IFA Paris

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

SCHOOL OF EXCELLENCE IN PARIS IFA Paris ble grunnlagt i 1982 for å integrere arven fransk mote i den globaliserte verden i dag. Det er den eneste skolen som tilbyr programmer foregår fullstendig på engelsk for første og andre syklus. IFA Paris er for en student befolkning internasjonalt orientert med studenter fra alle bakgrunner.

IFA Paris er registrert på Paris Academy under Ministry of Youth, National Education and Research. Hun er også tilknyttet Campus Frankrike, den franske nasjonale byrået for fremme av høyere utdanning.

IFA Paris er glade for å kunngjøre flytting av sin Paris campus. Den nye bygningen, som ligger på 18-24 quai de la Marne i det 19. distriktet er tre ganger større enn den gamle campus; de nye lokalene tilbyr ekstra fasiliteter og bekvemmeligheter for studenter som mer mellomrom workshops til rette praktisk arbeid.

IFA Paris ligger rett på plattformen ved Marne, med utsikt over den berømte kanalen i hjertet av det 19. distriktet nå under utvikling. Denne livlige kunstneriske distriktet er hjem til mange kulturelle attraksjoner, som MK2 kinoer, Point Instant plass for konserter og balletter, samt 104 multi-purpose plass med sitt omfattende program for show, utstillinger og high-fashion show. Prestisjetunge kunstskoler har også sin adresse i det 19., hvor vi finner for eksempel National School of Architecture Paris La Villette (ENSAPLV), National Conservatory of Music, og i nærheten, International School of audiovisuelle Creation and Production (EICAR). Populær blant studenter er det 19 en av de livligste strøkene av Paris, og Paris IFA er glad på ideen om å snart ta del i eventyret.

Paris har en spesiell plass i verden av haute couture og luksus. Regnes som fødestedet til mote, har den franske hovedstaden førte til skaperne og de mest kjente motehus som Chanel, Yves Saint Laurent og Dior. Paris er fortsatt stedet hvor designere som Martin Margiela, Rick Owens og Alber Elbaz, velger å bo og arbeide. Det særegne ved parisiske mote strekker seg langt utover grensene for bransjen, er det også til stede på kino, kunstgallerier, museer, teatre og i hverdagen.

Paris definitivt har en lang historie med mote og luksus, og dets nåværende og fremtidige virke like lovende. Paris stolt vises som verdens hovedstad mote og kan bevise det gjennom sine utallige arrangementer: Fashion-Week finner sted to ganger i året, messer og utstillinger, men også fascinerende konseptuelle butikker, samt trender byråer frontlykter. Store grupper som luksus LVMH, PPR, Hermes, Cartier og Baccarat har valgt å legge sitt hovedkvarter i Paris. Mer nylig har Paris slått mye av sin økonomi til luksus inkludert mote, smykker, kosmetikk og mat, vin og turisme. The City of Light er fortsatt et viktig reisemål for unge fagfolk i mote og luksus som ønsker å forstå historien til mote og trender.

Shanghai Campus MØT SHANGHAI TALENT

Grunnlagt i Shanghai i 2002 i samarbeid med Shanghai University of Engineering Science (saksøker) IFA Paris er den første kinesisk-franske joint venture i mote utdanning. IFA Paris er nå i Kina, den ledende mote skolen innen mote og luksus. Det regnes som en av de mest vellykkede skolene i form av undervisning og kreativitet. Hans lærere nesten alle rekruttert i Paris, er alle erfarne mote fagfolk.

IFA Paris er også den eneste skolen i Shanghai for å foreslå, ved valg av innovative tilnærminger og partnerskap med mote og luksus industri, programmer av første og andre syklus undervist på engelsk.

IFA Paris er for Kina til kinesiske og utenlandske studenter internasjonalt orientert, med sikte på en karriere i skapelsen, styling, design, men også i salg, media, overhoder bedrift eller i store selskaper i verden av mote og luksus.

I et flerkulturelt og internasjonalt miljø, er oppdraget å hente ut de kreative talentene til sine studenter, men også for å utvikle sine tekniske ferdigheter, datamaskin og digital.

IFA Paris Shanghai er en høyere utdanning akademi registrert med kinesiske utdanningsdepartementet og anerkjent av den kinesiske regjeringen, så vel som for Shanghai. Det opptar store lokaler var det organisert for å sikre vilkårene for en sterk overføring av kunnskap og praktisk kunnskap.

Shanghai campus tilbyr en unik mulighet i form av læring gjennom et pensum på innledende utdanning og heltids kurs fortsetter svært operativ for fagpersoner som allerede er kommet inn i arbeidsstokken.

IFA Paris i Shanghai har også sine internasjonale studenter muligheten til å være vitne til den enorme veksten i det kinesiske markedet for mote og luksus. Målet er at studentene møte de lokale kravene i arbeidsmarkedet, og utover de som gjelder på internasjonalt nivå.

SCHOOL OF ISTANBUL Etter å ha utvidet sin innflytelse og rykte i Frankrike og Kina, er IFA Paris nå til stede i en av de mest spennende by, krysset av Europa og Asia, Istanbul.

IFA Paris tilbyr følgende program i Tyrkia:

Bachelor Fashion Design & Technology (starter i september 2016) MBA Luxury Brand Management MBA Fashion Business Executive MBA Luxury Brand Management Executive MBA Fashion Business

For å styrke sitt omdømme på tyrkisk jord, er IFA Paris veldig stolt av sitt samarbeid med den kjente University of Kadir Has. Grunnlagt i 1997, Kadir Has University ble bygd på historisk grunn TEKEL Cibali hvis hovedvirksomhet i 1884 var å være vert for et enkelt innskudd og tobakk fabrikk eid av staten. Mellom 1998 og 2002 sigarett fabrikk TEKEL Cibali ble forvandlet av grunnlaget for Kadir Has å endre utseende og nå blitt et sted for utdanning og høyere utdanning. Etter fire år med restaurering, har campus av Kadir endelig åpnet i Cibali 13 februar 2002. Takket være disse utrolige gjenoppbygging arbeid, har campus arvet elegante fasader, meget solrik haller, med store luftige rom som tilbyr et sted for liv og standarden på de fleste moderne forskningsinstrumenter.

Campus av Kadir Has Cibali på er konkret representasjon av universitetets oppgave som ønsker å bygge fremtiden for Tyrkia er basert på en sterk arv. Resultatet er slik at dette hotellet ligger i sentrum av byen har i seg en blanding av kultur og en moderne og unik læring som vil bidra til å møte de nye behovene i landet og verden. Inne i campus dekker Cibali alene har totalt 45,000m2 og tilbyr mange klasserom, laboratorier, biblioteker og kontorene til rektor Kadir Has. IFA Paris mener det er et privilegium og en utrolig mulighet til å være til stede på denne campus som utvilsomt vil gi et vakkert sted å bo og studere for våre studenter.

Å være en av de mest spennende og dynamiske byer i verden, med mange museer, gallerier, institusjoner, utstillinger ..., åpner Istanbul nye horisonter til alle som ønsker å vokse personlig og spesielt å starte en karriere innen mote eller luksus.

For mer informasjon: https://www.ifaparis.com/fr

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Global MBA » Se MBA » Se Summer courses » Se Kurs » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Global MBA

Mba Global Mote Media

Campus Heltidsstudier 15 - 15 måneder September 2018 Frankrike Paris

For de som er interessert i en fremtidig karriere i denne svært innovative område som krever friske tilnærminger og tverrfaglige ferdigheter, dette unike kurset er rettet mot å utvikle potensialet i søkere fra en rekke bakgrunner, for eksempel fashion design, grafikk, produktledelse, journalistikk og medievitenskap. [+]

IFA Paris MBA under akkreditering av IDEL som "International Master" DURATION: 15 måneders program på engelsk KAMPUSER: Paris NESTE INNLEGG: september 2017 ECTS KREDIT: 120 Søknadsgebyr: € 150 Undervisningsavgift: 14 800 € BEGRENSET TIL: 25 studenter per klasse "Mote i en alder av sosiale medier er svært spennende" INTRODUKSJON Mote handler så mye om historier, ord og bilder som det handler om produkter, plagg og tilbehør. Det har blitt et globalt kulturelt og sosialt fenomen, og reklame, foto, magasiner og hendelser er en viktig del av dette skiftet. De siste endringene i digitale kommunikasjonsverktøy og sosiale medier har ført til ord og bilder blir enda mer sentralt i det, men har også gjort dette systemet stadig mer kompleks og vanskelig å kontrollere. Vår Global Fashion Media MBA er spesielt designet for å møte disse endringene. Det er hovedsakelig rettet mot studenter eller unge fagfolk fra en rekke bakgrunner som er interessert i karriere relatert til visuelle representasjoner og kommunikasjon, journalistikk, reklame, fotografisk styling, kunstnerisk retning, e-handel, PR, fotografering og til og med digital teknologi Og sosial medieadministrasjon, enten i moteverdenen eller i de kreative næringene som helhet. Dette kurset har tre hovedmål: Berikning av studentens mote-, visuelle og mediekultur med moduler som «Fashion Photography History» som legger perspektiv på de historiske endringene i visuelle representasjoner av mote og gjør sammenhengen med andre kreative felt, eller «Fashion 2.0 »som fokuserer på de siste utviklingene innen digital kommunikasjon. Hjelpe våre studenter forstå de strategiske utfordringer motefirmaer og merker og rollen som kommunikasjonsverktøy... [-]

MBA

MBA Fashion Business

Campus Heltidsstudier 15 måneder September 2018 Kina Shanghai Tyrkia Istanbul Frankrike Paris + 4 fler

IFA Paris MBA Fashion Business tillater elevene å forfølge utdannet utdanning helt undervist på engelsk i Paris, Shanghai og / eller Istanbul. Denne unike programmet lar elevene til å bygge karriere ferdigheter og få en full forståelse av muligheter og utfordringer ved å drive en mote virksomhet i dag. Det gir dem også mulighet til å oppleve verdens mote hovedstad, Paris. MBA er et tverrfaglig Fashion Business program som omfatter markedsføring, varehandel, kjøpe, detaljhandel, distribusjon samt andre motebransjen relaterte moduler. I løpet av programmet vil studentene få mulighet til å jobbe med bransjens sponset prosjekter i samarbeid med internasjonale merkevarer, delta mote arrangementer og besøk ledende merkevarer butikker samt design studioer. [+]

IFA Paris MBA akkreditert av IDEL som "International Master" DURATION: 15 måneders program på engelsk KAMPUSER: Paris, Shanghai, Istanbul FORMAT: Paris eller Istanbul / Paris eller Shanghai / Paris / Bangkok NESTE INNLEGG: september 2017 ECTS KREDIT: 120 Søknadsgebyr: € 150 Undervisningsavgift: 14 800 € BEGRENSET TIL: 25 studenter per klasse "En komplett 360 graders utsikt over mote virksomheten" INTRODUKSJON I løpet av hennes 2011 rullebane show, sa Miuccia Prada at "Fashion er et øyeblikksspråk". I en tid med massiv digitalisering der enkeltpersoner har indirekte kommunikasjon ved formidling via en skjerm, er det psykologisk betryggende å tro at byggingen av ens stil speiler sin representasjon som et individ. Men akkurat som alle andre språk, har Fashion en myriade av nyanser og fasetter som gjør noe lesing og fortolkning mye mer kompleks. Hovedmålet med MBA i Fashion Business ved IFA Paris er å utstyre sine hovedfagsstudenter med nøkler til å dechiffrere den stadig skiftende moteindustrien. Levert siden 2008 har selvfølgelig blitt fullstendig fornyet for å dra full nytte av IFA Paris 'arv og kulturelle særegenheter. Filosofien til MBA i Fashion Business dreier seg om tre pilarer: Discovery: Studentene er å være midt i en workshop miljø som tillater dem å få en intensiv og praktisk opplæring basert på hver utviklingsfasen av en kleskolleksjon, fra begynnelse til kommersialisering. Eksperimentering: Mens du reiser mellom IFA sin campus steder (Paris, Istanbul, Bangkok og Shanghai) våre elever er i stand til å oppleve første hånd de iboende egenskapene til nye og modne markeder takket være... [-]

MBA Luxury Brand Management

Campus Heltidsstudier 15 måneder September 2018 Frankrike Paris Kina Shanghai Tyrkia Istanbul + 4 fler

[+]

ECTS KREDIT: 120 Søknadsgebyr: € 150 Undervisningsavgift: 15.800 € BEGRENSET TIL: 25 studenter per klasse INTRODUKSJON Luksus går gjennom et fenomen som er veldig lik Big Bang vårt univers har opplevd for flere hundre år siden. Intervju (på campus eller Skype) Online test Dokumenter å gi: Fyll ut søknadsskjemaet på nettet Siste transkripsjon Kopi av bachelorgrad eller ekvivalens Motivasjons brev CV / CV Passfoto Kopi av pass Alle søknader vil bli gjennomgått av programdirektør og akademisk direktør ved postdoktoravdelingen. Skulle søkere anses å ikke oppfylle minimumskravene for opptak med hensyn til faglig bakgrunn, vil de bli bedt om å melde seg inn i en stiftelsesarbeide som holdes før starten av MBA-programmet. KURSSTRUKTUR Våre Luxury Brand Management kurset dekker et bredt spekter av moduler gruppert i fem hovedmodul grupperinger: Markedsføring og ledelse: Denne gruppen omfatter en rekke moduler som vil bli planlagt i henhold til strukturen i en markedsplan. Den overordnede kunnskapskunnskapen som studentene oppnår, vil forberede dem på å: Analysere komplekse markedsføringsutfordringer basert på praktiske case-studier, tilordne ressurser strategisk for å oppnå forhåndsbestemte mål, håndtere merkevare-DNA som gjør det mulig å oppnå en bærekraftig konkurransefortrinn. Forretningsprosesser: Kapasiteten til å Lytt og tolk markedssignaler er en viktig del av dagens ledere. Det må kontinuerlig dyrkes. Innenfor denne modulen grupperer studentene å oppdage idiosyncrasies av luksusindustrien fra et økonomisk og økonomisk synspunkt. Strammingskontroll av distribusjonskanaler, skape forretningsmiljøer som forteller historier, økt utnyttelse av internett er bare noen få emner som dekkes av modulene knyttet til gruppering av "Distribution and Retail". Luksus Miljø:... [-]

Mba Parfyme Og Kosmetikk Administrasjon

Campus Heltidsstudier 15 måneder January 2018 Frankrike Paris

"Et unikt program for en unik INDUSTRI." [+]

IFA Paris MBA under akkreditering av IDEL som "International Master" DURATION: 15 måneders program på engelsk KAMPUSER: Paris NESTE INNLEDNING: januar 2018 ECTS KREDIT: 120 Søknadsgebyr: € 150 Undervisningsavgift: 15.800 € BEGRENSET TIL: 25 studenter per klasse "Et unikt program for en unik industri" INTRODUKSJON "Den overbevisende kraft av en lukt kan ikke fended av, den trer i oss som pust inn i lungene våre, det fylles opp, imbues oss helt. Det er ikke noe middel for det. "Patrick Suskind, Le Parfum Den ugjennomtrengelige egenskapen til en duftens inebriation, er veldig nært knyttet til attraktiviteten til en vakkert designet kjole. Det er med denne ideen i bakhodet at nyeste praktisk kurs for IFA Paris ble bygget: tilby en innovativ tilnærming til parfyme og kosmetikk forvaltning gjennom integrering av sin 20 års kompetanse i mote. Den overordnede strategien bak utviklingen av dette kurset er å oppfordre deltakerne til å vedta en kreativ tilnærming som ikke hører den typiske riket av skjønnhetsindustrien rammeverk for å slå deltakerne inn estetiker som vil være i stand til å tenke utenfor boksen. Filosofien til MBA i parfyme og kosmetikk ledelse dreier seg om tre søyler: Discovery: Studentene blir nedsenket i et verkstedsmiljø, slik at de kan få en intensiv og praktisk opplæring som fremmer kreativitet, samtidig som de tillater dem å oppdage hver strategisk komponent og interessenter av skjønnhetsindustrien Eksperimentering: Mens du reiser mellom IFAs campussteder i Paris og Shanghai, har våre studenter mulighet til å oppleve de første egenskapene til nye og modne markeder... [-]

Videoer

IFA Paris Graduation Fashion Show 2017: Master of Arts Contemporary Fashion Design

Kontakt
Postadresse
18-24 Quai de la Marne
Paris, 75019 FR
Besøksadresse
18-24 Quai de la Marne
Paris, Ile-de-France, 75019 FR
Postadresse
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Besøksadresse
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Postadresse
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, 34083 TR
Besøksadresse
Kadir Has Caddesi Cibali
İstanbul, 34083 TR