Les den offisielle beskrivelsen

MIBM har vært en ubestridet særegent leder innen Online Management kurs over hele India i flere år å gi kvalitet utdanning og møte de internasjonale standarder.

Vi på MIBM har en liste over kvalitetsprogrammer som tilbyr MBA og Fast Track-programmer som er best egnet for studenter og fagfolk til å forme sin karriere som i dagens globale trender. Vi tror på utmerkelsen av utdanning blir overført, slik at våre studenter står foran konkurransen. Vårt mål er å forbedre den nåværende staturen til et individ for ham / henne for å oppnå sine mål med fullkommenhet.

MIBM tilbyr ulike online MBA-programmer som er vant til det stadig skiftende markedsmiljøet. Programmene passer best for studenter og arbeidsfagfolk som forstår deres tidsbegrensninger. Kursene er designet og utviklet av ledende utdannelseseksperter fra hele verden. Våre utdannelsesstudenter har utformet den beste metodikken og opplæringsmønstre av utdanning for å skape bransjeledende fagfolk. Vår utdanning fakultet er vurdert som den beste industrien i å tilby online utdanning.

Programmer gitt i:
Engelsk