Tel Aviv University, Coller School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Fra begynnelsen for nesten 50 år siden, den School of Management Har vært et knutepunkt for verdensklasse forskning og undervisning. Trener generasjoner av ledere som har hjulpet med å definere viktige områder i israelsk Privat og offentlig sektor, herunder næringsliv, regjeringen og akademia, SKOLE Er anerkjent som den fremste leverandøren av lederutdanning i Israel. De SKOLES fremragende rykte og global rekkevidde er resultatet av sin faste forpliktelse til å fremme kompromissløs fortreffelighet. Gjennom årene har vi konsekvent jobbet for å skape våre akademiske standarder høyere, samtidig som vi utvikler nye programmer og diversifiserer våre læringsmetoder for å gi våre studenter en rik, tverrfaglig læringserfaring. Nurturing våre studenter og bryte nye grunner i forskning har vært vårt bemerkelsesverdige fakultet, en ekstraordinær gruppe lærde, lærere og utøvere som skryter av en kraftig kombinasjon av topp akademisk opplæring kombinert med praktisk forretningsopplevelse.

Våre prestasjoner frister oss ikke til å slappe av vår innsats. For å fortsette å levere våre studenter den slags utdanning som vil gjøre dem i stand til å navigere seg til suksess i en verden preget av konstant forandring, vår SKOLE Har hatt dramatisk vekst de siste årene. Blant annet har vi rekruttert dusinvis av stjernene israelsk Forskere fra universiteter i utlandet, etablerte nye forskningsinstitutter og sentre, og lanserte nye programmer innen blant annet teknologiledelse, entreprenørskap og innovasjon, store data og forretningsanalyser, eiendomsforvaltning, global virksomhet, økonomistyring. Vi har også etablert en Karriereadministrasjonssenter Og vesentlig utvidet våre studentutvekslingsmuligheter med ledende skoler i utlandet.

I dag rangerer vi blant verdens ledende handelshøyskoler i en rekke kriterier, inkludert kvaliteten og omfanget av fakultetet vårt, nivået på vår akademiske forskning og våre studenters kaliber. Ikke rart at vårt MBA-program nylig ble rangert 11th i verden for å produsere VC-støttede entreprenører. Vi er også Den eneste handelshøyskolen i Israel akkreditert av AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business), det prestisjefylte globale nettverket av handelshøyskoler opprettholder de høyeste standardene for prestasjon.

Vår misjon

Å stimulere en innovativ tenkemåte for å gå ut i en verden i rask forandring gjennom en synergi av ledelsesteori og praksis.

Vår visjon

Å bli et globalt knutepunkt for tverrfaglig forskning, ledelse og entreprenørskap.

Internasjonale rangeringer

Langt og konsekvent anerkjent som den ledende leverandøren av lederutdanning i Israel, er Coller School of Management stadig å klatre opp globale rangeringer også.

Siden etableringen i 2008 har ratingbyrået Eduniversal gjentatte ganger tildelt vår skole den høyeste karakteren - den ettertraktede "5 Palmes of Excellence" - i anerkjennelse av sin sterke globale innflytelse. 5-Palme-karakteren tildeles kun 100 skoler over hele verden, inkludert Harvard Business School, London Business School og INSEAD.

Vi har også mottatt toppranking fra Pitchbook, et Seattle-basert ratingagentur for globale private equity og venturekapitalmarkeder, som har plassert vårt MBA-program 12. i verden for å produsere VC-støttede entreprenører. En slik vurdering plasserer Coller School of Management foran slike ledende skoler som London Business School, Duke University, University of Texas og mange andre. Vår skole ble også bundet i 8. plass i verden for antall enhjørninger etablert av sine kandidater.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Sofaer Internasjonal MBA

Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Israel Tel Aviv-Yafo

Enten du vil finne din egen bedrift, dykke inn i Tel Avivs oppstartskultur eller lede innovative prosesser i et multinasjonalt selskap, gir Sofaer International MBA deg verktøy, praktisk erfaring, nettverk og karrierehjelp for å drive ventureet " du." [+]

Enten du vil finne din egen bedrift, dykke inn i Tel Avivs oppstartskultur eller lede innovative prosesser i et multinasjonalt selskap, gir Sofaer International MBA deg verktøy, praktisk erfaring, nettverk og karrierehjelp for å drive ventureet " du." IMBAs 1-årige læreplan kombinerer en grunnleggende kjerne i bedriftsledelse med et bredt spekter av avanserte kurs med fokus på entreprenørskap, innovasjon og teknologi. Kurstilbudene inkluderer Delta Start-up Studio, Israels første pre-akselerator for studentdrevne ventures. I tillegg har studentene tilgang til direkte karrierehjelp, inkludert programmets omfattende internshipprogram med selskaper som spenner fra McCann, Google og NICE Systems til oppstart innenfor 8200 EISP, gasspedalen til Israels elite intelligence unit 8200.... [-]


Videoer

Entreprenuership & Innovation at Tel Aviv University's School of Management