Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Hitotsubashi ICS er en handelshøyskole som ligger i sentrale Tokyo, Japan. I 2018 ble Hitotsubashi ICS rangert som # 1 Business School i Japan (QS Rankings). I 2000 grunnla en gruppe innovatører innen forretningsutdanning Hitotsubashi ICS som Japans første globale, engelsk-engelsk MBA-program. I dag er det det globale ansiktet til den offentlige Hitotsubashi University Business School (HUB) og tilbyr både grad og ikke-grad programmer. Hitotsubashi ICS er kjent for akademisk strenge generell ledelse læreplaner, unikt forbedret av dyp intern kompetanse på japansk virksomhet og økonomi og uovertruffen tilgang til forretningsinnovatorer i Japan og rundt om i verden.

I entreprenørånden av sin opprinnelse skyver Hitotsubashi ICS klasserommet grensene for forretningsutdanning. Gjennom sine tilpassede signaturkurs, kontinuerlig fornyelse av kjerneplaner og personlige karriereutviklingstjenester, forplikter skolen seg til hver enkelt elevs lærerfaring. MBA-programmet har et 3: 1 fakultet-til-student-forhold, og EMBA-programmet er et 1: 1-forhold. Hitotsubashi ICS fakultet snakker og skriver på et bredt spekter av emner for akademiske, forretnings- og politiske publikum. Det akademiske miljøet er rettet mot å utdanne globale tankeledere som forstår og den flerdimensjonale rollen som virksomheten i samfunnet.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

programmer

Hitotsubashi ICS-studentene utvikler banebrytende forretningsferdigheter gjennom praktisk opplæring, utforsking av alternative forretningsmodeller og rammer, og formulering av personlige filosofier av bedriftsledelse. Studentene bruker mye tid på å jobbe sammen på tvers av kurs.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Hitotsubashi ICS tilbyr både ett og to års heltids MBA-programmer. Skoleens MBA karriere tjenester er sterke: i 2017 var plassering innen 3 måneder etter oppgradering 96% (hvorav 72% i Japan).

EMBA

Det svært tilpassede 12-måneders deltid Executive MBA-programmet undersøker attributter og utfordringer i både japansk og vestlig administrasjonspraksis. Den svært praktiske ledelsesfokuserte læreplanen gjennomføres i en blandet læringserfaring, med kurs i klasserom på vår Chiyoda-campus i Tokyo, virtuelle leksjoner og tre globale nedsenkningsuke.

DBA

DBA program forbereder sine kandidater for tanke lederskap i global virksomhet, dreier seg om veiledning i å skrive DBA avhandlingen.

Steder

Tokyo

Hitotsubashi ICS

Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Tokyo, Japan

Programmer