Globis University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vårt oppdrag er å utvikle visjonære ledere som skaper og innoverer samfunn.

I 1992 ble Globis - en kombinasjon av ordene “global” og “business” - født i form av et enkelt markedsføringskurs som ble undervist i et leid klasserom i sentrum av Tokyo. Fra denne ydmyke begynnelsen vokste institusjonen til Japans største handelshøyskole, med høyt rangerte MBA-programmer på japansk og engelsk, heltid og deltid, på campus og online.

Som en ung, ambisiøs og svært vellykket oppstart, har Globis hensikt å inspirere og nære forretningsledere i morgen på vei til å bli Asia's # 1 Business School.

Globis historie

Et oppstartsprosjekt som ble en verdensklasse utdanningsinstitusjon.

Født av en handelsskole

I 1992, i en alder av 30 år, skapte gründer Yoshito Hori " Globis " fra grunnen (kombinerer ordene "global" og "business"), i stor grad inspirert av Harvard Business Schools MBA-program, hvorav han hadde uteksaminert et år tidligere. Skolen fant livet i president Horis sentrale Tokyo-leilighet, med president Hori som eneste ansatt. Etter å ha sendt brev til HBS-alumni i Japan og invitert dem til å undervise i den nyopprettede Globis School of Management, klarte han å samle et lag fra sitt personlige nettverk og begynte å instruere den første banebrytende klassen på 20 studenter ved hjelp av den berømte " saksemetode. ' I dag er Globis en voksende utdanningsinstitusjon og har instruert tusenvis av internasjonale forretningsfolk.

De høyeste standarder for ledelsesopplæring

De første Globis studentene var kunnskapshungrige individer som finansierte studiene sine med egne penger og derfor krevde det beste: utdanning av ypperste kvalitet fra instruktører i verdensklasse. Globis krever de høyeste standardene fra alle fakultetets medlemmer, og krever at instruktører skal ha MBA-er eller andre mastergrader, reell forretningserfaring og evnen til å undervise ved bruk av case-metoden - i stedet for den tradisjonelle forelesningsstilen. Denne unike tilnærmingen til forretningsutdanning skapte en økning i applikasjoner, og fikk Globis til å bygge ytterligere to studiesteder i byene Osaka og Nagoya.

Den største handelsskolen i Japan

Globis 'suksess og raske vekst ble drevet av president Horis intense energi og med jungeltelegrafen etter hans revolusjonerende tilnærming til utdanning. Den eksponentielle veksten Globis opplevde sikret sin plass som den største Globis i Japan, og bringer den ett skritt nærmere sitt endelige mål om å bli Asias øverste handelshøyskole.

Etter å ha nådd 20 års jubileum i 2012 har Globis fortsatt å utvide seg og søke ytterligere utfordringer, lansere nye campus i Sendai og Fukuoka, samt datterselskaper i Shanghai og Singapore.

Med fem campus over hele landet og to kontorer i utlandet, blir Globis raskt anerkjent som en av Asias raskest voksende handelshøyskoler.

Hva vi tilbyr

Globis er mer enn en handelsskole. Nettverket av mennesker du vil møte her, de uvurderlige ferdighetene du får, og det personlige oppdraget du vil bli oppfordret til å forme, vil hjelpe deg til å bli en "visjonær leder som skaper og innoverer samfunn."

Kokorozashi

Den japanske termen 'Kokorozashi' tolkes av Globis som en personlig oppgave, selve kjernen i en lederes styrke.

Personlig oppdrag

Globis eksisterer for å utdanne folk som er ambisiøse - ikke for selvforstyrrende formål, men for å skape positive endringer i samfunnet. Derfor legger Globis særlig vekt på utviklingen av studentens Kokorozashi. Under studiene på Globis får du gode muligheter til å tenke dypt på ditt eget personlige oppdrag og oppdage hva du virkelig er lidenskapelig om. Ved å utvikle denne indre stasjonen, vil du kunne forme et personlig nettverk og utnytte de mange ferdighetene du vil få i løpet av studiene.

Personlig nettverk

Kontaktene og vennskapene du har på Globis kan endre livet ditt. En mangfoldig blanding av studenter, et virkelig globalt fakultet og foreninger med topp bedriftsledere vil hjelpe deg med å starte deg på vei til suksess. Jevnaldrende, alumni og forelesere fra Globis kan bli dine fremtidige forretningspartnere, investorer eller mentorer - det hele kommer ned på hvor mye krefter du legger ned for å utvide ditt personlige nettverk. Prøv å møte så mange mennesker som mulig under studiene dine på Globis , da kontaktenettverket ditt vil være et viktig verktøy for å støtte oppdraget og suksessen i livet.

Forretnings- og konseptuelle ferdigheter

Globis studenter lærer ikke bare harde forretningsferdigheter som regnskap, økonomi og markedsføring - de studerer også de myke ferdighetene som trengs for å innovere og skape verdier i en globalisert verden. Kommunikasjon, forhandling, kritisk tenkning og ledelsesfilosofi er bare noen få av de mange temaene du vil dekke under studiene dine på Globis , som alle vil bidra til din personlige vekst.

For oppdatert kursinformasjon, besøk vår nettside:
href = "https://www.globis.ac.jp/

Steder

Tokyo

Address
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku

102-0084 Tokyo, Japan

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer