ISMS Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ISMS Bangalore

Kurs tilbys

Global MBA

Fulltidsvarighet - 2 år

Master of Business Administration

Fulltidsvarighet - 2 år

Gebyrer INR 6,80 Lakhs i to år

Ta tak i globale ledelsesevner

ISMS Bangalore MBA er en av de beste programmene i landet. Global MBA-kurset er to år på campus-programmet som gir en grundig studie av global politisk økonomi, lederskap, strategi, forhandlinger og tverrkulturell kommunikasjonsferdighet som er nødvendig for å kunne lede internasjonale lag, funksjoner og organisasjoner.

Den består av en pakke MBA PGPM 3 Global Certifications

 • Global Business Leadership fra Nederland
 • Live-prosjekter fra Tyskland

Global MBA Program

 • Global Business Leadership Program
 • Live prosjekter fra Tyskland
 • ERP fra Microsoft USA
 • MBA - tilknyttet University of Mysore
 • PGPM - Post Graduate Program I Ledelse: Industri Aligned
 • MBA PGPM: Dobbel grad med 3 internasjonale sertifiseringer

På ISMS fullfører alle studenter både MBA og PGPM programmer samtidig (som fører til Dual Certification) sammen med internasjonale sertifiseringskurs

Om instituttet:

ISMS Bangalore er blant de beste beste skolene i India med internasjonale akkrediteringer. ISMS Bangalore-Indiens mest Globale B-skole og beste B-skole for internasjonal eksponering og plasseringer ble startet under ledelse av Human Empowerment and Charitable-tillit om et tiår tilbake (2010). Hensikten var å gi høykvalitetsledelseutdanning på internasjonalt nivå. ISMS er en virksomhet Skole grunnlagt som et konsortium mellom akademia og verden av entreprenørsystem. I det siste tiåret har vårt harde arbeid gitt oss prisverdige rangeringer på ulike parametere:

 • Internasjonalt akkreditert for globale programmer av USA, Australia
 • Første B-skole i India for Corporate Live-prosjekter fra Tyskland (Silicon Valley, USA)
 • Rangert som 14. beste for internasjonal eksponering
 • Rangerte 4-stjerners B-skolen for globalt program
 • Rangeres som beste B-skole i mars 2015 ved Silicon Valley, USA
 • Topp 24 th Best B School for programmet
 • Topp 25 Beste B-skolen for industriens godkjente program

MBA-programmet i ISMS B Skole:

Vi underviser i toppmoderne teori, fordyper studenter i internasjonale erfaringer, og kobler dem til beste praksis i virksomheten. Studenter som kommer til våre programmer lærer mye mer enn ledelse teori og praksis; de får nye måter å tenke på som kan forandre deres liv og organisasjonenes suksess. Bare ISMS utveksler studenter med ferdighetene til å lede i den volatile globale markedsplassen. Med et globalt MBA-program som går langt utover de typiske forretningsskolene, har ISMS lidenskapelig og erfaren fakultet, lever opp til minutt, opplæring i real-verden i de vanskelighetene som gjør forretninger i dagens sammenhengende verdensøkonomi. Hvert element i den akademiske opplevelsen på ISMS-fra teambasert prosjektarbeid og erfaringsbaserte og globale læringsmuligheter til saksbaserte kurs og uavhengig studie, - er designet for å skape elevene ytterligere enn de trodde var mulige med det formål å utvikle nysgjerrige, kreative forretninger ledere.

ISMS to års program består av en pakke MBA PGPM 3 Global Certifications fra Europa og USA

 • Global Business Leadership fra Nederland
 • Live-prosjekter fra Tyskland
 • ERP fra Microsoft USA

Tre internasjonale sertifiseringsprogram

Global Business Leadership Program: Fra Italia, Nederland, Sveits

Sammen med MBA vil du gjøre GBL. Den er designet for fagfolk som er interessert i å utvide deres globale utsikter og deres verdensomspennende nettverk. Hver modul her læres fra et globalt perspektiv, som forbereder deg til å lede og styre mennesker over grenser og på tvers av alle nivåer i en organisasjon. Dette programmet går utover den tradisjonelle virksomhetsgraden, og tilbyr deg omfattende opplæring i globale ledelsesdisipliner, samt tverrkulturell kommunikasjon, forhandlinger og internasjonalt lederskapsledelse

GBL er et 80-timers kampusprogram som gir en grundig studie av den globale politiske økonomien, ledelsen, strategien, forhandlinger og tverrkulturell kommunikasjonsferdighet som er nødvendig for å kunne lede internasjonale lag, funksjoner og organisasjoner.

Corporate Live-prosjekter fra Tyskland

Live-prosjekter fra Tyskland: Dette virkelige forretningsprosjektet er praktisk læringserfaring i et fokusert forretningsområde og i en bestemt region i Tyskland, som består av online opplæring, forretningsprosesser, transkripsjoner, besøk på stedet, møter på høyt nivå og presentasjoner med lokale bedrifter , kulturelle ledere å lære hva som gjør forretninger i regionen unik.

Tyskland Prosjekter utruster deg med Business Process Engineering og programvare kunnskap

ERP Training: Domenebaserte hender på opplæring av Microsoft Certified Consultants

Viktige ERP-moduler: Vi tilbyr opplæring til studenter på noen av de vanligste ERP-modulene, blant annet for produktplanlegging, materialinnkjøp, lagerstyring, distribusjon, regnskap, markedsføring, økonomi og HR. En virksomhet vil typisk bruke en kombinasjon av forskjellige moduler for å administrere back-office aktiviteter og oppgaver, inkludert følgende:

Distribusjonsprosessstyring, styring av forsyningskjeden, konfigurering, priser, forbedring av nøyaktighet, bedre prosjektering, automatisering av ansattes livssyklus, standardisering av kritiske forretningsprosedyrer, reduksjon av overflødige oppgaver, vurdering av forretningsbehov, regnskap, lavere innkjøpskostnader, styring av menneskelige ressurser og lønn .ERP-moduler hjelper en organisasjonens administratorer til å overvåke og administrere leverandørkjeden, anskaffelser, inventar, finans, produktets livssyklus, prosjekter, menneskelige ressurser, kundeforhold, forretningsinformasjon og andre misjonskritiske komponenter i en bedrift gjennom en rekke sammenhengende styringspaneler.

ISMS står for kvalitetsutdanning

01: RIKTIG RANGET. GLOBALLT ANERKENDT

ISMS MBA har blitt rangert som topp 24 (2012-2014) av The Pioneer, The Sun Magazine, Silicon Valley 2015 Bschool Survey. ISMS Business School er den første i Sør-India og blant utvalgte få til å motta de to mest anerkjente MBA-programkrediteringene gjennom USA, Australia og New Zealand.

02: INTERNASJONALE CERTIFIKASJONER

Med et strenge og intense program på 2 år, er ISMS MBA en rask sporing til en topp MBA-grad, slik at du kan få MBA grad med Global Business Leadership Program, og Innovasjon Management fra The Phillips, Nederland.

03: GLOBAL MBA MED ERP PAKKET

Studentene kan velge Global MBA Program pakke med fem verdiskapende programmer sammen med total personlighet utvikling modul.

04: UTSTÅENDE FAKULTET

Deltakere på ISMS Business School får innsikt fra 20 erfarne fakultet medlemmer fra hele India som kjerne, besøk og tillegg. Disse fakultetets medlemmer er topp akademikere, bedriftsrådgivere og forskere på deres respektive områder med doktorgrader fra ledende universiteter.

05: LÆR FRA DIVERSITET

Du vil være en del av en utvalgt gruppe av høykaliberpersoner fra mer enn 25 stater og varierte utdanningsbakgrunn. Utvide dine horisonter og få friske perspektiver for å bli en effektiv leder i et globalt forretningsmiljø.

06: INTERNASJONALE LIVE PROJEKTER

Alle MBA-deltakere vil jobbe med et "live" konsulentprosjekt med et sponsorfirma som kan komme fra en rekke bransjer. Med veiledning fra fakultet veiledere, vil du komme til å bruke klasserom leksjoner til virkelige verden prosjekter, alt fra markeds mulighet analyse lagt til bransjens beste praksis benchmarking og kunde intelligens.

07: FOKUS PÅ GLOBAL BUSINESS LEADERSHIP

Bli en del av Leading People Globally programmet, et kurs som er integrert gjennom to semester. Vi nærmer ledere som er i stand til å omfavne usikkerhet, akseptere tvetydighet og anerkjenne de ulike naturene til organisasjoner og markeder.

08: INTERNASJONAL EKSPONERING

Gjennom valgfrie internasjonale feltturer, også kjent som Business Study Missions (BSM), og utvekslings- og sommerprogrammer med mange B-skoler over hele verden.

09: STOR OG DIVERS ALUMNI NETWORK

Bli en del av en familie av ISMS Alumni plassert i Global MNC i hele India som jobber i toppstillinger. Du kan delta i alumniaktiviteter og nyte en rekke privilegier, som du vil finne nyttige og fordelaktige for din karriereutvikling og videre.

10: ÉN AV DET BESTE BEDRIFTSNETTET.

Pedagogikk i ISMS Bangalore:

Case-basert undervisning er de viktigste læringsmetodene på ISMS-og i tråd med vår samarbeidsfilosofi - er teamprosjekter.

Aktiv interaksjon oppfordres slik at tradisjonelle forelesninger kan forvandles til åpne diskusjoner. Og diskusjoner kan føre til ansikts-til-ansikt tilbakemelding mellom professorer og jevnaldrende.

Rollespill og simuleringer deler søkelyset med problemløsende økter. Eller studentene kan bli bedt om å reflektere over deres livserfaring og diskutere kilden til deres lederstil.

Rigorøs selvanalyse er kjernen i ISMS-tilnærming til lederutvikling. Kombinere tilbakemelding fra kollegaer og medstudenter med veiledning og peer coaching, våre studenter får innsikt som den tradisjonelle saksundervisningsmetoden ikke kan gi.

Uavhengig studie Under ledelse av en fakultetsleder studerer studentene sine egne interesser, og skaper ny kunnskap om en bestemt betydning for egen karriere. Uansett format, undervisning og annet faglig arbeid på ISMS er sentrert rundt vårt fakultet for tankeledere. Hver lærer i MBA-programmet, som betyr at du lærer direkte fra det beste. Vår lille klassestørrelse betyr at de vil bli kjent med deg som individ.

Europeisk studentutvekslingsprogram er et program der studenter fra ISMS Bangalore går til en av institusjonens partnerinstitusjoner i utlandet for å fullføre prosjekter, gjøre ett semester i utlandet, industrielle besøk eller deltakelse i noen interkulturelle aktiviteter.

Et studentutvekslingsprogram kan innebære internasjonal reise, men krever ikke nødvendigvis at studenten skal studere utenfor sitt hjemland.

Våre europeiske utvekslingsprogrammer gir studentene mulighet til å studere i et annet land og miljø som opplever historien og kulturen i et annet land.

Begrepet "utveksling" i ISMS Bangalore betyr at en partnerinstitusjon aksepterer en student, men betyr ikke nødvendigvis at studentene må finne en motpart fra den andre institusjonen som skal utveksle. Utvekslingsstudenter bor sammen med vertsfamilie eller på et bestemt sted som et vandrerhjem, en leilighet eller en studentbolig.

ISMS Studentutvekslingsprogram bidrar til å øke deltakernees forståelse og toleranse for andre kulturer, samt å forbedre sine språkkunnskaper og utvide sine sosiale horisonter. Studentutvekslingen økte også ytterligere etter at den globale økonomien har utvidet seg. En utvekslingsstudent forblir vanligvis i vertslandet i en periode på 4 uker, og internasjonale studenter eller de som studerer i utlandet, kan være i vertslandet i flere måneder.

Våre studenter har besøkt: Singapore, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Italia og Nederland.

Mentor @ ISMS B Skole

Vi på ISMS mener at "Mentoring er et samarbeidende læringsforhold mellom våre studenter som har felles ansvar og ansvar for å hjelpe mentee arbeidet med å oppfylle klare og gjensidig definerte læringsmål. Mentoring brukes til å bistå individer på bestemte stadier av utvikling eller overgang og varer i en vedvarende, men definert tidsperiode. Mentorforholdet gir en utviklingsmulighet for begge parter og kan dermed være til felles.)

Mentoring er et utviklingspartnerskap gjennom hvilket en person deler kunnskap, ferdigheter, informasjon og perspektiv for å fremme den personlige og profesjonelle veksten til noen andre. Vi har alle et behov for innsikt som ligger utenfor vår normale livs- og pedagogiske opplevelse. Styrken i veiledningen er at den skaper en enestående mulighet for samarbeid, måloppnåelse og problemløsing. Den personlige karakteren av veiledning betyr at du kan bestemme deg for å lære om emner og problemstillinger som er mest relevante for deg.

Hvordan Mentoring støtter individuell utvikling @ ISMS Bangalore

Hensikten med veiledning er å støtte individuell utvikling gjennom både karriere og personlige funksjoner på følgende måter:

Karrierefunksjoner

Plasseringer i ISMS Bangalore: På ISMS Placements er hovedstyrken til våre programmer, ISMS Placement Cell har blitt utarbeidet spesielt for å styrke bransjens institusjon og er veldig unik i sin virksomhet. Det gir plasseringshjelp og støtter tjenester til studentene. Det inkluderer også veiledning for studentene innen akademikere, karriere, jobber, videre studier, ekstra og samkursutdanning, sport, spill, fest, industri-grensesnitt etc. for å få frem det beste talentet fra studentene. Plasseringsrekorden har sett en veldig sterk økning de siste fem årene.

Pre-opplæringsprogrammene utføres av interne trenere og eksperter fra industrien. Vi velger våre trenere fra ulike profesjonelle organer og mange andre som kan skape personlighet hos studentene og gjøre dem til rette for industriens behov. Ledere fra næringer organiserer karriereveiledningsprogrammet og opplæringsprogrammet og plasseringscellen oppdaterer studentene om ledige stillinger. Studentene blir også informert om de viktige suksesspunktene. For eksempel insisterer Infosys og Deloitte på at studenter utmerker seg i engelske tester; Mahindra Satyam insisterer på at studentene utmerker seg i Aptitude og Reasoning Pre-opplæringsteam besøker campus og utdanner elevene på valgprosessen og trener dem for å møte intervjuene effektivt. Pre-plassering workshops og innføring av intervju spesifikke ferdigheter er også gitt i dette semesteret. I løpet av hele prosesseringsprosessen sikrer ledelsen av ISMS at hver liten detalj med hensyn til personlighetsutvikling, faglig fremgang og praktisk læring er tatt vare på. Når elevene når fjerde semester, vil de være fullt klar for campusintervjuet og plasseringen.

Derfor er alle studenter plassert i gode selskaper med gode lønnspakker siden starten. I år 2016, 17 har det vært 100% plasseringer før ferdigstillelse av 4. semester med et gjennomsnitt på 4,50 L per år.

Hostel fasiliteter:

Romslige rom med seng, studiebord, stol, almirahs, kjøkken, rekreasjonsrom, felles kafeteria til frokost, lunsj og middag.

Også Wi-Fi, sikkerhetstjenester 24/7 og rengjøringsfasiliteter

Steder

Bengaluru

Address
ISMS B School
Kanakpura Main Road

560062 Bengaluru, Karnataka, India