Indian School of Management & Entrepreneurship

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fremme Entreprenører I Morgen

ISME er et revolusjonerende akademisk økosystem med fokus på kreativ tenkning og design-ledet innovasjon. Vi investerer i studenter for å hjelpe dem å gjøre mer og utfordre deres entreprenørskap.

Med våre state-of-the-art fasiliteter, nærhet til industri og sterke internasjonale allianser, gir vi studentene den beste muligheten til å lykkes.

ISME har utviklet et økosystem av ressurser, akademiske programmer, inkubatorer og eksperter for å øke din innovasjon og det ultramoderne selskapet. Hvert år oppfordres studentene til å bringe sine visjonære ideer til liv av vår gruppe av erfarne fakultet og mentor nettverk.

Inspirere

Gjennom vår faglige læreplan, workshops og bootcamps sikrer vi at studentene er utstyrt med entreprenørskapskunnskap og innovasjonskunnskap for å starte oppstarten.

Inkuber

På ISME finner du tilgang til gode ressurser som 3 nisjestartere, partnere som Google og Microsoft, nettverk av investorer og andre ressurser for å starte en vellykket bedrift.

Antennes

Vårt store nettverk av erfarne fakultet og mentorer hjelper elevene til å utvikle og teste sine innovative ideer og forretningsforetak.

Vår faglige filosofi

Vårt unike akademiske program blander forretningsmessige grunnleggende med erfaringslæring og en "lederskap" tenkemåte som er relevant for dagens økonomi.

Vi tilbyr bachelor og postgraduate programmer basert på Business og Entrepreneurial Led Learning (BELL) tilnærming, leverer innovative læreplaner

Energi av et forretningssenter

ISME ligger i innovasjonsdistriktet Lower Parel i hjertet av Mumbai, og ligger i sentrum av oppstart og bedriftsaksjon.

Med stor eksponering for industrien og tilgang til våre egne inkubatorer, gjør ISME det mulig for entreprenørmotor.

Ikonisk Campus I En Strategisk By Sted

En ultramodern campus som ligger i Central Business District og Innovation Hotspot i Lower Parel, Mumbai med nøye curated stilige rom bygget for å lære, engasjere, samarbeide og transformere.

Steder

Parel

Address
400013 Parel, Maharashtra, India