Les den offisielle beskrivelsen

Hvem er vi

På Universidad Panamericana vi et komplett system for høyere utdanning . Vi bidrar til utviklingen av landet , gjennom innovative alternativer for opplæring og profesjonalisering med høye standarder for akademisk kvalitet.

I dag har vi syv Metropolitan Campus og 106 lokasjoner, som ligger i Guatemala City og i det indre av landet. Vi har mer enn 17.000 studenter påmeldt og underviser i mer enn 75 karrierer mellom teknikere, lærere, bachelorgrader, master og doktorgrad, i ansikt til ansikt, semi-face og virtuelle modaliteter.121394_adults-communication-cooperation-2422294.jpg

utsikt

Å være en relevant høyere utdanning alternativ på nasjonalt og internasjonalt nivå med kristen kvalitet, prinsipper og verdier.

misjon

Bidra til bærekraftig integrert utvikling , og danner kompetente fagfolk med kristne prinsipper og verdier .

Juridisk grunnlag

Universidad Panamericana ble autorisert av CEPS Higher Private Education Council, 2. oktober 1998, i henhold til Civil Civil Registry of Guatemala City, under overskriften No. Three hundred and eighty (383). Registrert med juridisk status nr. Førtifem (49).

Han begynte sin akademiske virksomhet i januar 1999.121395_adult-asian-caucasian-1153213.jpg

historie

Universidad Panamericana begynner driften som et forprosjekt i 1993 under ledelse av styret for Christian Foundation for the Development of Education in Latin America (FUNDACEDE). I løpet av det første året blir aktivitetsplanen etablert og det første utkastet kalt "Utkast for opprettelse av Christian University of Guatemala" blir presentert. Den første konsultasjonen av fagpersoner er laget for presentasjonen av visjonen 7. januar 1994, og deretter fortsetter vi å integrere arbeidsoppdrag for forberedelsen av prosjektet, deres karrierer og fakulteter med deltakelse av mer enn 50 fagpersoner i forskjellige spesialiteter.

Som et resultat av forskjellige konsultasjoner, utarbeides et foreløpig utkast og presenteres for Rådet for høyere privat utdanning 2. august 1996 . Prosjektet ble ikke godkjent på det tidspunktet, noe som indikerer at selv om det faglige prosjektet var fullført, ga ikke kommisjonen for formelle og juridiske forhold sin godkjenning, som ble varslet 11. februar 1997 . Etter en serie tekniske og juridiske forhandlinger blir den presentert for andre gang under navnet Creation Project of the " Universidad Panamericana of Guatemala" 12. desember 1997.

Til slutt, i en sesjon 2. oktober 1998, bestemmer Council for Higher Private Education å godkjenne opprettelsen av Universidad Panamericana , og dermed avslutte lederfasen. Henrettelsesfasen utføres fra 17. november 1998 , datoen da skapelsesavtalen ble publisert i Journal of Central America i samsvar med lovene i landet.121396_academy-celebrate-celebration-267885.jpg

Den 25. januar 1999 finner den innvielsesakt fra Universidad Panamericana ledet av styret for universitetet sted. Det ble deltatt av representanter for universitetene i San Carlos de Guatemala, Mariano Gálvez, Rafael Landívar, Francisco Marroquín, del Valle og Rural de Guatemala, samt medlemmer av CEPS Higher Education Council, regjeringsmyndigheter og gjester fra andre institusjoner.

Under åpningsseremonien ble det spesielt nevnt anerkjennelse til tre grunnleggere av dette prosjektet, som døde uten å se det gjort: Mr. Rafael Pantoja Herrera, Mr. Renan Quiñónez og Dr. Guillermo Forno.

Universidad Panamericana tar sitt hovedkvarter for å begynne sitt akademiske arbeid fasilitetene som ligger på veien til San Isidro, Aldea Acatan sone 16, som eies av FUNDACEDE og sies i usufrukt til universitetet. I disse bygningene har Christian Verbo College vært i drift om morgenen siden 1990 . For begynnelsen av driften har Universidad Panamericana hatt infrastrukturen, møblene og utstyret til Verbo Christian College, så vel som Verbo Christian Church.

The Inaugural Lesson, av Mr. Rector Ing. Abel Girón, blir holdt i auditoriet på University Campus 13. februar 1999 . Universidad Panamericana begynner å tilby pedagogiske tjenester på sine fem fakulteter: teologi, kommunikasjonsvitenskap, juridiske vitenskaper, utdanningsvitenskap og forretningsadministrasjon.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Presentación Universidad Panamericana

Bienvenido Universidad Panamericana de Guatemala

Universidad Panamericana de Guatemala