Globis University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vårt oppdrag er å utvikle visjonære ledere som skaper og innoverer samfunn.

I 1992 ble Globis - en kombinasjon av ordene "global" og "business" - født i form av et enkeltmarkedsføringskurs undervist i et leid klasserom i sentrum av Tokyo. Fra denne ydmyke begynnelsen vokste institusjonen til Japans største handelshøyskole, med høyt rangerte MBA-programmer på japansk og engelsk, heltid og deltid, på campus og på nettet.

Som en ung, ambisiøs og svært vellykket oppstart, har Globis hensikt å inspirere og nære forretningsledere i morgen på vei til å bli Asia's # 1 Business School.

Globis historie

Et oppstartsprosjekt som ble en verdensklasse utdanningsinstitusjon.

Født av en handelsskole

I 1992, i en alder av 30 år, skapte gründer Yoshito Hori " Globis " fra grunnen (kombinerer ordene "global" og "business"), i stor grad inspirert av Harvard Business Schools MBA-program, hvorav han hadde uteksaminert et år tidligere. Skolen fant livet i president Horis sentrale Tokyo-leilighet, med president Hori som eneste ansatt. Etter å ha sendt brev til HBS-alumni i Japan og invitert dem til å undervise i den nyopprettede Globis School of Management, klarte han å samle et lag fra sitt personlige nettverk og begynte å instruere den første banebrytende klassen på 20 studenter ved hjelp av den berømte " saksemetode. ' I dag er Globis en voksende utdanningsinstitusjon og har instruert tusenvis av internasjonale forretningsfolk.

De høyeste standarder for ledelsesopplæring

De første Globis studentene var kunnskapsrike personer som finansierte sine studier med egne penger og derfor krevde det beste: toppkvalitetsutdanning fra førsteklasses instruktører. Globis krever de høyeste standardene fra alle fakultetsmedlemmer, og krever at instruktører har MBA eller andre masterstudier, virkelige forretningsopplevelser og evnen til å lære å bruke saksemetoden - i stedet for den tradisjonelle forelesningsstilen. Denne unike tilnærmingen til forretningsutdanningen skapte en økning i applikasjoner, noe som Globis at Globis skulle bygge to mer universiteter i byene Osaka og Nagoya.

Den største handelsskolen i Japan

Globis suksess og rask vekst ble drevet av president Horis intense energi og muntlig etter hans revolusjonære tilnærming til utdanning. Den eksponentielle veksten Globis erfarne sikret sitt sted som den største ledelseskolen i Japan, noe som bringer det ett skritt nærmere sitt endelige mål om å bli Asia's beste handelsskole.

Etter å ha nådd 20 års jubileum i 2012 har Globis fortsatt å utvide seg og søke ytterligere utfordringer, lansere nye campus i Sendai og Fukuoka, samt datterselskaper i Shanghai og Singapore.

Globis blir raskt anerkjent som en av Asiens raskest voksende handelshøyskoler, med fem universiteter og landsdekkende og to kontorer i utlandet.

Hva vi tilbyr

Globis er mer enn en handelsskole. Nettverket av mennesker du vil møte her, de uvurderlige ferdighetene du får, og det personlige oppdraget du vil bli oppfordret til å forme, vil hjelpe deg til å bli en "visjonær leder som skaper og innoverer samfunn."

Kokorozashi

Den japanske termen 'Kokorozashi' tolkes av Globis som en personlig oppgave, selve kjernen i en lederes styrke.

Personlig oppdrag

Globis eksisterer for å utdanne folk som er ambisiøse - ikke for selvforstyrrende formål, men for å skape positive endringer i samfunnet. Derfor legger Globis særlig vekt på utviklingen av studentens Kokorozashi. Under studiene på Globis får du gode muligheter til å tenke dypt på ditt eget personlige oppdrag og oppdage hva du virkelig er lidenskapelig om. Ved å utvikle denne indre stasjonen, vil du kunne forme et personlig nettverk og utnytte de mange ferdighetene du vil få i løpet av studiene.

Personlig nettverk

Kontaktene og vennskapene du lager på Globis kan forandre livet ditt. En mangfoldig blanding av studenter, en virkelig global fakultet og foreninger med toppledere vil bidra til å starte deg på din vei til suksess. Globis jevnaldrende, alumner og foredragsholdere kan bli fremtidige samarbeidspartnere, investorer eller mentorer - alt kommer ned på hvor mye arbeid du legger til for å utvide ditt personlige nettverk. Prøv å møte så mange som mulig under studiene på Globis , da kontaktnettverket ditt vil være et viktig verktøy for å støtte ditt oppdrag og suksess i livet.

Virksomhet

Globis studentene lærer ikke bare vanskelige forretningsferdigheter som regnskap, økonomi og markedsføring - de studerer også de myke ferdighetene som trengs for å innovere og skape verdier i en globalisert verden. Kommunikasjon, forhandling, kritisk tenkning og ledelsesfilosofi er bare noen av de mange temaene du vil dekke under studiene på Globis , som alle bidrar til å bidra til din personlige vekst.

Steder

Tokyo

Address
Sumitomo Fudosan Kojimachi Bldg.,
5-1 Niban-cho, Chiyoda-ku, 102-0084

Tokyo, Japan

Programmer