Fondazione CUOA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fondazione CUOA Business School

CUOA (wide Ya) Business School ble etablert i 1957

I Italia er CUOA en av de fremste handelshøgskolene og et aktivt senter for utvikling og oppgradering av privat og offentlig forvaltning og entreprenørskap.

En av de mest bemerkelsesverdige trekkene til CUOA School of Business Administration er dens lange historie og dype geografiske relasjoner, som bidrar til fremme av fremragende entreprenører og styremedlemmer i nordøstlige Italia.

CUOA er ikke bare vellykket i å tilby internasjonale kurs (samarbeider med utenlandske partnere), men arbeider også med mer enn 3500 lokale selskaper. Studentene som deltar i dette kurset kommer fra 50 forskjellige land og leder 15 globalt mangfoldige utviklingsprosjekter.

CUOA School of Business Administration er en nasjonal og internasjonal leder innen bedrifts- og ledelseskurs. Denne høyskolen hjelper studentene i å utvikle sine individuelle behov og evner.

CUOA leder enkeltpersoner, selskaper, private og offentlige organisasjoner til en ny bedriftsledelsesmodell for å oppnå bedriftens mål.

Denne skolen tilbyr en mastergrad i bedriftsøkonomi, et kortsiktig utøvende kurs, og et tilpasset kurs for å møte alle behov. I Italia hilser den menneskelige rekrutteringsavdelingen i hvert selskap COUAs forretningsøkonomiske studenter som en viktig opptaksprosess.

CUOA Business School er en majestetisk bygning fra det 18. århundre som ligger i Villa Valmarana Morosini i Vicenza, ved den italienske utkanten. Denne palladiske stilbygningen fra det 18. århundre ble tegnet av arkitekten Francesco Muttoni, og har alle skolens fasiliteter som dekker historisk kultur og akademiske aktiviteter.

Valmarana Morosini ligger ved siden av villaen, og er et konkret eksempel på en moderne handelshøyskole. Dette boligområdet er plassert i et greskall og hytte i midten av de tidlige villaene, og har mer enn 50 rom med eget bad og andre servicefasiliteter.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (wide Ya) Business School ble etablert i 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Steder

Altavilla Vicentina

Fondazione CUOA Business School

Address
CUOA Business School
Villa Valmarana Morosini
103, G. Marconi

36077 Altavilla Vicentina, Veneto, Italia
Telefon
+39 0444 333711

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss