Les den offisielle beskrivelsen

Tongji University begynte programmer i økonomi og ledelse i 1956, og var en av de tidligste universitetene i Kina for å lansere slike programmer. The School of Economic Management ble grunnlagt i 1984, og fusjonert med Business School til å bli School of Economics and Management (heretter kalt SEM) i 1998. I dag dekker SEM hoveddisipliner innen økonomi og ledelse gjennom Institutt for ledelsesvitenskap og ingeniørfag, Institutt for byggeledelse og eiendomsmegling, Institutt for bedriftsøkonomi, Institutt for regnskap, Institutt for offentlig forvaltning og avdeling Av økonomi og finans. Tilsvarende forskningsinstitutter og laboratorier er også etablert i andre nivåer.

Etter over femti års utvikling har SEM gradvis etablert et oppdrag for innovasjon, dyrking og service med et mål om internasjonalisering og en sterk forskningsorientering.

SEM har for tiden 210 fakultetsmedlemmer, hvorav 60 er professorer, 74 er lektorer. For tiden er det mer enn 1500 registrerte studenter, over 4000 postgraduates (inkludert akademiske postgraduates og postgraduates av profesjonelle grader, som MBA, Master of Public Administration, Master of Engineering Management, EMBA) og doktorgradskandidater. Etter ca 30 års utvikling har SEM kultivert tusenvis av profesjonelle ledelse talenter, som nå spiller viktige roller i utviklingen av nasjonal økonomi.

Vitenskapelig forskning, både faglig og anvendt, er hovedfokus for skolens utvikling. SEM kombinerer undervisning og vitenskapelig forskning med fokus på de reelle behovene for disiplinbygging og økonomisk utvikling. SEM gjennomfører aktivt forskningsprogrammer på nasjonalt nivå, arbeider med berørte departementer, provisjoner og bedrifter. I mellomtiden har internasjonale samarbeidsprogrammer blitt utviklet med mange utenlandske vitenskapelige forskningsinstitusjoner, høyskoler og universiteter i USA, Tyskland, Sveits, etc. Det overordnede vitenskapelige forskningsnivået er blant de øverste i handelshøyskoler i Kina.

Internasjonalt samarbeid og utveksling er en av SEMs betydelige egenskaper og fordeler. SEM har samarbeidet i grunnskole og utdannet programmer med ESCP Europe Business School og ESSEC Business School, et MBA dobbelt-grad program med Manchester Business School, et EMBA dobbeltgrad program med University of Mannheim, MBA og Finances programmer med Case Western Reserve University, Og SIMBA-programmet med ENPC School of International Management. I dag har SEM etablert samarbeidspartnerskap med over 70 kjente handelshøyskoler og universiteter i 26 land når det gjelder fagutveksling, vitenskapelig forskning og studentutveksling.

SEM har hatt mange prestasjoner i sin internasjonale vekst og disiplinære utvikling. I dag er SEM et offisielt medlem av AACSB, EFMD, AMBA og PRME. Det har blitt tildelt AMBA Accreditation, EQUIS Accreditation og AACSB Accreditation. I 2014 ble SEM rangert den syvende blant toppskoler i Fastlands-Kina i Eduniversal Worldwide Business School Ranking, og det har også blitt ærefullt den mest innflytelsesrike merkevaren av MBA-programmet av Forbes, Kina. I 2016 ble SEMs Master in Management globalt rangert som den 50. av Financial Times. I fremtiden vil Tongji-SEM fortsette sin innsats for å utvikle en internasjonalt anerkjent School of Economics and Management.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Tongji University, School of Economics and Management

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program med sitt sterke kinesisk-tyske fokus reagerer på den økende etterspørselen etter ledere som vellykket kan naviger ... [+]

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA Program

Oversikt

TONGJI-MANNHEIM Dual Degree Executive MBA (EMBA) Program med sitt sterke kinesisk-tyske fokus reagerer på den økende etterspørselen etter ledere som vellykket kan navigere utfordringene i begge kulturer. Det vil gi ledere fra hele verden de ferdigheter og verktøy de trenger for stillinger i internasjonal toppledelse.

Universitetene i både Mannheim og Tongji er kjent for sin høye akademiske kvalitet, banebrytende forskning og undervisningstrening. De er to partnere med betydelig erfaring i lederopplæring. Videre inneholder begge begge gode bedrifts- og alumni nettverk og demonstrerer en høy kinesisk-tysk tilhørighet. TONGJI-MANNHEIM Executive MBA (EMBA) benytter dette verdifulle samarbeidet best mulig for å gi deltakerne det aller beste innen EMBA-utdanning.... [-]

Kina Shanghai Tyskland Mannheim
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
Campus
Les mer på norsk

MBA

Tongji University, School of Economics and Management

Tenk deg å bli registrert i et MBA-program som ligger i en av verdens mest dynamiske og livlige byer - Shanghai. Velkommen til Tongji MBA. Vi har ventet på deg. ... [+]

Tongji International MBA Program

Å få en Tongji International MBA: En unik opplevelse

Tenk deg å bli registrert i et MBA-program som ligger i en av verdens mest dynamiske og livlige byer - Shanghai. Velkommen til Tongji MBA. Vi har ventet på deg.

Tongji International MBA-programmet er ment å utstyre deltakerne med en omfattende, teoretisk og praktisk forståelse av moderne ledelse i et multikulturelt miljø. MBA-programmet har gradvis utviklet sine egne profesjonelle egenskaper, spesielt i prosjektledelse, eiendoms-, service- og driftsledelse og økonomi, basert på disiplineringsfordeler ved Tongji University.

International MBA Program Studentene skal motta MBA-graden fra Tongji University etter vellykket gjennomføring av det 2-årige programmet. Programmet starter i september hvert år og undervises på engelsk. Vennligst sjekk nettsiden for siste oppdatering av studieavgift. ... [-]
Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MBA på deltid

Tongji University, School of Economics and Management

Curriculum Det er totalt 26 kurs, inkludert 12 MBA kjernekurs og 14 økonomikurs. ... [+]

Curriculum

Det er totalt 26 kurs, inkludert 12 MBA kjernekurs og 14 økonomikurs.

[-]
Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
30 måneder
Campus
Les mer på norsk
Tongji University, School of Economics and Management

Tongji-Manchester MBA Dual-Degree Program ble lansert i 2009, og kombinerer MBA-kursene på Manchester Business School og de spesialiserte kursene i Tongji University i pr ... [+]

Tongji-manchester dual degree mba program Programoversikt

Tongji University og University of Manchester er strategiske partnere. Tongji-Manchester MBA Dual-Degree Program ble lansert i 2009, og kombinerer MBA-kursene på Manchester Business School og de spesialiserte kursene i Tongji University i prosjektledelse.

Etter vellykket gjennomføring av det 2,5-årige deltidsstudiet, vil studentene bli tildelt to MBA-grader, henholdsvis fra Tongji University og University of Manchester og post-graduate sertifikat fra Tongji University.

Partner

Universitetet i Manchester ble grunnlagt i 1824 og er det største universitetet i Storbritannia. Med høyest poengsum for forskningsaktivitetene i den britiske regjeringsforskningsvurderingsøvelsen (RAE) og en stolt historie om akademiske og forskningsresultater fra 25 nobelprisvinnere, er University of Manchester blant de beste, ikke bare i Europa, men også i verden. . ... [-]

Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
30 måneder
Campus
Les mer på norsk