Leonard de Vinci Group

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

våre prosjekt

Ideell beliggenhet i hjertet av forretningsstrøket La Défense, Pôle Universitaire Léonard De Vinci forener mer enn 3500 studenter innenfor sine fire skoler som gir grader som er anerkjent av arbeidsgivere: The Graduate School of Engineering (ESILV), The Management School (EMLV) The Institute of Internet & Multimedia (IIM) og School of Developers (DEVSCHOOL). The Institute of Executive Education (ILV) og CFA Léonard de Vinci ligger også innen stangen.

En unik Transversal Approach

Skolene på polpunktet Universitaire Léonard de Vinci har utviklet en tverrgående pedagogisk tilnærming som kombinerer de ulike spesialiseringer, slik at elevene til å arbeide i tverrfaglige team (ledere, ingeniører, designere), mens progresjon i studiet og få digital kunnskap. Denne organisasjonen som er støttet av en multi-skolen inkubator, fører til muligheten for doble grader i entrepreneuship, finans og digital markedsføring.

Hotellet ligger i hjertet av det største forretningsområdet i Europa, er skolene Léonard de Vinci vekt på profesjonalisering, og deres hovedmål er vellykket profesjonell integrasjon av studentene.

Sosiale åpenhet og profil mangfold

Sosiale åpenhet, idrett og kultur for alle er noen av grunnleggerne av stangen. Disse verdiene blir ivaretatt i de programmer samt under opptak. Polen velkommen og hjelper studenter med nedsatt funksjonsevne i våre programmer

Student Services

Polen Léonard de Vinci har eksepsjonelle pedagogiske anlegg som bidrar til studentenes ambisjoner. Studentene også dra nytte av veiledning i løpet av sine pedagogiske og utenomfaglige aktiviteter i et personlig miljø.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

MBA I Digital Markedsføring Strategi

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Paris

MBA i digital markedsføring strategi har som mål å gi studentene de nødvendige ferdigheter for å oppnå en vellykket karriere i den digitale sektoren. Kjernen kurs for MBA er fokusert på digital markedsføring og kommunikasjon: digitale og sosiale medier markedsføring, strategi, web-markedsføring, cross kanal markedsføring, digital kommunikasjon, e-business av internett av ting. [+]

MBA i digital markedsføring strategi har som mål å gi studentene de nødvendige ferdigheter for å oppnå en vellykket karriere i den digitale sektoren. Kjernen kurs for MBA er fokusert på digital markedsføring og kommunikasjon: digitale og sosiale medier markedsføring, strategi, web-markedsføring, cross kanal markedsføring, digital kommunikasjon, e-business av internett av ting.

Les mer på skolens hjemmeside: MBA Digital Marketing Strategy

Generelt objektiv

MBA akademikere i dag prioritere oppgaven mangfold, intellektuell utfordring og en work-life balanse i sine karrierer.

MBA i Digital Marketing Strategy som mål å gi studentene de nødvendige ferdigheter til bane vei til en vellykket karriere i den digitale sektoren... [-]


Videoer

Study In Paris | Pôle Léonard de Vinci

Kontakt

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Adresse, linje 1 12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Ile-de-France, Frankrike
HJemmeside http://www.devinci.fr/en/programmes/
Telefon +33 1 41 16 70 86