Goa Institute of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Dette senteret fremmer divergens i tenkning og konvergens av ideer til kreative løsninger. Studentene oppfordres til tonurture og uttrykker kreativ, innovativ og designfølelse gjennom teater, musikk, dans, kortfilmfremstilling og fotografering blant andre aktiviteter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

PGDM in Big Data (Equivalent to MBA)

Campus Heltidsstudier 2 år June 2019 India Panaji

[+]

[-]

PGDM in Healthcare Management (Equivalent to MBA)

Campus Heltidsstudier 2 år June 2019 India Panaji

[+]

Programmet tar sikte på å utdanne neste generasjon av helsevesenets ledere for å forbedre kvaliteten og verdien av helsevesenet og fremme kunnskapen som trengs for å gjøre disse forbedringene.

[-]

Post Graduate Program I Management (PGDM) - Tilsvarende MBA

Campus Heltidsstudier 2 år June 2019 India Panaji

GIM PGDM-programmet er anerkjent som blant de beste i India for sin intense, nedsenkende og innovative tilnærming. Innen to år gjennomgår en deltaker i GIM PGDM-programmet fullstendig transformasjon gjennom en pedagogikk som er intellektuelt stimulerende og legger stor vekt på innovasjon. [+]

Om Goa Institute of Management

Den toårige heltids PGDM er instituttets flaggskipprogram. Den PGDM er gitt NBA akkreditering og ekvivalens med Master of Business Administration (MBA) grad fra et indisk universitet.

Curriculum

Læreplanen, som består av seks begreper, utgjør en fornuftig blanding av kjerne- og valgfag. I det første året deltar studentene i det unike Give Goa-prosjektet som hjelper dem til å bli mer sosialt bevisst og ansvarlig overfor samfunnets bredere samfunn. På slutten av det første året studerer studentene Summer Stage Project (SIP) spredt over 8 til 10 uker. SIP er ment å bygge bro over gapet mellom institusjonell kunnskapslevering og moderne organisasjonspraksis.... [-]


Videoer

About GIM

Kontakt

Adresse, linje 1 Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Panaji, Goa, India