt kan lede hele verden. Åpne et nytt univers av karrieremuligheter ... [-]
Kina Shanghai
September 2019
Engelsk
Deltid
20 måneder
Campus
Les mer på norsk