Les den offisielle beskrivelsen

Ligger i Wuhan, hovedstaden i Hubei-provinsen og et viktig knutepunkt for transport i Kina, er Central China Normal University en sentral omfattende universitet direkte under administrasjon av det kinesiske utdanningsdepartementet. Den pittoreske campus på over 2000 Mu (330 dekar) ligger på Guizi Hill, grenser South Lake. Som et av universitetene på listen over 211 National Education prioritert prosjekt, er Central China Normal University høyt anerkjent som en viktig base for å dyrke strålende talenter for landet, samt en overlegen treningssenter for gode lærere i høyere læresteder og høy skoler.

Vårt universitet er blant de første høyere institusjoner i Kina rett til å tilby doktorgrads og videreutdanning grader, for å vurdere og gi titlene professor, førsteamanuensis og også doktor veileder, og har allerede etablert et komplett og optimalisert avanserte utdanningssystemet fra undergraduate til graduate-programmer , fra doktor til post-doktorgradsprogrammer, og fra heltid til voksen-utdanningsprogram.

Vår forskning styrke er vitne til en konstant økning år for år. Den nasjonale samfunnsvitenskapelig forskningsarbeid av CCNU rangerer topp 10 for tre år på rad, og dens samfunnsvitenskapelig forskningsarbeid ved Kunnskapsdepartementet rangerer topp seks i fire år på rad. Ranking No.8 i fjerde Social Science Prominent Scientific Resultat Award, en rekke av våre forskningsresultater har vunnet priser, inkludert to knyttneve premier av Natural Science Award av kinesiske utdanningsdepartementet og seks førstepremier i Hubei provinsen Natural Science Award.

Vi har etablert et nært samarbeid med mange viktige universiteter og forskningsinstitutter, og har gjennomført skole-til-skolen utveksling og omfattende faglig samarbeid med mer enn 100 universiteter fra over 70 land som USA, Canada, Tyskland, Japan, Russland, Frankrike, New Zealand, Australia, Sør-Korea og Vietnam. Utenlandske eksperter og lærere blir jevnlig invitert til å undervise ved universitetet. I de senere årene har lærere ved universitetet blitt stadig sendt til utlandet for videre studier, et flertall av dem har kommet hjem for å bli ryggraden i sin egen undervisning og forskningsfelt; en god del av dem er aktive på internasjonale akademiske talerstolen og har gjort beundringsverdig bidrag til vitenskap, teknologi, kultur og utdanning utveksling mellom Kina og andre land rundt om i verden.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Central China Normal University

Den formelle oppmeldingstiden for denne majoren er 2012. Det er 13 heltidslærere, hvorav 11 har doktorgrader, danner et lærer- og forskningsfakultetsteam med en kombinasj ... [+]

Graduate opplæringsprogram

Profesjonell: Bedriftsøkonomi

Skolesystem: 2 år

I. College Innledning

College Innledning Høgskolen har for øyeblikket 6 avdelinger, inkludert 7 studiepoeng majors (økonomi, internasjonal økonomi og handel, bedriftsøkonomi, human resource management, eiendomsmegling, finansiell økonomi utdanning og finansiell engineering) og matematikk-økonomi cross-kultur kurs og lov- Studiekurs i økonomi og fem forsknings sentre. Høgskolen har en doktorgrad i økonomisk statistikk, en mastergrad i teoretisk økonomi og anvendt økonomi, en mastergradsstudium, 19 andre grad mastergradsprogrammer, og MBA, MAE og MF profesjonelle mastergradsprogrammer. Anvendt økonomi er en provinsiell nøkkel disiplin, Hubei Real Estate Development Research Center er en provinsiell nivå viktige humaniora og samfunnsvitenskapelig forskning base, og eiendomsforvaltning er en provinsiell merkevare spesialitet. For tiden har høgskolen 83 undervisere og 71 heltidslærere. Legene som mottar doktorgrader står for mer enn 80% av det totale antallet lærere på sykehuset. Høgskolen har 18 professorer, 30 lektorer, 23 forelesere, 47 master veiledere, 7 doktorgradsstipendiater, 2 spesialtilskudd fra statsrådet og 3 nye talenter støtteprogrammer fra utdanningsdepartementet. Chutian Scholars Seminar Professor 1 person. De siste årene har våre lærere ledet nesten 50 nasjonale vitenskapelige forskningsprosjekter, inkludert 2 store nasjonale samfunnsvitenskapelige prosjekter, og publisert mer enn 10 artikler i autoritative akademiske tidsskrifter som Kina samfunnsvitenskap, økonomisk forskning og ledelse verden. , CSSCI papirer nesten 500, vant provinsielle og ministerielle nivå fremragende sosiale vitenskap prestasjon prisen mer enn 10, inkludert 3 provinsielle og ministerielle nivå første premie. Høgskolen legger oppmerksomhet på å åpne opp og opprettholde langsiktige mellomskoleutvekslingsrelasjoner med universiteter i USA, Storbritannia, Canada, Australia, Russland, Japan, Sør-Korea, Taiwan, Hong Kong og andre land (regioner)... [-]

Kina Wuhan
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
华中师范大学
Address
NO.152 Luoyu Road
430079 Wuhan, Hubei, Kina
Nettsted