Leonard de Vinci Group

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Leonard de Vinci Group

Léonard de Vinci-gruppen er en høyt kjent privat institusjon for høyere utdanning som ligger i Paris. De Vinci består av tre skoler som tildeler akkrediterte grader av høy kvalitet : EMLV (Business School), ESILV (Graduate School of Engineering) og IIM (School of Web Design and Multimedia). Det unike utvalget av fag som undervises på dette campus skaper en stimulerende tverrfaglig og interkulturell atmosfære.

Universitetsområdet

Ligger i hjertet av Europas største forretningsområde, legger Léonard de Vinci-skolene vekt på profesjonalisering, og deres hovedmål er den vellykkede profesjonelle integrasjonen av studentene.

Det moderne campus ligger nær Grande Arche i hjertet av Europas største forretningsdistrikt - La Défense. De Vinci Campus ligger i det travle sentrum, og er unikt når det gjelder å gi en nær forbindelse til bedriftsverdenen. Campus er omgitt av mange attraksjoner, inkludert moderne skulpturer, kjøpesentre, kinoer, kafeer og restauranter. Bygninger er trygge og sikret. Campus er fremfor alt et optimalt sted å lære for sin kombinasjon av moderne teknologiske ressurser (nettkurs, databaser, wifi) og tradisjonelle forelesningssaler og klasserom i tillegg til tilgang til læringssenteret, FabLab, idrettshaller, restauranter og mange fritidsaktiviteter områder.

Sosial åpenhet og profilmangfold

Sosial åpenhet, sport og kultur for alle er noen av grunnleggerne av Pôle. Disse verdiene opprettholdes både i programmene og under opptaksprosedyrene. Pôle ønsker velkommen og hjelper studenter med funksjonshemninger i våre programmer.

Studenttjenester

Pôle Léonard de Vinci har eksepsjonelle pedagogiske fasiliteter som bidrar til studentens ambisjon. Studentene drar også nytte av veiledning i løpet av sine pedagogiske og ekstrautviklede aktiviteter i et personlig miljø.

En unik transversal tilnærming

Skolene ved Pôle Universitaire Léonard de Vinci har utviklet en transversal pedagogisk tilnærming som blander de ulike spesialiseringene, slik at studentene kan jobbe i tverrfaglige team (ledere, ingeniører, designere), mens de utvikler seg i sine studier og får digital kunnskap. Denne organisasjonen som støttes av en multi-school inkubator, fører til muligheten for to grader i entreprenørskap, økonomi og digital markedsføring.

Steder

Paris

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Paris, Île-de-France, Frankrike
Telefon
+33 1 41 16 70 86

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss