Les den offisielle beskrivelsen

Vårt prosjekt

Pôle Universitaire Léonard De Vinci har en ideell beliggenhet i hjertet av forretningsdistriktet La Défense, og samler mer enn 5500 studenter i sine fire skoler, som leverer grader som anerkjennes av arbeidsgivere: Epidemiologistudiet (ESILV), Management School (EMLV) , Institutt for Internett

En unik transversal tilnærming

Skolene ved Pôle Universitaire Léonard de Vinci har utviklet en transversal pedagogisk tilnærming som blander de ulike spesialiseringene, slik at studentene kan jobbe i tverrfaglige team (ledere, ingeniører, designere), mens de utvikler seg i sine studier og får digital kunnskap. Denne organisasjonen som støttes av en multi-school inkubator, fører til muligheten for to grader i entreprenørskap, økonomi og digital markedsføring.

Ligger i hjertet av Europas største forretningsområde, legger Léonard de Vinci-skolene vekt på profesjonalisering, og deres hovedmål er den vellykkede profesjonelle integrasjonen av studentene.

Sosial åpenhet og profilmangfold

Sosial åpenhet, sport og kultur for alle er noen av grunnleggerne av Pôle. Disse verdiene opprettholdes både i programmene og under opptaksprosedyrene. Pôle ønsker velkommen og hjelper studenter med funksjonshemninger i våre programmer.

Studenttjenester

Pôle Léonard de Vinci har eksepsjonelle pedagogiske fasiliteter som bidrar til studentens ambisjon. Studentene drar også nytte av veiledning i løpet av sine pedagogiske og ekstrautviklede aktiviteter i et personlig miljø.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Leonard de Vinci Group

MBA i Digital Marketing strategi tar sikte på å gi studentene de nødvendige ferdigheter for å oppnå en vellykket karriere i den digitale sektoren. Kjernekursene i MBA er ... [+]

MBA i Digital Marketing strategi tar sikte på å gi studentene de nødvendige ferdigheter for å oppnå en vellykket karriere i den digitale sektoren. Kjernekursene i MBA er fokusert på digital markedsføring og kommunikasjon: digital og sosial media markedsføringsstrategi, webmarkedsføring, kryss kanal markedsføring, digital kommunikasjon, e-business på internett av ting.

Les mer på skolens hjemmeside:

Generelt mål

MBA-kandidater i dag prioriterer oppgavsmangfold, intellektuell utfordring og en arbeidsbalanse i karrieren.

MBA i Digital Marketing Strategy tar sikte på å gi studentene de nødvendige ferdighetene til å vei til en vellykket karriere i den digitale sektoren... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Pôle Universitaire Léonard de Vinci
Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Île-de-France, Frankrike
Nettsted
Telefon
+33 1 41 16 70 86