Les den offisielle beskrivelsen

En kreativ og næringslivet. The Fashion Business Verden har endret seg de siste 20 årene. Andre byer har uten hell forsøkt å rane Paris av sin overlegenhet som hovedstad i mote, men mange utenlandske designere fortsatt kommer til å jobbe i Paris. Fra begynnelsen motebransjen var består av mange små og spesialiserte selskaper, men i dag de store internasjonale mote grupper med sterk finansiell støtte har tatt over. I dag er motebransjen er en fullverdig industri med sine egne regler, standarder og språk. Notat fra direktøren ... Det var derfor viktig å lage profesjonelle programmer tilpasset det internasjonale utsiktene både i Fashion Design and Management for fremtidige generasjoner. En profesjonell tilnærming for å trene studentene for lidenskapelige karrierer. Mod'Art International i Paris, akkurat som i Shanghai og Lima, forberede sine studenter med fakultetet fra yrket. I 2012 luksus markedet skal nå 215 milliards euro og skal vokse regelmessig til 250 milliards innen 2015. Disse tallene ble gitt som 750 milliards Euro av Bain & Company, som inkluderte alle Luksus Industries inkludert luksushoteller, Cars, Vin etc. Følgelig luksus markedet vokser til tross for den økonomiske krisen i mange deler av verden, og etterspørselen etter jobber i denne sektoren vil bli opprettholdt. Mod'Art International med sin sterke nettverk i Luxury Industry og sin forståelse av de stadig skiftende behov i Trade tilpasser sine programmer for å forberede studentene for yrker i alle Luksus Selskaper i fremtiden over hele verden. Patrice de Place President i kunstnerisk og pedagogisk komité Tidligere Asia-Pacific direktør for Christian Dior Couture Tidligere administrerende direktør i Celine (Groupe LVMH)

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Mod'Art International Paris

Paris / Milan, styrken på luksus hovedsteder i verden! ... [+]

MBA Paris / Milan in Luxury Brand Management

En engelsk undervist MBA i samarbeid med Accademia del Lusso

Paris / Milan, styrken på luksus hovedsteder i verden!

Paris og Milano, de to udiskutable hovedsteder Luxury med sin kreativitet og behovet for kompetanse ledere spesialisert seg på luksussektoren avsløre et tegn i tiden når Accedemia Del Lusso Milan og Mod'Art International i Paris kombinere sin knowhow på et program for fortreffelighet. Et nytt ambisiøst prosjekt er født: å forberede fremtidige ledere for luksus sektor med høye forventninger og regler for en slik selektiv og voksende industri. Et program uten sidestykke i sin evne til å inspirere en ny rase av eksperter. Innovative og kreative ledere med alle de digitale ferdigheter for å være i stand til å markere sitt merke på det internasjonale markedet. ... [-]

Frankrike Paris Italia Milan
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MBA

Mod'Art International Paris

Velge Excellence MBA-programmet i "Fashion Industry" er å gi muligheten til å integrere, på internasjonalt nivå, en ledende posisjon i mote ... [+]

Velg excellence MBA "Fashion Industry" er å gi muligheten til å integrere en ledelse ansvar posisjon av moten. Resultat av et samarbeid mellom Mod'Art og Universitetet i Perpignan og svært store virksomheter modus. MBA "Fashion Industry" vokser og utdyper kunnskap om hver elev gjennom:

tredelt:

- Bygg en global oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelige innen moteindustrien til å bygge broer mellom utvikling, produksjon, markedsføring og administrasjon / ledelse.

- Tog participeants i teknikker og metoder for en kompleks industri.

- Utvikle en gründerånd. MBA gir enclosion entreprenørånd. ... [-]

Frankrike Paris Italia Milan
September 2019
Engelsk,Fransk
Heltid studier
15 måneder
Campus
Les mer på norsk

Mod'Art International's 2012 Fashion Show

Journée Portes Ouvertes Mod'Art International

Earn a Fashion MBA at Mod'Art in Paris

Mod´art International Paris 2013

Mod'Art Open Days 2013

New-York & Mod'art