Les den offisielle beskrivelsen

Fondazione CUOA Business School

CUOA (wide Ya) Business School ble etablert i 1957

I Italia er CUOA en av de fremste handelshøgskolene og et aktivt senter for utvikling og oppgradering av privat og offentlig forvaltning og entreprenørskap.

En av de mest bemerkelsesverdige trekkene til CUOA School of Business Administration er dens lange historie og dype geografiske relasjoner, som bidrar til fremme av fremragende entreprenører og styremedlemmer i nordøstlige Italia.

CUOA er ikke bare vellykket i å tilby internasjonale kurs (samarbeider med utenlandske partnere), men arbeider også med mer enn 3500 lokale selskaper. Studentene som deltar i dette kurset kommer fra 50 forskjellige land og leder 15 globalt mangfoldige utviklingsprosjekter.

CUOA School of Business Administration er en nasjonal og internasjonal leder innen bedrifts- og ledelseskurs. Denne høyskolen hjelper studentene i å utvikle sine individuelle behov og evner.

CUOA leder enkeltpersoner, selskaper, private og offentlige organisasjoner til en ny bedriftsledelsesmodell for å oppnå bedriftens mål.

Denne skolen tilbyr en mastergrad i bedriftsøkonomi, et kortsiktig utøvende kurs, og et tilpasset kurs for å møte alle behov. I Italia hilser den menneskelige rekrutteringsavdelingen i hvert selskap COUAs forretningsøkonomiske studenter som en viktig opptaksprosess.

CUOA Business School er en majestetisk bygning fra det 18. århundre som ligger i Villa Valmarana Morosini i Vicenza, ved den italienske utkanten. Denne palladiske stilbygningen fra det 18. århundre ble tegnet av arkitekten Francesco Muttoni, og har alle skolens fasiliteter som dekker historisk kultur og akademiske aktiviteter.

Valmarana Morosini ligger ved siden av villaen, og er et konkret eksempel på en moderne handelshøyskole. Dette boligområdet er plassert i et greskall og hytte i midten av de tidlige villaene, og har mer enn 50 rom med eget bad og andre servicefasiliteter.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (wide Ya) Business School ble etablert i 1957

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Fondazione CUOA

Deltid CUOA MBA er et internasjonalt orientert program som gir mulighet til å lære i en stimulerende multikulturell kontekst. Studentene skal utvikle integrerte og strate ... [+]

Deltid MBA Internasjonalt Program i samarbeid med University of Michigan-DearbornStartdato: 6. mars 2020 Sluttdato: juli 2021 Språk: Italiensk og Engelsk Varighet: 30 helger, 1 uke i utlandet, 70 timer i fjernundervisning

Mastergrad i bedriftsøkonomi er en generell leder kurs som er anerkjent på internasjonalt nivå.

Deltids MBA er et internasjonalt inspirert CUOA-forslag som utvikler en integrert og strategisk visjon for selskapet som tar sikte på å takle profesjonelle utfordringer i stadig mer komplekse sammenhenger. Den utforsker alle funksjoner og prosesser i et selskap og gir konkrete verktøy for umiddelbar bruk.

Samarbeidet med Dearborn University of Michigan gjør det mulig for studenter å undersøke et bestemt område ved å delta på et MBA-kurs på dette prestisjetunge amerikanske universitetet, mens de fortsatt er innenfor en generell ledelse mastergradsprogram.... [-]

Italia Altavilla Vicentina
Mars 2020
Italiensk,Engelsk
Deltid
16 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Fondazione CUOA Business School
Address
CUOA Business School Villa Valmarana Morosini 103, G. Marconi
36077 Altavilla Vicentina, Veneto, Italia
Nettsted
Telefon
+39 0444 333711