Ghana Technology University College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historie

Kollegiet har sine røtter i Ghana Telecom's flaggskip Training Center , som var en av et slag i Vest-Afrika. Det ble først brukt som Royal Air Force (RAF) opplæringsskole under andre verdenskrig og deretter levert til kabel og trådløst for å trene telekommunikasjonstekniker for britiske vest-afrikanske land (dvs. Ghana, Nigeria, Sierra Leone og The Gambia).

Treningssenteret utviklet seg raskt gjennom deregulering og privatisering for å bli hovedkilden til undervisning og sertifisering innen telekommunikasjonsteknologi for Ghana Telecom-ansatte, samt andre institusjoner i Ghana og Vest-Afrika.

I 2005 oppgraderte Ghana Telecoms ledelse infrastrukturen og utstyret til moderne standarder som forberedelse for å konvertere treningssenteret til et universitet for telekommunikasjon og multimedia

Oppdrag

GTUC er et senter for faglig ekspertise som gir et mulig miljø for kvalitetsundervisning og læring, forskning, intellektuell kreativitet, innovasjon og service til samfunnet. Universitetet vil fremme relevant banebrytende teknologi, lederutvikling og en bedriftskultur for å levere verdier til Ghana og verden.

Forskning

I sin rolle som forskningsuniversitet fremmer GTUC oppdagelsen og studiet av kritiske problemstillinger innen faglig og faglig studie. Strenge vurderinger og vurderinger er sentrale for å fremme sine forskningsprogrammer og kreative aktiviteter, som er deltakelse og ledelse i nasjonale og internasjonale fagområder.

Offentlig engasjement

I sin rolle som bidragsyter til det offentlige liv, fremmer GTUC refleksjon over samfunnets verdier og mål. Universitetet øker sine egne programmer og beriker det større samfunnet med sine biblioteker, kompetanse, fasiliteter og andre aktiviteter.

Fakultet, ansatte og studenter på universitetet oppfordres til å bidra med tid og kompetanse til fellesskap og profesjonell service.

Syn

GTUC ønsker å være en verdensklasse Universitetsfremmende stipend for nyskapende forskning, banebrytende teknologi, entreprenørskap og utvikling av fremragende studenter og ansatte for nasjonal og global utvikling.

Kjerneverdier

GTUC er bygget på en kjerneforpliktelse for studenter, læring, service og respekt for alle slags personer. Vi er stolte av våre verdier og langsiktige forpliktelser til:

  • Fortreffelighet
  • Student-sentrert
  • Akademisk Frihet
  • Innovasjon
  • Integritet

Steder

Accra

Address
PMB 100, Accra-North
Accra, Region Accra, Ghana