Les den offisielle beskrivelsen

UNIVERSITAS GADJAH MADA betraktes som en av de eldste universitetene i Indonesia, og tjener som en søyle for pedagogisk oppvåkning i Indonesia, og viser seg å være en forsvarer og formidler av Pancasila.

På UNIVERSITAS GADJAH MADA får studentene et stort utvalg av muligheter til å utvikle kreativitet og innovasjon i sine riker gjennom støtte fra moderne infrastruktur og informasjonsteknologi. Som et verdensklasse forskningsuniversitet har UGM lagt stor vekt på forskningsaktiviteter ved å motivere fakultetets medlemmer, samt studenter til å gjennomføre og publisere sin forskning. Videre er denne innsatsen oppfrisket gjennom å utvikle 25 studieplasser på ulike vitenskapelige felt. UGM er utstyrt med rene ressurser på 3.608 fakultet medlemmer og 4.324 ansatte som er sterkt forpliktet til å gjøre UGM det beste universitetet og den fremtredende pedagogiske referansen i Indonesia.

Vi presenterer UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA er et indonesisk offentlig ivy league forskning universitet i Yogyakarta, Indonesia, grunnlagt 19. desember 1949. UGM er den eldste og største institusjon for høyere læring i Indonesia. Ligger i Yogyakarta, Indonesia, består 360-acre universitet av 18 fakulteter, 68 studieprogrammer, 23 diplomstudier, 104 master- og spesialiststudier og 43 doktorgradsstudier.

Den har ca 55 000 studenter, 1 187 utenlandske studenter og 2500 fakultetsledere for tiden. UNIVERSITAS GADJAH MADA har blitt ansett som en av de mest prestisjetunge universitetene i Indonesia.

UGM implementerer et educopolis-område, et skritt tatt av universiteter for å skape et bevegelsesmiljø for kontinuiteten i læringsprosessen. Disse tiltakene forfølges i sammenheng med å utvikle tverrfaglige samarbeid og svare på økologiske problemer for å oppnå visjonen på universitetet. Noen av trinnene reduserer forurensning og utstødning av kjøretøy, utvikling av fotgjenger, begrensning av kjøretøyer som kommer inn på campus, bygging av nye sovesaler på campus, utvikling av parkeringslommer, planting av trærne grønt og mange flere.

Den spesielle regionen Yogyakarta hvor UGM ligger er en av de minste provinsene i Indonesia og har vært kjent som et senter for japansk kultur, samt et senter for læring. Den har 3.400.000 innbyggere, hvorav 511.000 er bosatt i byen Yogyakarta. Dets betegnelse som et læringsenter er preget av eksistensen av 120 statlige og private tertiære utdanningsinstitusjoner, med en elevbefolkning på over 300.000.

Syn

Å være et utmerket og innovativt universitet i verdensklasse, gjennomsyret av nasjonens kulturelle verdier basert på Pancasila som statens ideologi og dedikert til nasjonens interesse og menneskehet.

Oppdrag

Å utføre utdanning, forskning og samfunnstjeneste, samt bevaring og utvikling av kunnskap som er utmerket og nyttig for samfunnet.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

UNIVERSITAS GADJAH MADA

MM FEB UGM er en ledende handelshøyskole i Indonesia, og tilbyr høykvalitets forretningsutdannelse preget av sterke og kompetente fakultetsledere, dynamisk læreplan, sama ... [+]

MM FEB UGM er en ledende handelshøyskole i Indonesia, og tilbyr høykvalitets forretningsutdannelse preget av sterke og kompetente fakultetsledere, dynamisk læreplan, samarbeidende og kreativ læringsprosess og hyggelig akademisk atmosfære. Å være internasjonalt akkreditert av AACSB, er programmet nå det eneste representative MBA-programmet i Indonesia som er globalt anerkjent.

Det viser vår forpliktelse til kontinuerlig å forbedre kvaliteten på utdanningen. Programmet nærmer og utnytter studenters lederskapspotensial gjennom en toppmoderne læreplan kombinert med innovative læringsprosesser og et intensivt soft skills utviklingsprogram beriket av vårt internasjonale nettverk av 37 anerkjente internasjonale partneruniversiteter på Yogyakarta og Jakarta campus.... [-]

Indonesia Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Heltid studier
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk