Globsyn Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I løpet av de siste to tiårene har Globsyn Business School (GBS) unikt posisjonert seg som Indias eneste 'Corporate B-School', med sitt to-årige heltid Postgraduate Diploma in Management (PGDM) som er godkjent av All India Council for Technical Utdanning.

Med et bygg bygget på innovasjon, forskning og teknologi er GBS godt på vei til å etablere et globalt nettverksbasert, bedriftssikkert, forskningsdrevet lederutdanningssystem som skaper 'Industry Relevant Managers' - en smidig gruppe fagfolk utstyrt for å operere i dagens teknologidrevne forretningsmiljø. Som et resultat av det gjennom årene har mer enn 360 organisasjoner absorbert våre 3000+ alumner, som har oppnådd rike utmerkelser for sine prestasjoner og er stjerneutøvere i deres organisasjoner. Globsyn Business School har fra tid til annen mottatt mange laurbær fra utdanningsbrorskapet og har blitt rangert blant de 5 beste B-skolene i Øst-India i henhold til Business India's Best B-Schools Survey 2019, og har fått tittelen 'Most Preferred B-School of the Year - East 'på den anerkjente 12. EduShine Excellence Awards 2019, organisert av The Associated Chambers of Commerce and Industry of India - Indias største bransjeforening. Globsyn Business Schools 'Care for Society' -initiativ, utført av studentene på B-skolen under Beyond Education-vertikalen i Kalyani Youth Leadership Forum , er anerkjent av All India Council for Technical Education som en 'Best Practices' nasjonalt av godkjente institusjoner i India, og har blitt nevnt i All India Council for Technical Education 's Best Practices bulletin.

Å studere ved Globsyn Business School er en livsendrende opplevelse. Med vekt på intellektuell oppdagelse og kritisk tenking, får studentene våre et miljø for både intellektuell diskurs og oppleve bedriftens liv. Fakultetet vårt er oppdagere og lærerstudenter som ikke er fornøyd med å stille enkle spørsmål, men stadig engasjerer lærersamfunnet for å forfølge akademiske og karriere mål med den strenghet det fortjener.

Steder

Bowbazar

Address
743503 Bowbazar, Vest-Bengal, India

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: