Les den offisielle beskrivelsen

ACT (American College of Thessaloniki) er høyere divisjon av Anatolia College, en institusjon med en lang og prestisjefylt historie som går tilbake til 1886.

HANDLING er akkreditert i USA av NEASC (New England Association of skoler og høyskoler) gjennom sin kommisjon for høyere utdanning. I tillegg til ACT ha full NEASC akkreditering, den studieprogrammer levert på ACT er også validert av Open University, UK. HANDLING har også fått konsesjon av den greske regjeringen til å operere som en privat etter videregående utdanningsinstitusjon ( "College").

HANDLING'S omfattende undergraduate pensum tilbud Bachelorgrader i Business (Med 4 konsentrasjoner), informatikk, Databehandling, internasjonale relasjoner, Norsk (Med 2 konsentrasjoner) og kombinerte bachelorgrader i Turisme og gjestfrihet i samarbeid med anerkjente utdanningsinstitusjoner i Sveits og USA. Videre tilbyr høgskolen en Master of Science (MS) i Hospitality and Tourism Management Og en Master i Business Administration (MBA) med konsentrasjoner i Bank og finans, entreprenørskap, ledelse og markedsføring i den digitale tidsalderen.

HANDLING tilbyr også en omfattende behov og fortrinn basert på økonomisk støtte program.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

American College of Thessaloniki

MBA-programmet er et generelt program rettet mot universitetets akademikere i ulike disipliner, inkludert selvfølgelig de med grader i økonomi, Business og relaterte disi ... [+]

MBA-programmet er et generelt program rettet mot universitetets akademikere i ulike disipliner, inkludert selvfølgelig de med grader i økonomi, Business og relaterte disipliner. Programmet har som mål å imøtekomme arbeider fagfolk og graden kravene kan være ferdig i ett eller to år. Konsentrasjoner finnes i markedsføring, ledelse, økonomi, entreprenørskap og digital markedsføring.

MBA-programmer bank og finans entreprenørskap administrasjon Markedsføring i den digitale tidsalderen Hvorfor velge MBA ved ACT? En utfordrende studium som utvikler praktiske ferdigheter umiddelbart gjeldende i et globalt marked. Et fleksibelt program som er skreddersydd til dine behov. Klassene holdes på kveldstid for å imøtekomme arbeider fagfolk. Kurs undervist av erfarne fagfolk med eksepsjonelle akademiske bevis og betydelig ledelsesmessige og utøvende ledererfaring i organisasjoner over hele verden og med Hellas og Sørøst-Europa. De er i kontakt med aktuelle problemstilling, og bringer et vell av praktisk virksomhet kunnskap, og pragmatisk tenkning, til klasserommet. Det eneste programmet i Nord-Hellas som er akkreditert av NEASC, byrået som godkjenner mest prestisjetunge universiteter som Harvard, Yale, MIT, og Brown. Profesjonell verdigheten av MBA nyutdannede: I henhold til loven 4093/2012 og påfølgende forskrifter (FEK 229/19/11/12 og 3324/12/12/12), grader for post-graduate-programmer av studier ved høyskoler som er akkreditert av internasjonale organisasjoner (inkludert NEASC, ACT akkreditering kroppen), er kvalifisert for godkjenning av yrkes ekvivalens til de grader tildelt av den greske standard system for høyere utdanning. Dette er effektivt 12 desember 2012. Verden fasiliteter på en sann universitetsområde. Et program med en tydelig internasjonalt preg med studenter fra Hellas, USA, Bulgaria, Republikken Makedonia, Serbia, Montenegro, Albania,... [-]
Hellas Thessaloniki
September 2020
Engelsk
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk