Les den offisielle beskrivelsen

Vår misjon er å utvikle visjonære ledere som skaper og skape noe nytt samfunn. I 1992, Globis - En kombinasjon av ordene "global" og "business" - ble født i form av en enkelt markedsføring kurs undervist i en leid klasserom i sentrum av Tokyo. Fra disse beskjedne begynnelse institusjonen vokste inn i Japans største handelshøyskole, med høyt rangert MBA-programmer i japansk og engelsk, heltid og deltid, på campus og online.

Som en ung, ambisiøs og svært vellykket oppstart, har som mål Globis å inspirere og gi næring til bedriftsledere i morgen på vei til å bli Asias No. En handelshøyskole.

Globis History

En oppstart venture som ble en verdensklasse utdanningsinstitusjon.

Fødselen av en Business School

I 1992, i en alder av 30, entreprenør Yoshito Hori opprettet 'Globis "fra scratch (kombinere ordene" global "og" business "), i stor grad inspirert av Harvard Business School MBA-program-som han hadde uteksaminert et år tidligere. Skolen funnet liv i president Hori sentrale Tokyo leilighet, med president Hori som eneste ansatt. Etter å ha sendt brev til HBS alumni i Japan-og inviterer dem til å undervise på den nyopprettede Globis BI-president Hori klart å sette sammen et team fra sitt personlige nettverk og begynte å instruere den første banebrytende klasse på 20 elever, ved hjelp av den berømte " case-metoden ". I dag er Globis en ekspanderende utdanningsinstitusjon og har instruert tusenvis av internasjonale forretningsfolk.

De høyeste standarder for lederutdanning

De første Globis studentene var kunnskapshungrige personer som finansierte studiene med sine egne penger, og derfor krevde det beste: topquality utdanning fra verdensklasse instruktører. Globis krever de høyeste standarder fra alle ansatte, krever instruktører å ha MBAs eller andre mastergrader, real-world virksomhet erfaring og muligheten til å lære å bruke saken metoden-snarere enn den tradisjonelle forelesningen stil. Denne unike tilnærming til business utdanning skapt en bølge i applikasjoner, spørre Globis å bygge to flere studiesteder i byene Osaka og Nagoya.

Den største Business School i Japan

Globis 'suksess og rask vekst er drevet av president Hori intense energi og muntlig etter hans revolusjonerende tilnærming til utdanning. Den eksplosive veksten Globis opplevde sikret sin plass som den største management skolen i Japan, og bringer det ett skritt nærmere sitt endelige mål om å bli Asias topp handelshøyskole.

Etter å ha nådd sitt 20-årsjubileum i 2012, har Globis fortsatt å utvide og søke nye utfordringer, lansere nye studiesteder i Sendai og Fukuoka, og datterselskaper i Shanghai og Singapore.

Med fem studiesteder landsdekkende og to kontorer i utlandet, er Globis fort bli anerkjent som en av Asias raskest voksende handelshøyskoler.

Hva vi tilbyr

Globis er mer enn en handelshøyskole. Nettverket av menneskene du møter her, de uvurderlige ferdigheter du vil få og personlige mål vil du bli oppfordret til å forme vil hjelpe deg å bli en "visjonær leder som skaper og fornyer samfunn.

Kokorozashi

Den japanske begrepet "Kokorozashi 'er tolket av Globis som å ha en personlig oppgave, selve kjernen av en leder styrke.

Personlig Mission

Globis eksisterer for å utdanne mennesker som er ambisiøse, ikke for selv aggrandizing formål, men for å skape positive endringer i samfunnet. Dette er grunnen til Globis legger særlig vekt på utvikling av sine studenter 'Kokorozashi. Under studiene på Globis, vil du få gode muligheter til å tenke dypt om din egen personlige mål og oppdage hva du virkelig er opptatt av. Ved å utvikle denne indre drivkraft, vil du være i stand til å smi et personlig nettverk og utnytte de mange ferdighetene du vil få i løpet av studiet.

personlig nettverk

De kontakter og vennskap du gjør på Globis kan forandre livet ditt. En mangfoldig blanding av studenter, en virkelig global fakultetet og foreninger med topp bedriftsledere vil bidra til å starte deg på veien til suksess. Globis kolleger, studenter og forelesere kan bli dine fremtidige forretningspartnere, investorer eller mentorer-alt kommer ned til hvor mye innsats du legger i å utvide ditt personlige nettverk. Prøv å møte så mange som mulig i løpet av dine studier ved Globis, som ditt nettverk av kontakter vil være et viktig verktøy i å støtte din misjon og suksess i livet.

Business & konseptuelle ferdigheter

Globis studenter ikke bare lære harde virksomheten ferdigheter som regnskap, økonomi og markedsføring, de også studere de myke ferdigheter som trengs for å skape noe nytt og skape verdier i en globalisert verden. Kommunikasjon, forhandling, kritisk tenkning og ledelsesfilosofi er bare noen av de mange emnene du vil dekke i løpet av dine studier ved Globis, som alle vil hjelpe bidra til personlig vekst.

Programmer gitt i:
Engelsk
Japansk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Globis University

Den Globis Full-time MBA er en intensiv ettårig program designet for de som ønsker å raskt oppgradere sine forretningskunnskap, ledelse og karrieremuligheter. ... [+]

Hvorfor Globis Full-time MBA?

Den Globis Full-time MBA er en intensiv ettårig program designet for de som ønsker å raskt oppgradere sine forretningskunnskap, ledelse og karrieremuligheter.

Klassene holdes på dagtid på hverdager. Utenfor disse studentene har muligheter til å utvide sitt nettverk og smi nye karrieremuligheter ved hjelp av en egen karriere tjenester team, som arbeider med et bredt spekter av samarbeidspartnere.

Hvis du leter etter en akselerert program med en varig innvirkning på din karriere og liv, er det Globis Full-time MBA valget for deg.

Som en Full-time MBA student, vil du ha tilgang til følgende:

Den garanterte kvaliteten på en MBA som er konsekvent rangert som en av Japans beste En praktisk pensum svært interaktive, case-baserte kurs tilrettelagt av topp forretningsfolk, og guidet av Globis 'sterke bånd med industriledere En virkelig gründermiljø inspirert av Globis 'opprinnelse som en start-up, et venture-fokusert pensum ledet av erfarne entreprenører, samt bånd på risikokapital Et globalt nettverk av klassekamerater, akademikere og forelesere fra ulike bransjer og bakgrunner Muligheten til å utforske din sanne lidenskap og finn din personlige mål i livet ... [-]
Japan Tokyo
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk