Les den offisielle beskrivelsen

VIM på et øyeblikk

Vishwakarma Institute of Management (VIM) er flaggskipet B School of Bansilal Ramnath Agarwal Charitable Trust (bract). VIM ble etablert i år 2001 og har gjort raske fremskritt i det siste tiåret.

VIM er godkjent av AICTE New Delhi, anerkjent av regjeringen i Maharashtra og permanent tilknyttet Universitetet i Pune. Det gir to - års fulltids MBA-program i tilknytning til Universitetet i Pune. Det tilbyr også ph.d.-programmet. Det er ISO 9001 - 2008 sertifisert og MBA-programmet er rangert som "MH-A" av CRISIL siden AY 2011.

VISJON:

Å utvikle VIM som en ledende institusjon for ledelse utdanning ved å skape menneskelig kapital gjennom gode, fleksible, berikende, livslang læring erfaringer.

MISSION:

Å utvikle sosialt bevisste, ansvarlige, gründer, leder-ledere for den globaliserte samfunn. For å fremme kandidater er klare til å påta seg roller, ansvar og utfordringer som er tilgjengelige i næringslivet, myndigheter, offentlig tjeneste og samfunn. Å tilby programmer som gjenspeiler nåværende og kommende kunnskap og praksis som er relevant for eleven og for regionen. For å institusjonalisere et økosystem av dyktighet i ledelse utdanning, opplæring og forskning og stadig utvide grensene av kunnskap i ledelse. For å være et folk-orienterte, resultatorientert, bærekraftig, institusjon for høyere utdanning som fremmer og beskytter verdighet, likhet, sosial rettferdighet og menneskerettigheter for alle.

VERDIER:

Vi skal arbeide for å utvikle og opprettholde følgende verdier for å gi sammenheng for alle programmer og aktiviteter Pedagogikk som er deltakende og eksperimentelle, fremme dialog, gjensidig læring og kritisk refleksjon Utviklende miljø som fremmer samarbeid, samarbeid og gjensidig støtte. METODISK NØYAKTIGHET, kreativitet og innovasjon Fremme forståelse og respekt for ytringsfrihet og kulturell, ideologisk og intellektuell mangfold Excellence Tverrfaglige og tverrfaglige perspektiver som fører til inter-sammenhengene over undervisning, praksis, forskning og forlengelse Åpenhet og ansvarlighet

Innovative og neste praksis @ VIM

De komplekse utfordringene i samfunnet og bedrifter kan løses bare gjennom innovative tankeprosesser og ut av boksen løsninger. På VIM, næring vi innovasjon i alle aspekter av vår fungerer. Implementering beste og neste praksis er en kultur for oss.

Ledelse og styring Curriculum Enrichment Undervisning læreprosesser Academic Assessment Belønninger og anerkjennelser Etikk og verdier Tjenesten til Fellesskapet Opplæring og plasseringer Karriereveiledning industri Connect Forskning og FDP konsulenttjenester Stake Focus alumni Relations

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Vishwakarma Institute of Management

"Kvaliteten på MBA-programmer er avhengig av fakultetets kompetanse og styrke industrien koble til. Den grunnleggende thrust er på å forstå hvordan verdier skapes i en be ... [+]

"Kvaliteten på MBA-programmer er avhengig av fakultetets kompetanse og styrke industrien koble til. Den grunnleggende thrust er på å forstå hvordan verdier skapes i en bedrift og sosial kontekst, setter pris på naturen av dagens organisatoriske dynamikk og dets ledelsesmessige implikasjoner. VIM fremmer mangfold av synspunkter og forbereder studentene på lederposisjon i en globalisert arbeid place.You skal få umpteen muligheter for samspill med næringsliv, jobber med live prosjekter og få hands-on erfaring i en rekke ways.Further muligheten er gitt gjennom deltakelse av studenter i ulike arrangementer og konkurranser ".

Dr. Shailesh Kasande, VIM

MBA Program Mål Å utstyre elevene med nødvendig kunnskap, ferdigheter og riktig holdning er nødvendig for å gi effektiv lederskap i et globalt miljø. For å utvikle kompetente ledelse fagfolk med sterke etiske verdier, i stand til å anta en sentral rolle i ulike sektorer av indisk økonomi og samfunn, på linje med nasjonale prioriteringer Å utvikle proaktive tenkning, slik som å utføre effektivt i det dynamiske sosioøkonomiske og bedrifts økosystem. ... [-]
India Pune
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk