emlyon business school MBA programs

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

EMLYON er en global, digital og entreprenørskap ledende Business School med trippel akkreditering (AMBA, EQUIS, AACSB).

EMLYON er en erfaring som ingen andre. For over 140 år utstyre vi våre studenter med de entreprenørielle ferdigheter, verdier og holdninger de trenger for å lykkes som ledere i dagens utfordrende globale miljøet.

Vårt oppdrag er å øke bedriftsledere og ledere over hele verden, takket være opplæringsløsninger og utvikling av innovative og effektive kompetanser løsninger.

EML Experience å følge et treningsprogram i å utvikle kompetanse er en pedagogisk erfaring, og også muligheten til å gå inn i en informasjons hub, hvor konferanser, workshops, møter med ledere, debatter med lærere er permanent tilbys ... som er anledninger til å utvide kunnskap og å berike karriere visjon.

Å designe og implementere kreative pedagogiske erfaringer for ledere og ledere

Vår misjon er å utvikle raske og pålitelige ledere i en verden i endring for en positiv innvirkning på selskapets prestasjoner og på økosystemet på internasjonalt nivå:

som er basert på EMLYON akademisk rigor, i direkte kontakt med virksomheten realiteter, og en tradisjon for pedagogisk innovasjon og for en gründer tilnærming. støttet av en ambisiøs strategi kalt «Nouveaux territoires 2020» ( «Nye 2020 territorier"), i tråd med gjeldende / fremtiden deltakernes behov og bedrifter.

Globale og innovative løsninger

EMLYON skiller seg ut for å tilby et unikt MBA-program med internasjonal orientering. Våre MBA er levert i 2 spor: Executive MBA og fulltids MBA. Våre programmer dra nytte av den progressive generalisering av Blended Learning og fra integreringen av nye pedagogiske metoder basert på aksjonslæring og Design Thinking.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se EMBA » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Campus Heltidsstudier Deltid 10 - 20 måneder September 2019 Frankrike Écully Paris Marokko Casablanca Kina Shanghai Lyon + 7 fler

Fordeler for deg

 • Forbered deg på en ledende stilling (VP, SVP, C-suite).
 • Tilegne seg en strategisk visjon av bedriftens problemer å styrke beslutningsprosesser effektivt
 • akselerere din karriere
 • [+]

  Trappe opp som en gründer leder for organisasjonen

  En Executive MBA for å lykkes som ledere i dagens utfordrende globale miljøet.

  Fordeler for deg

  Forbered deg på en ledende stilling (VP, SVP, C-suite). Tilegne seg en strategisk visjon av bedriftens problemer å styrke beslutningsprosesser effektivt akselerere din karriere Utvikle deres kompetanse i tråd med din personlige og selskapets forventninger Få en MBA fra en ledende handelshøyskole i Europa Konfrontere og dele dine ideer og praksis med andres.

  Vår Value Proposition:

  En henrettelse orientert program som fokuserer på å snu ideer til handling. Banebrytende forskning rett inn i bruk. EMLYON ånd, en sinnstilstand basert på grunnleggende verdier: gemyttlighet, åpenhet, nærhet. Et verdensomspennende nettverk av mer enn 26.000 studenter. En dynamisk campus i Paris og Lyon, i krysningen av Europa. En handelshøyskole kjent som den ledende i Europa innen bedriftens entreprenørskap. [-]

MBA

International MBA

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2019 Frankrike Lyon Écully Paris Kina Shanghai Marokko Casablanca + 6 fler

En 12 måneders fulltids MBA-program undervises på engelsk. Ved å integrere de krav, forventninger og behov i næringslivet, EMLYON tilbyr en unik internasjonal MBA som aktivt utvikler dine gründer lederegenskaper og ledelse. [+]

internasjonal MBA

Er du en entreprenør på hjertet? Her er den rette MBA for deg!

Ifølge våre deltakere, er det kombinasjonen av det sterke fokuset på entreprenørskap, det årelange rådgivning prosjektet og stort mangfold i studentmassen og fakultetet som gjør vårt 12-måneders International MBA-program så unikt egnet til å møte deres behov.

Ta din karriere til neste nivå og dra nytte av:

Prosjektbasert læring med Entrepreneurial Leadership prosjektet Utforskning av alternative forretningsmodeller via Learning Trips Spesialisering av industri (Luxury Business eller Innovasjon i Life Sciences) eller ved fast type (MNEs eller New Ventures) Lærdom fra bedrifter og sosiale intrapreneurs, samt fra gründere som startet sine egne selskaper Liten gruppestørrelse / stor kohort mangfold En klar karriere fokus gjennom kontinuerlig Karriere Services Et bredt utvalg av valgfrie emner skreddersydd til dine behov Internasjonale utvekslingsmuligheter ... [-]