Read the Official Description

EFMD Equis Accredited

Om RBS

The School of Business (RBS) er en bestanddel skole av Renmin University of China. Det vokste ut av Department of Factory Management, Department of Trade økonomi og Program for økonomi og regnskap. Disse tre avdelingene ble etablert i 1950 og var de første bedriftsøkonomi programmer i Kina. Med en historie på mer enn 60 år, har RBS produsert et betydelig antall faglige ledere for bedrifter og offentlige etater, utdannet fakultetet for høyere utdanningsinstitusjoner, og utviklet et stort antall nye programmer og forskningsfelt. Som en pioner i ledelsen utdanning i Kina, har RBS forfattet lærebøker mye brukt i kinesiske universiteter og rådet regjeringen og næringslivet i beslutningsprosesser og foretak reform.

RBS har sju avdelinger: Generell ledelse, organisasjon og menneskelige ressurser, markedsføring, ledelse vitenskap og ingeniørvitenskap, handel økonomi, regnskap og finans. RBS har 148 heltids fakultetet medlemmer med spesialisering i alle viktige fagområder, herunder både forskere banebrytende og effektive instruktører.

Skolens Business Administration programmet er utpekt av Kunnskapsdepartementet som et nivå jeg National Key tema og er derfor berettiget til statlig støtte. Bare fire andre programmer i Kina har den samme anerkjennelse. RBS 'Business Administration programmet ble rangert først i Kina i løpet av de siste nasjonale evalueringer i 2012. Enterprise Management, industriell økonomi og regnskap har også blitt rangert som nivå II nasjonale sentrale emner. RBS har 2 PhD-programmene i 7 fagområder, 5 profesjonelle masterprogrammer og 2 studieprogrammer i 6 disipliner, som dekker alle områder av bedriftsøkonomi utdanning.

I de senere årene har internasjonaliseringen blitt en hjørnestein i RBS 'strategiske fokus. I 2013 ble School akkreditert av AACSB og er i ferd med å fornye sin EQUIS akkreditering. RBS har etablert langsiktige partnerskap med over 55 prestisjetunge universitetene i USA, Canada, Storbritannia, Danmark, Irland, Finland, Frankrike, Japan, Korea, Australia, Belgia, Nederland, Hong Kong og Taiwan. Disse partnerskap involverer fakultetsbesøk, studentutveksling og forskningssamarbeid. Utenlands fakultet og internasjonale studenter er stadig økende. I 2011 RBS sluttet GNAM (Global Network for Advanced Management), initiert av School of Management ved Yale University. Det kan skryte av nå 23 medlemmer. Alle disse initiativene øker RBS 'global profil.

Som en del av Renmin University of China, støtter skolen universitetets prinsippene i "Folkets universitet, en ånd av humanisme og fokus på humaniora og samfunnsvitenskap". Universitetets motto "søke sannheten fra fakta" informerer skolens tilnærming til undervisning og forskning. RBS 'oppgave er å "skape ledelse kunnskap, utdanne ledertalenter, og forme forretningspraksis lokalt og globalt, for å fremme sosial fremgang." Skolen gir lederkompetanse som støtter Kinas utvikling og produserer globale ledere. Ved å oppfylle sin misjon, RBS har som mål å oppnå sin visjon: "Å være en av de mest respekterte handelshøyskoler i verden".

Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Renmin University of China, School of Business

IMBA Programmet tilbyr en inspirasjon Track hvor studentene delta i erfaringsbasert læring gjennom Bedriftsbesøk (minst 5 / semester) og forbindelser til industrien. ... [+]

Internasjonal MBA Oversikt

Norsk

2 år heltid

Inspirasjon Track

IMBA Programmet tilbyr en inspirasjon Track hvor studentene delta i erfaringsbasert læring gjennom Bedriftsbesøk (minst 5 / semester) og forbindelser til industrien. Gjesteforelesere og CEOs er invitert til klasserommet for å direkte samhandle med MBA-studenter. IMBA klasser og bedriftsbesøk er ofte flettet sammen for å skape et optimalt læringsmiljø for våre studenter.

Finansiering Din MBA

The School of Business tilbyr studenter med mange fortjeneste-baserte stipender, GMAT belønninger, økonomisk støtte og utveksle subsidier. Over 85% av våre internasjonale studenter blir tilbudt noen form for stipend / økonomisk støtte.... [-]

Kina Beijing
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk