ILCI Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ilci

Institut de Langues et de Commerce International (ILCI) er en privat institusjon for høyere utdanning.

Institut de Langues et de Commerce International ble grunnlagt i 2004, og er en internasjonal handelshøyskole og et språkinstitutt som tilbyr et bredt spekter av spesialiserte programmer innen generell ledelse, internasjonal virksomhet, markedsføring, kommunikasjon og språk om 3 eller 5 år.

ILCI er en handelshøyskole som tar imot diversifiserte profiler i et internasjonalt miljø med fokus på virksomhet, innovasjon og kommunikasjon. Vi har også som mål at studentene våre skal forbedre språkferdighetene sine på fransk, engelsk eller kinesisk for å bli bedriftsledere som tar initiativ og kan jobbe i flerkulturelle team.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Å studere ved ILCI vil gi deg muligheten til å oppnå dine personlige mål og karrieremål.

  • Utdanningslagets mål har som mål å bygge videre på eksisterende ferdigheter for å forbedre dagens ytelse og utvikle ferdigheter for fremtidig personlig og karriereutvikling. Hovedmålet vårt er å hjelpe studentene med å nå sine karrieremål, forbedre deres evner til å styre et selskap og tilegne seg ferdigheter og kunnskap relatert til store digitale innovasjoner.
  • ILCI ligger i Paris (13. arrondissement), i nærheten av et av de største bibliotekene i byen. Alle klasserommene våre er utstyrt med interaktive tavler som bringer avansert teknologi på kurs for å gjøre læringen mer effektiv, og bygningene våre er Wi-Fi-tilgjengelige, slik at studentene har fri tilgang til internett, selvstudium og gjør ekstra praksis.
  • Det internasjonale miljøet ved ILCI fremmer et positivt læringsmiljø som hjelper å engasjere hver student, forsterker og belønner atferd som fører til akademisk suksess og karakterbygging. Lærerne våre sikrer et pleiende, positivt flerkulturelt miljø der studentkroppen føler seg motivert til å lære og vokse.

Melding fra vår direktør

Vårt hovedmål er å gi studentene det beste læringsmiljøet for at de skal ha det moro mens de studerer.

ILCIs oppgave er å sikre at hver student oppnår et optimalt faglig og personlig potensial.

I et stadig skiftende arbeidsmiljø er det å holde seg oppdatert med teknologi essensiell for å lykkes med faglige mål og yrkeskarriere.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Sertifiseringer anerkjent i hele Frankrike

ILCI tilbyr programmer registrert nivå I og II av RNCP. RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - sertifisering gir garantier for kvaliteten på opplæringen og de grader som tildeles av et institutt.

MBA Affaires Internationales, Tittel “Manager du développement d'affaires internationales”, registrert nivå I av RNCP, tilsvarende BAC 5.

Bachelor Marketing Touristique, Tittel “Responsable du Marketing Touristique”, registrert nivå II av RNCP, tilsvarende BAC 3, med vår partner: EFHT.

La CNCP: Commission nationale de la sertifisering profesjonell

Nasjonalt utvalg for profesjonell sertifisering ble nedsatt under den franske lov om sosial modernisering nr. 2002-73 datert 17. januar 2002, under myndighet av den franske ministeren som har ansvar for yrkesopplæring.

Dens oppdrag er å:

  • Liste over tilbudet om yrkessertifiseringer (nasjonalt register over yrkessertifiseringer),
  • Informer folk og selskaper om sertifiseringene som er oppført i det nasjonale registeret og sertifiseringene som er anerkjent i EUs medlemsland,
  • Sjekk sammenheng, komplementaritet og fornyelse av vitnemål og kvalifikasjonsdokumenter, sammen med deres tilpasning til evolusjon i kvalifikasjoner og arbeidsorganisasjon.

Hvorfor velge ILCI

“Helt internasjonal, vår skole støtter prosjektet ditt i Frankrike og i utlandet, gjennom kurs, praksisplasser, forretningsbesøk ... Vi ber kvalifiserte interessenter om å trene deg tett i ditt profesjonelle prosjekt.

ILCI tilbyr intensiv støtte og råd for å sikre at studiene og praksisplassene dine går greit og vellykket. Vi er profesjonelle og registrerte hos RNCP. ”

Steder

Paris

Address
77 rue Dunois
75013 Paris, Île-de-France, Frankrike

Paris

Address
4 rue Véronèse
75013 Paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss