International Management Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om IMI

Ligger i Qutab Institutional Area, International Management Institute (IMI), New Delhi ble etablert i 1981 i samarbeid med IMI Genève (nå IMD, Lausanne). IMI er Indias første bedriftens sponset Business School med sponsing fra bedrifter hus som RPG Prises, Nestle, ITC, seile, Tata Chemicals, BOC og Williamson Magor etc. Over en periode i løpet av de siste 33 årene har instituttet har fått en virkelig global status. Instituttet mottok UNDP bistand for å fremme internasjonalt orientert ledelse utdanning. I tillegg til dette har det også flere andre internasjonale forbindelser med organer som Verdensbanken, UNDP, ILO, UNCTAD, asiatisk Productivity Organization etc. For å gi et globalt perspektiv til studentene, Institutt flaggskip to år Post Graduate Program in Management har et utvekslingsprogram med ulike europeiske skoler som ESC Rennes, Frankrike, MIP BI Frankrike, Graz University i Østerrike, IESEG School of Management og iDRAC Lyon, Frankrike etc.

Utenom dette IMI er en av de empaneled Institute of Ministry of External Affairs, GOI, for spesielle Commonwealth Assistance Programme der instituttet får executive MBA-studenter fra ulike Afro - asiatiske land for sine 15 måneder direktør Post Graduate Programme in Management.

I dag, IMI nyter plassen til aktelse blant de ledende forvaltningsinstitusjoner og beskyttelse av anerkjente organisasjoner i næringslivet i landet. Målet, tilnærming og aktiviteter av IMI blir guidet av alle sine interessenters studenter, alumni, corporate gjester og samfunnet for øvrig IMI følger internasjonal standard læreplaner i sine programmer, som har blitt beriket av sine akademiske samarbeid med International Institute for Management Development (IMD ), Lausanne (forhenværende International Management Institute, Geneve); Fakultet of Management, McGill University, Montreal, og Manchester Business School, UK, som forbereder deltakerne til å administrere og lede i en stadig mer global forretningsmiljø. IMI pedagogiske programmer har blitt anerkjent av All India Rådet for teknisk utdanning (AICTE) og departementet for Human Resource Development, Govt. av India.

Næringslivet i India, har offentlige, private, multinasjonale selskaper, internasjonale konsulentfirmaer og andre organisasjoner ansatt tidligere studenter som er med rette kalles, achievers.

IMI er registrert etter § 12A (a) som en stiftelse etter bestemmelsene i Income Tax Act, 1961. Inntekten av instituttet er unntatt etter § 80G og 10 (22) og for forskning under § 35 (I) (iii) av Income Tax Act, 1961 som en institusjon utelukkende for pedagogiske formål.

IMI tilbyr under Post-graduate-programmer og en doktorgradsprogram i sin Delhi Campus. Alle programmene er godkjent av AICTE. Programmene som tilbys av Delhi Campus:

To års fulltids Post-Graduate Diploma in Management (PGDM) To års fulltids Post Graduate Diploma i Human Resource Management (PGDHRM) To års heltids - Post Graduate Diploma in Management (bank og finansielle tjenester) PGDM (B & FS) Femten måneder på heltid direktør Post-Graduate Diploma in Management (EX-PGDM) Fellow Program in Management (FPM)

I tillegg til de ovennevnte programmene, har IMI også begynt følgende: I tillegg instituttet tilbyr et komplett utvalg av skreddersydde i et firma og programmer, og Management Development Program (MDPs), alle rettet for å berike kreativitet og evne til å styre i et dynamisk globalt miljø. Instituttet har også en aktiv forskning og rådgivning basen nemlig: Senter for Managing Innovation and Technology og Senter for sosialsektoren Governance å forbedre kroppen av kunnskap.

De Management-programmer er utformet slik at en selektiv antall unge fagfolk som har blitt dømt for å ha stort potensial, for å nå ansvarlige posisjoner i næringslivet. Programmene på IMI fosterbarn integrerende evner med tverrfaglige programmoduler som syntetiserer en rekke spesialiserte disipliner i enhetlig erfaring.

En svært engasjert team av internasjonalt kvalifiserte og erfarne lærere nyter respekt og anerkjennelse av fagmiljøet, industri og myndigheter.

Steder

New Delhi

Address
B-10, Qutab Institutional Area,
Tara Crescent

110016 New Delhi, Delhi, India

Akkrediteringer

Programmer

Denne skolen tilbyr også: