Fondazione CUOA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fondazione CUOA. Business School siden 1957.

Fondazione CUOA er en ledende Business School og en av de mest aktive sentre i Italia for utvikling og markedsføring av ledelsesmessige og entreprenørielle ferdigheter i privat og offentlig sektor. En av de mest karakteristiske trekk ved Fondazione CUOA er sin historie og sin sterke, forankret forbindelse til territoriet, som kan skryte av gode gründere og ledere. Ikke bare gjør mer enn 3.500 lokale bedrifter samarbeider med Business School, men Fondazione CUOA har også utviklet samarbeid med utenlandske partnere for å kunne tilby vellykkede internasjonale kurs som har blitt besøkt av studenter fra 50 land og førte til utviklingen av mange prosjekter i ulike deler av verden.

Fondazione CUOA er et nasjonalt og internasjonalt referansepunkt for gründer og ledelsesmessige utdanning: det er stedet der enkeltpersoner kan utvikle sine mål og dyrke sine talenter. Skolen tilbyr konkrete svar gjennom sine MBAs, mastergrader, Executive Master programmer, kortsiktige Executive-kurs og tilpassede programmer og har blitt rangert etter rekrutterere blant de viktigste Business Schools i Italia.

Vår misjon

"Å trene ledere og gründere i fremtiden for å fremme sosial-økonomisk vekst gjennom forskning, innovasjon og effektive forretningsmodeller".

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Fondazione CUOA International MBA

Campus Heltidsstudier 9 måneder November 2018 Italia Altavilla Vicentina

[+]

Internasjonal MBA er rettet mot svært motiverte mennesker, med bevist profesjonell erfaring og interesse for å operere i internasjonale og multikulturelle miljøer.

[-]

Videoer

Fondazione CUOA

Kontakt

Fondazione CUOA Business School

Adresse, linje 1 Fondazione CUOA Villa Valmarana Morosini 103, G. Marconi
36077 Altavilla Vicentina, Veneto, Italia
HJemmeside http://www.cuoa.it/
Telefon +39 0444 333711