Goa Institute of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Instituttet

Goa Institute of Management ligger i det vestlige Ghats, har blitt et uttrykk for moderne ledelse kunnskap med et tilfluktssted i åsene. Det er en perfekt blanding av å holde seg oppdatert med tiden og likevel å reflektere over verdiene man må følge i livet for bærekraftig vekst og etisk forretningspraksis.

Oppdraget til Goa Institute of Management (GIM) er å skape kunnskap og næringsledere for bærekraftig virksomhet og et inkluderende samfunn for India og verden samtidig som det opprettholder en sterk og løpende forpliktelse til Goa. Instituttet forsøker å trene ledere til å reagere kompetent og trygt på de økonomiske, sosiale og organisatoriske utfordringene som følge av raskt fremskreden teknologi, en skiftende økonomisk base og en global markedsplass.

Landet

India er et hotbed for innovasjon og entreprenørskap med utallige muligheter i helsevesenet. Frugale innovasjoner som det minste håndholdte EKG-settet og Arvind Eye Care til AI-drevet banebrytende forskning; fra verdens største helseforsikringsordning til å praktisere ulike alternative medisinske systemer, presenterer India seg som et unikt sted å bli utdannet i helsestyring.

Programmet har opparbeidet seg et rykte om å være et ledetråd for domene kunnskap på kort tid. Med aktiviteter som Know Your Health Provider (KYHP), hvor deltakerne besøker sykehus, helsesentre, farmasøytiske planter, detaljhandelapotek og frivillige organisasjoner i Goa, er programmet en perfekt sammenblanding av teori og praksis. Dette gjør det mulig for elevene å observere problemene på bakken i folkehelse og tilby løsninger fra ledelsens læring. HCM-studenter har mange ganger løst et virkelighetsproblem og lagt merke til statens helsevesen. I tillegg er GIM en av 13 institusjoner i hele India valgt for å sette opp et ambisiøst inkubasjonssenter på campus.

Steder

Panaji

Address
Goa Institute of Management, Poriem, Sattari
403505 Panaji, Goa, India

Akkrediteringer

AACSB Accredited