Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Marconi Universitetet er et verdensklasse universitet engasjert i betydelig internasjonal forskning og innovasjon. Universitetet ser utover den tradisjonelle akademiske læringsinnstillingen, og fremmer bruken av innovative læringsmetoder ved å slå sammen avanserte teknologiske løsninger med tradisjonelle aktiviteter som forelesninger, workshops og seminarer.

Marconi forsker spenner fra økonomi og kunst til anvendt teknologi og teknologi, i samsvar med samfunnsendringer og fremgang. Vår tilnærming er basert på utvikling av tverrfaglig kunnskap, ferdigheter og kompetanse, med særlig vekt på det globale perspektivet. En satsing på excellence og kvalitet inspirerer våre programmer, som tar sikte på å forberede elevene til å møte globale endringer og å kunne bruke akademisk kunnskap til virkelige situasjoner.

Universitetet forsøker å bringe sine verdier og oppdrag til å møte behovene til internasjonale og nasjonale studenter, og tilbyr dem ulike studiemuligheter på grunn- og høyere nivå, fleksibel planlegging, kontinuerlig innmelding, online klasser, virtuelle laboratorier og simuleringer.

For tiden har vårt mangfoldige samfunn mer enn 16.000 studenter med på kandidat- og poststudier, 300 fakultetsledere og et faglig rådgivende team laget av mer enn 200 eksperter. Velutstyrte laboratorier støtter våre forskningsaktiviteter, som Marconi Studios, vårt produksjonskontor for kinematisk kunst og digital media, der studentene kan bruke sin kunnskap og få en praktisk opplæringsopplevelse.

Oppdrag

Marconi har som mål å tilby nyskapende og rimelige høykvalitetsgradsprogrammer og læringsmuligheter til både innenlandske og internasjonale studenter, ved å benytte den nyeste teknologien og svare på studenters behov i sin faglige, personlige og faglige integritet.

Når du forfyller en grad med Marconi Universitet, vil du ikke bare få tilgang til de nyeste online læringsteknologiene, men til universitetsstandardundervisning, fasiliteter og støtte.

Våre aktive partnerskap med lokale, nasjonale og internasjonale institusjoner bidrar til et bærekraftig felles mål for å plassere og fremme studenter i arbeidsstyrken.

mål

  • Å tilby høy kvalitet profesjonelle grad programmer.
  • Å bygge opp et fellesskap og berike elevers liv ved å fremme pedagogisk og profesjonell vekst
  • Å oppmuntre student-sentrert læring på alle nivåer, støttet av teknologiske ressurser og ledet av kvalifiserte fakultet og ansatte
  • Å gi en fremragende pedagogisk erfaring gjennom faglige og administrative støttetjenester
  • Å fremme tverrfaglig forskning og innovasjon
  • Å fremme samarbeid og samhandling mellom andre institusjoner med de samme målene

Vår pedagogiske modell

Marconis faglige kompetanse bygger på en rik europeisk utdanningstradisjon og gir merverdi av forskning og innovasjon innen lærings teknologi.

Marconi pedagogiske modell består av både et online og blandet format, som kombinerer ansikt til ansikt og interaktive aktiviteter og fremmer studentfakultetets interaksjon og mer effektiv bruk av institusjonelle ressurser.

Ved å velge det blandede alternativet kan du delta ansikt til ansikt seminarer og leksjoner i et av universitetets grener for å berike din online studieopplevelse.

Påmeldte ved Marconi Universitet, har utenlandske studenter muligheten til å delta i et internasjonalt samfunn, utsette seg for forskjellige kulturer og få en høyt ansett europeisk grad uten å måtte forlate sitt eget land.

Når du velger en online-grad med Marconi Universitet, får du direkte tilgang til universitetsstandardundervisning, fasiliteter og støtte. Våre lærerpersonale har direkte ansvar for å skape og designe våre egne nettkurs, og benytter seg av de nyeste teknologiske løsningene for å sikre deg en høyverdig og engasjerende studieopplevelse.

Våre siste funn i instruksjonsdesign og digital teknologi har ført til etableringen av Marconi Virtual C @ mpus plattform SIM (Integrated Multimodal System) som drar nytte av integrering av følgende verktøy:

technologies

Innenfor dette læringsmiljøet gir multimedia og interaktive undervisningsmaterialer (lyd / video-leksjoner, virtuelle laboratorier, simuleringer, case-studier, tester) studentene muligheten til å tilpasse sin egen studieopplevelse.

Nasjonale akkrediteringer

Italia: Det første nettuniversitetet som skal akkrediteres i Italia av det italienske utdanningsdepartementet

Hellas: Akkreditert av det greske utdanningsdepartementet for å tilby bachelorgrader i moderne språk og litteratur, psykologi og utdanningsvitenskap og en mastergrad i pedagogisk ledelse, ledelse og nye teknologier.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Guglielmo Marconi University

Tjen en internasjonalt anerkjent MBA-grad fra University of Marconi for å akselerere din karriere og forvandle deg til en bedriftsleder. Studenter med både business grad ... [+]

Oversikt

Tjen en internasjonalt anerkjent MBA-grad fra University of Marconi for å akselerere din karriere og forvandle deg til en bedriftsleder. Studenter med både business grad og ikke-business grad bakgrunn kan dra nytte av dette programmet og vil kunne lykkes i dagens komplekse og utfordrende forretningsmiljøer.

Marconi Universitets MBA-program er ikke bare et forretningsprogram, det er en motiverende og livsforandrende opplevelse som gjør at du vurderer og vurderer hvordan virksomheten fungerer og gjør deg i stand til å konkurrere ved å lære de beste forretningsstrategiene.

Marconi Universitys Blended Learning Flexible MBA kombinerer ansikt til ansiktsklasser og virtuelle klasser på alle steder mens studentene balanserer sitt personlige og profesjonelle liv.... [-]

Italia Rome
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Guglielmo Marconi University

Tjen en internasjonalt anerkjent MBA i Healthcare Management grad fra University of Marconi for å fremskynde karrieren din i HealthCare og utvikle deg selv til en HealthC ... [+]

Oversikt

Tjen en internasjonalt anerkjent MBA i Healthcare Management grad fra University of Marconi for å fremskynde karrieren din i HealthCare og utvikle deg selv til en HealthCare-profesjonell som forstår hvordan man forvalter ideell, profitt og frivillig helsepersonell på effektive og innovative måter. .

MBA i Healthcare Management programmet fokuserer på behovet for helsepersonell ledere å være kontinuerlige elever, kritiske tenkere og etiske utøvere ved å gjenkjenne den multikonstrukte naturen av menneskelige, sosiale og organisatoriske realiteter og de komplekse forholdene mellom systemet med helsepersonell og behovene av samfunnet.

Marconi's Blended Learning Fleksibel MBA i Healthcare Management kombinerer ansikt til ansiktsklasser og virtuelle klasser på alle steder mens studentene balanserer sitt personlige og profesjonelle liv.... [-]

Italia Rome
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Guglielmo Marconi University

Tjen en internasjonalt anerkjent MBA i markedsføring grad fra Marconi University for å akselerere din karriere i markedsføring. ... [+]

Oversikt

Tjen en internasjonalt anerkjent MBA i markedsføring grad fra Marconi University for å akselerere din karriere i markedsføring.

MBA i Markedsføring programmet vil gi deg kunnskap om markedsføring utviklingsprosessen inkludert strategi formulering, forbruker innsikt

Marconi Universitets Blended Learning Fleksibel MBA i markedsføring kombinerer ansikt til ansiktsklasser og virtuelle klasser på alle steder mens studentene balanserer sitt personlige og profesjonelle liv.

Master of Business Administration i markedsføring

Tjen en internasjonalt anerkjent MBA i markedsføring grad fra Marconi University for å akselerere din karriere i markedsføring.... [-]

Italia Rome
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
10 - 12 måneder
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Our faculties