Lingnan University College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sun Yat-sen University er et omfattende universitet grunnlagt av Dr. Sun Yat-sen i 1924. Universitetet er et av de beste universitetene i Kina, og i Times Higher Education Ranking 2011-2012 ble det rangert som nummer 6 blant alle Kinesiske universiteter og nr. 1 i Sør-Kina.


Lingnan Universitet, et kjent privat universitet tidlig på 1900-tallet, ble etablert i 1988 i Sun Yat-sen University og er nå en av de beste skolene innen økonomi og ledelse i Kina. Ledet av mottoet "Education for Service" fra Lingnan University, gir høyskole økonomi og ledelse utdanning som trekker styrke fra den liberale kunsten og utrættelig strever for fremme av undervisning og forskning av kunnskap om økonomi og ledelse.


Lingnan har 3 faglige avdelinger innen økonomi, økonomi og ledelse. The College tilbyr varierte programmer innen økonomi og ledelse for bachelor, mastergrad og doktorgrad. Det gir også profesjonelle programmer som MBA, Executive MBA og spesialiserte mastergradsprogram i økonomi. Alle disse programmene er blant de mest konkurransedyktige programmene i Kina og regnes som de beste i Sør-Kina. I 2014 ble MBA-programmet rangert som nr. 10 av Forbes China som det mest verdifulle fulltids MBA-programmet og nr. 11 som det mest verdifulle deltid MBA-programmet i Kina.


Høgskolen har for øyeblikket 92 heltid fakultet medlemmer og kontinuerlig strever for faglig fortreffelighet. Fakultetets medlemmer gjennomfører streng og opprinnelig forskning med særlig fokus på Kinas pågående økonomiske og ledelsesmessige utvikling ved å publisere i første tier internasjonale og nasjonale forskningsdokumenter.


Globalisering er varemerket til Lingnan og er en pioner for å gå globalt, Lingnan etablerte et felles internasjonalt MBA-program med MIT Sloan School of Management i 1998, et Kina Executive MBA-program med Carlson School of Management ved University of Minnesota i 1999, og en Kinesisk-Frankrike MBA-program med universitetet i Jean-Moulin Lyon3 og EM Lyon i 1998. Lingnan har også etablert et omfattende nettverk av partnerskap med over 40 ledende universiteter over hele verden. Internasjonalt samarbeid fokuserer på studentutveksling, fakultetutveksling, togradsprogrammer, fellesforskning og lignende. Dette globale partnerskapsnettverket har gitt både studenter og fakultet en plattform for internasjonale utvekslinger som forbedrer læring, læring og forskningssamarbeid.


For tiden er Lingnan akkreditert av AACSB, EQUIS og AMBA Accreditations, som bekreftet Lingnan som en av noen kinesiske skoler som kan hevde internasjonalt rykte og stående. Lingnan (University) College vil fremme kontinuerlig forbedring og fortreffelighet i undervisning og forskning for å leve inn i det pågående målet om å være en av de ledende skolene innen økonomi og ledelse i både Kina og verden.


Syn

Vi ønsker å bli anerkjent globalt som en ledende handelshøyskole fra Kina.


Oppdrag

Vi utdanner ledere og fremmer kunnskap for å betjene Kinas fremtid og det globale samfunnet.


Kjerneverdier

Excellence, Global, Integrity, and Service.

Steder

Guangzhou

Address
No.135, Xingang Xi Road
510275 Guangzhou, Guangdong, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer